10 ΥΠΕΡΔΙΑΣΗΜΟΙ που έπαιξαν σε ταινίες πορνό

*Όποιος έχει δει πορνό του Matt Le Blanc, ας στείλει λινκ.

10 ΥΠΕΡΔΙΑΣΗΜΟΙ που έπαιξαν σε ταινίες πορνό

*Όποιος έχει δει πορνό του Matt Le Blanc, ας στείλει λινκ.

Το γιατί μια ταινία πορνό μπορεί να έχει κάμποσες αρνητικές προεκτάσεις στην κοινωνική και προσωπική ζωή των ανθρώπων, είναι μια μεγάλη κουβέντα και σίγουρα δεν έχει να κάνει με γελοίους σεμνοτυφισμούς.

Το θέμα μας εδώ όμως είναι λίγο πιο ανάλαφρο και έχει να κάνει με αστέρες που πριν μπουν στο σαλόνι μας, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα μας. Σήμερα, ένας πορνοστάρ μπορεί να απολαμβάνει τη δόξα ενός σταρ του σινεμά, μιας και η φάση έχει γίνει εντελώς κατάλληλη για όλους. Αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν συνέβαινε πάντα...


Παρακάτω θα δεις ποιοι έχουν κάνει μια μικρή πριν τη μεγάλη τους καριέρα wink

Spalding Gray 
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε τέσσερις ταινίες πορνογραφίας: "Love-In '72", "Little Orphan Dusty, "Cherry Maraschino" και "Οι κόρες του αγρότη", προτού να μπορέσει να γίνει ηθοποιός και συγγραφέας ταινιών mainstream. Θα τον είδες στο "The Killing Fields" του Kubrick, "Ο βασιλιάς του λόφου", "Πέρα ​​από τη Rangoon" και το "Διαβολογυναίκες".

Marilyn Monroe
Αν και δεν ήταν ηθοποιός πορνογραφικού περιεχομένου, ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παρακμής της σταδιοδρομίας της πληρώθηκε για κάμποσες γυμνές φωτογραφίες της.

Kim Kardashian
Διάσημη για τη συνεργασία της με την Paris Hilton, η περίφημη χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ Kim Kardashian, έγινε γνωστή μετά από μια ταινία σεξ του διέρευσε πρώην φίλος της. Αν και έγιναν οι απαραίτητες για τα μάτια του κόσμου μηνύσεις, έβγαλε στο κλαρί όλη τη ζωή και οικογένεια, με το ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians".

Sasha Grey
Προτού φτάσει στη λίστα των διασημοτήτων του Χόλιγουντ, στα 18 της ξεκίνησε την καριέρα της και από το 2006 έως το 2011 έγινε η διάσημη πορνοστάρ που βλέπουμε ακόμη στον ύπνο μας. Σήμερα, δηλώνει ηθοποιός, μοντέλο, συγγραφέας και μουσικός, εμφανίζεται σε πολλά δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς έχει εμφανιστεί και σε μουσικά βίντεο και διαφημιστικές εκστρατείες.

David Duchovny
Ο ηθοποιός άρχισε την καριέρα του κάνοντας ένα επεισόδιο της περίφημης σειράς μαλακών πορνό "The Red Shoe Diaries". Έπειτα, ξεκίνησε να ασχολείται με σειρές που λατρεύτηκαν όπως η "Californication".

Matt Le Blanc
Όπως και ο Joey στα αγαπημένα μας Φιλαράκια, ο Matt ήταν πάντα ένας "αγωνιζόμενος" ηθοποιός. Ξεκίνησε και αυτός κάνοντας κάποιες μαλακές ταινίες πορνό. Επίσης, ήταν και αυτός μέρος της σειράς μαλακών πορνό που ονομάζεται "The Red Shoe Diaries".

 
 
Jackie Chan
Χωρίς σχόλιο...
 
 
Arnold Schwarzenegger
Ο από "πάντα περίεργος" αυτός τύπος δεν γύρισε ταινία πορνό, όμως πόζαρε πολλές φορές σε πορνογραφικές λήψεις, πριν γίνει μεγάλο αστέρι και ξεστομίσει μπόλικες βλακείες.
 
 
Cameron Diaz
3,5 εκατομμύρια δολλάρια απαίτησαν από την Diaz, ώστε να θάψουν κάποιοι το Sex Tape βίντεο με τον Jason Segal. Όλα αυτά όμως ανήκουν στα μακρινά 19. Τώρα η καριέρα της είναι σε επίπεδα που ούτε εκείνη μάλλον φανταζόταν τότε... 
 
 
Sylvester Stallone
Όπως σε βλέπουμε και μας βλέπεις...
 

Δες και το προηγούμενο
  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Περισσότερα Photo.Bomb
Διάβασε ακόμα