Γλυκιά μου, νέο κορίτσι τι μου ντύθηκες διασταύρωση Μεγάλης Παρασκευής και τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα; Συγγνώμη νομίζεις ότι θα γίνεις μεγάλη φίρμα έτσι βρε κούκλα μου; Χωρίς παγέτα, χωρίς μια πέρλα, χωρίς ένα γυαλί με χρυσό σκελετό; Ένα ωραίο μπρονζέ σορτσάκι, έναν πολυέλαιο πάνω στο μαλλί, μια αρκούδα στον ώμο έστω βρε κούκλα μου; Έρχεσαι εδώ για ποιον λόγο ας πούμε; Για να δούμε τι; Αγάπη μου κι ο επιτάφιος ακόμα γυαλίζει λίγο αν τον δεις από μακριά. Εσύ τίποτα, σαν μαυρόγατα μέσα στο σκοτάδι είσαι. Όχι κορίτσι μου συγγνώμη αλλά έτσι εγώ δεν πάω ούτε από το σαλόνι στην τουαλέτα. Συγγνώμη και πάλι. Λυπάμαι, 2.

Kαλώς τη Νάνα Μούσχουρη στο πιο άχαρο. Ναι γίνεται. Πού πας με την κελεμπία, μωρό μου; Θα αγοράσεις τον Παναθηναϊκό; Θα πάρεις βλήμματα από τον Καμμένο; Σαουδάραβας είσαι;  Ή ο Ντέμης Ρούσος; Που εδώ που τα λέμε κι ο Ντέμης Ρούσος πιο στολισμένος έβγαινε από εσένα. Ο Ντέμης ο Ρούσος δεν ήξερε και ξέρεις εσύ που δεν με έχεις προλάβει να με αποθεώνει ο Χατζιδάκις; Έλα σε παρακαλώ, δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω. Λυπάμαι. 1 για παραδειγματισμό και την άλλη φορά μην σε δω με τίποτα λιγότερο από περσική μπουχάρα της Μοιραράκη. Έλεος πια.

Μπράβο και πάλι μπράβο, χρώματα από όλο το ουράνιο τόξο, χρυσάφια σαν Πέρσης βασιλιάς, σωστό μακιγιάζ σαν να είσαι ντράμερ στους KISS, κόκκινο βελούδο -που είναι και πολύ εορταστικό και απαλό για το δέρμα! Πραγματικά υπέροχη, οριακά θα μπορούσες να μου κάνεις δεύτερες φωνές στον Μπάμπη στην Κηφισιά. Τα παιδιά που σε συνοδεύουν πού είναι όμως; Τα μπαλέτα σου γιατί τα έχεις κρύψει; Φυσικά αυτά είναι μικρά λαθάκια που έχουμε κάνει όλοι μας και δεν είναι αρκετά για να χαλάσουν την υπέροχη εικόνα σου. Μπράβο και πάλι μπράβο.

-Κύριε Φλωρινιώτη, δεν είναι διαγωνιζόμενη, η Μαρίνα Πατούλη από το κοινό είναι…

Στο my style rocks ήρθατε να γίνετε σταρ μωρά μου, χρειάζονται φρέσκα πρόσωπα στην σόου μπιζ, έχουμε πήξει στις γριές. Τώρα άμα σας αρέσει το μίνιμαλ, να το πάρετε σπίτι σας. Δεν με ενοχλεί το μίνιμαλ, έχω και φίλους μίνιμαλ, αρκεί να μινιμαλιάζονται σπίτι τους. Που και μόνο που σκέφτομαι ένα σαλόνι με μόνο ένα αρκουδοτόμαρο στο πάτωμα κι ένα σκέτο χρυσό τραπεζάκι με πιάνει η ψυχή μου. Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Τι είμαστε; Φτωχοί; Αν είμαστε φτωχοί να πάρουμε φω μπιζού γαμώ την τρέλα. Επειδή δεν έχουμε λεφτά δεν σημαίνει ότι θα είμαστε σαν κηδείες. Χαρείτε το δώρο της ζωής επιτέλους και επιτρέψτε στον Θεό να σας βλέπει από εκεί ψηλά.

Καλή η Αραβανή αλλά την εκπομπή θα έπρεπε να την παρουσιάζει κάποια που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική μόδα κι όχι ένα όμορφο κοριτσάκι που το πιο λαμπερό πράγμα που έχει βάλει πάνω του είναι κάτι γιρλάντες με λαμπάκια, απλά για να το ανεβάσει στο Instagram. Δηλαδή θα δακρύσει το εικόνισμα της Ρούλας της Κορομηλά που έχω στο δωμάτιο μου, με αυτά που βλέπει.

Κόκκινη παγέτα, χρυσή γόβα, μαύρος μποάς, χρυσά κολιέ, χρυσά βραχιόλια; Πέντε από τα αποδυτήρια, με χατ τρικ κοριτσάρα μου, τόσο νέα και τόσο εντυπωσιακή, τόσο φρέσκια, τόσο λαμπερή, τόσο υπέροχη. Τι να λέμε τώρα μωρό μου, εσύ δεν κάνεις για εδώ, εσύ είσαι για εξωτερικό, να κάνεις τη Lady Gaga να μην ξανασηκωθεί από το κρεβάτι από την ντροπή. Να βάζεις τα χρυσάφια σου και να φοβούνται οι χρυσωρύχοι ότι θα ξεμείνουν από δουλειά. Μπράβο και πάλι μπράβο και πάλι Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο. Θα κάνεις μεγάλη καριέρα. Το ονοματάκι σου;

– Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είμαι.