Η Nintendo, ναι η εταιρία που μας έφερε τα videogames στην τηλεόρασή μας και στο σαλόνι τους σπιτιού μας, αποφάσισε για ακόμα μία φορά να καινοτομήσει.

Μετά την κυκλοφορία του Switch, της υβριδικής κονσόλας που όποτε θες είναι φορητή και όποτε θες συνδέεται με την τηλεόραση σου, επεκτείνει με έναν σίγουρα πολύ πρωτότυπο τρόπο την σειρά των αξεσουάρ της. Όχι δεν βγάζει νέα χειριστήρια πιο βολικά ή με διαφορετικά χρώματα, όπως μπορεί να σκεφτόταν ένα φτωχό μυαλό.

Τα τσακάλια της εταιρίας, που λες, μαζεύτηκαν σε ένα μίτινγκ ρουμ και είπαν “τι λείπει από αυτό το ίνταστρι;” και μετά από πολλές προτάσεις, λογικά κατέληξαν στην καλύτερη και πιο δημιουργική και γεμάτη καινοτομία! ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ! Σίριουσλι τώρα; 

Στην αρχή νομίζεις ότι η Nintendo σε τρολάρει ή είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ για να ανεβάσει το χάιπ και να μαζέψει κόσμο και στη συνέχεια θα ανακοινώσει αυτό που πραγματικά ετοιμάζει. Όμως όχι. Καμία πλάκα. Κανένα τρολάρισμα. ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. 

Θα πουλήσει στους χρήστες, ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ. Τι το έξυπνο έχουν αυτά τα χαρτόνια; Μα, φυσικά μέσα από ιντεράκτιβ οδηγίες, που θα βλέπουν οι χρήστες από την οθόνη του Switch, θα μπορούν να τα μετατρέψουν στα αξεσουάρ που έλειπαν, για ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. ΟΥΑΟΥ!

Φαντάσου δηλαδή, ένα χαρτόνι που γίνεται πιάνο και στη συνέχεια βάζεις τα χειριστήρια στα ειδικά σλοτς και κάπως μαγικά, απλά πατώντας τα πλήκτρα στο χαρτόνι ακούγεται μουσική. 

Όχι τώρα χωρίς πλάκα. Για να γίνει αυτό, όπως και το να μετατρέψεις το χαρτόνι σε καλάμι ψαρέματος για να πιάσεις εικονικά ψάρια μπορεί να κρύβει πολύπλοκη τεχνολογία από πίσω του, όμως, το χαρτόνι δεν είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει σε βάθος χρόνου. 

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 70$!!!!

Θα τα έδινες ποτέ για να παίξεις με μερικά κομμάτια χαρτόνι; Μέχρι να δούμε τι άλλο μπορεί να σκεφτούνε, τσέκαρε τι μπορεί να κάνει κάποιος με αυτά τα χαρτόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=P3Bd3HUMkyU