Δόξα τον όποιον θεό, η βλακεία στον πλανήτη χαρίζεται απλόχερα, χτυπώντας κάθε ανυποψίαστο που προσπαθεί να ρολάρει με έναν φυσιολογικό τρόπο μέσα σε αυτόν. Τα παραδείγματα; Θα είμαστε μετριοπαθείς και θα πούμε χιλιάδες. Για να είμαστε όμως και συγκεκριμένοι, θα εστιάσουμε στη μάστιγά εκείνων των άρθρων που σε συμβουλεύουν για το “Τι πρέπει να κάνεις για να τον κατακτήσεις”, “Πέντε τρόποι να της μείνεις αξέχαστος στο σεξ”, “Τι λέει για την απιστία το κάθε ζώδιο” και πολλά άλλα, που δεν φαντάζεσαι, γιατί τα έχεις δει μπροστά σου.

Εδώ, θα δούμε κάποιες από τις μπαρούφες που συμβουλεύουν τις γυναίκες να μείνουν μόνες, αν δεν βρουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά στον σύντροφο τους.

1. Μείνε μόνη μέχρι να συναντήσεις τον άντρα που θα βάλει το χέρι του στην πλάτη σου.

Προφανώς και ισχύει. Έχεις εξαντλήσει άλλωστε όλα τα άλλα στάνταρ που έχεις σκεφτεί για τον σύντροφο των ονείρων σου και το μόνο που σε μάρανε είναι αν θα ακουμπάει το χέρι του στην πλάτη σου. Μια φορά είχα μια φίλη, που είχε μια άλλη φίλη, που είχε μια αδερφή, η οποία έβγαινε με έναν τύπου που ακουμπούσε το χέρι του στην πλάτη της, για να της δείχνει που πρέπει να στρίβει. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!

2. Μείνε μόνη μέχρι να συναντήσεις τον άντρα που θα θέλει να σε γνωρίσει γρήγορα στους γονείς του.

Ότι δηλαδή εσύ καίγεσαι να σου συμβεί πεθεροσυνάντηση στους δύο πρώτους μήνες και αν ο άλλος είναι νορμάλ και δεν το προτείνει σκέφτεσαι: “Μακάρι να μην τον είχα γνωρίσει τον μαλάκα”. Έξτρα συμβουλή στην παραπάνω χάλια συμβουλή: “Αν σας ζητήσει να γνωρίσετε τους γονείς του, σε λιγότερο από οκτώ μήνες, κόψε λάσπη”.

3. Μείνε μόνη μέχρι να συναντήσεις τον κύριο Γκρι.

Μέχρι δηλαδή να γνωρίσεις τον μεγιστάνα γκόμενο, που σε βγάζει πρώτο ραντεβού με ελικόπτερο και που από τον μεγαλύτερο μπήχτη τον κάνεις πιο πιστό και από τον “Προσκυνητή” του Ιωαννίδη, επειδή απλά είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Εντάξει παιδιά, αν θέλατε να αναπαράγουμε όλη τη στερεοτυπική σαβούρα, βλέπαμε και τον Γιάγκο τον Δράκο.

4. Μείνε μόνη μέχρι να βρεις κάποιον να σου χουφτώνει τον κώλο, χωρίς να ντρέπεται.

Ακριβώς! Μείνε μόνη, αφού τον στείλες πρώτα στον διάολο.

5. Μείνε μόνη μέχρι να βρεις εκείνον που θα τσαμπουκαλεύεται για εσένα.

Άπαξ δηλαδή και κάποιος σε κοιτάξει και του κατεβάσει τη μούρη, χτυπάει καμπανάκι ότι πρόκειται για τον άντρα των ονείρων σου. Γενικά, καθόλου αγχωτικό ένα τύπος που “τις παίζει” επειδή κάποιος σε πειράζει. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

https://www.youtube.com/watch?v=wx9c8GmjgAs