Η Google, έχει βγάλει εφαρμογές κι εφαρμογές που μας βοηθάνε στην καθημερινότητα, μας ψυχαγωγούν και μας ενημερώνουν. Τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, η νέα έκδοση της εφαρμογής Google Arts and Culture είναι η πιο δημοφιλής στα ηλεκτρονικά καταστήματα τόσο των Android όσο και των iOS συσκευών και πολλοί ακόμα απορούν γιατί συνέβη αυτό.

Η εν λόγω εφαρμογή, υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και κανείς μέχρι σήμερα δεν της έδινε και πολύ μεγάλη σημασία. Μέχρι που η Google αποφάσισε να βάλει το μόνο χαρακτηριστικό που θα τραβούσε το ενδιαφέρον το δικό μου και το δικό σου.

Ποιο να είναι άραγε αυτό το χαρακτηριστικό; Χμ… Λες να είναι η φωτογραφική μηχανή; Ω ΝΑΙ! Με μία selfie τα παιδιά εκεί στην Αμερική (για την ώρα) μπορούν να βλέπουν με ποιον διάσημο πίνακα μοιάζουν!

Πώς αλλιώς θα μπορούσε άραγε η Google να εκμεταλλευτεί όλα αυτά τα δεδομένα που έχει από τα μουσεία όλοκληρου του κόσμου; Κάνε λίγο υπομονή και να είσαι έτοιμος να δεις τα φιντ σου στα Social Media, να γεμίζουν με selfies και διάσημους πίνακες σαν τους παρακάτω.