Τσίπρας

Άγιε μου Μπίλη παιχταρά, τα τελευταία χρόνια δεν έχω παράπονο. Ένα σου ζητάω, δώδεκα μου δίνεις. Για φέτος δεν θέλω κάτι τρελό. Ένα πράμα θέλω ρε Σάντα και σε ξορκίζω. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ, ΠΕΦΤΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ 17 ΩΡΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ. Έχεις δει εκείνο το παιδί το λυγερόκορμο που έχουν πρόεδρο στη ΝΔ; Να το έχεις καλά Άγιε μου Βασίλη, να προεδρεύει να τον πιστεύουν οι δικοί του. Αυτό θέλω μόνο. Δεν θέλω τίποτα για μένα. Τον Κυριάκο να έχεις καλά, να βγαίνει να μιλάει να τον ακούμε να τον καμαρώνουμε γιατί εμείς δεν θέλουμε το κακό ούτε του εχθρού μας Άγιε μου Βασίλη. Ευχαριστώ.

Μητσοτάκης

Δεν ξέρω αν στο έχουν πει αλλά εγώ είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός έτσι; Εγώ. Εγώ έτσι; Εγώ. Δεν θέλω να ζητήσω κάτι δύσκολο. Θέλω να εξαφανίσεις την οικογενειοκρατία που μαστίζει την ελληνική πολιτική σκηνή. Θέλω να σωπάσεις τις ακροδεξιές φωνές που βγαίνουν στη φόρα και καθόλου δεν τις μπορώ. Θέλω να μην υπάρχει πια διαφθορά στον δημόσιο τομέα. Βασικά, να σου πω κάτι, αν γινόταν να μην υπάρχει καθόλου δημόσιος τομέας δεν με χάλαγε κιόλας. Αυτά. Εσύ είσαι μόνιμος ή με σύμβαση;

Γεννηματά

Άγιε μου Βασίλη εγώ τι να ζητήσω; Τολμάω; Εμένα Άγιε μου Βασίλη το δώρο μου το έδωσες νωρίτερα θα ήμουν αχάριστη αν ήθελα κι άλλο δώρο για τη νέα χρονιά. Βέβαια αν πρέπει με το ζόρι να διαλέξω κάτι, θα ήθελα να βγάλεις πρωθυπουργό τον Κυριάκο. Πλιιιιιιιιιιζ! Είναι καλό παιδί και παρεξηγημένο και είμαστε φίλοι από παλιά και νομίζω τον έχεις αδικήσει λίγο και με συμπαθεί κιόλας και θα δώσει και κανένα υπουργείο. Να έχεις καλά και το Παλιό το Πασόκ το Ορθόδοξο που έχει δυναμώσει το brand.

Θεοδωράκης

Γιατί δεν έχεις ένα app ρε μάστορα και καθόμαστε και στέλνουμε γράμματα λες και ετοιμαζόμαστε να πάμε να ακούσουμε live τον Καζαντζίδη μετά το μεροκάματο στο μαγεριό; Τέσπα. Ωπ αυτό κάνει ρίμα με το ΕΣΠΑ. Φοβερό; Έλα δεν θέλω κάτι τέτοιο το κανονίζω και μόνος μου. Άγιε μου Βασίλη θέλω να κόβεις δημοσίους υπαλλήλους από τις εφορίες και να δίνεις χρόνια στον Πάνο τον Καμμένο να κάνει μαλακίες να έχω να αντιπολιτεύομαι. Και κάνε μια αξιολόγηση στους ταράνδους να μην πληρώνεις τσάμπα.

Κουτσούμπας

ΟΧΙ.

Λεβέντης

Άγιε μου Βασίλη θα γνωρίζεις σαφώς ότι η χώρα είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και η μοναδική λύση που διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι αυτής της οικουμενικής κυβέρνησης. Εγώ τους τα λέω Άη Βασίλη αλλά αυτοί δεν με ακούνε γιατί θέλουνε μόνο την καρέκλα και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ενώ εγώ τι ζήτησα; Να κάνουμε μια οικουμενική κυβέρνηση να βοηθήσουμε τη χώρα, να πάρουμε κι ένα υπουργείο που το είχα κάνει τάμα από το 2009. Κάνε κάτι. Και να σου πω ότι έχω και μια ομιλία στο Caravel στις 2 Γενάρη γιατί τα κανάλια δεν μας παίζουν πια.

Καμμένος

Σύντροφε Άγιε μου Βασίλειε, σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει, έστω και με καθυστέρηση μερικών ετών. Μπορεί να σου ζήτησα τανξ όταν ήμουν 6 ετών, αλλά ευχαριστώ που μου τα έδωσες τώρα. Μπορεί να σου ζήτησα G.I.Joe στα 7 μου, αλλά σε ευγνωμονώ που έκανες εμένα G.I.Joe. Πιο πολύ όμως να σου πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εγώ ήθελα να παίζω πόλεμο και εσύ μου έδωσες το υπουργείο Άμυνας. Μόνο για ένα πράγμα σε θέλω. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις τον Άδωνι τραυλό; Σε παρακαλώ. Να ρετάρει κάθε τέταρτη λέξη να μην μπορεί να μιλήσει και να του κολλάμε από πίσω με τον Παπαχριστόπουλο χαρτάκια «είμαι κεκές) και να γελάμε όλοι μαζί. Πλιιιιιζ!