Σε παρακαλωωω. Μην αρχίσεις πάλι τα “εγώ είμαι μια χαρά, και δεν είμαι κανένας χαζός για να πιστεύω σ’ αυτές τις μαλακίες κουλαμάρες“, γιατί σήμερα θα βγάλεις κι εσύ τον ευκολόπιστο εαυτό σου στην φόρα. Σήμερα θα νιώσεις ντροπή -ή και όχι-, αφού στάνταρ αν δεν είσαι απ’ αυτούς που πιστεύουν στον ονειροκρίτη, θα ‘σαι απ’ αυτούς που πιστεύουν στα ζώδια. Και αν δεν πιστεύουν OYTE στα ζώδια, θα πηγαίνουν στην γκράντμα τους για να τους ξεματιάσει και η ιστορία πάει λέγοντας και τελειωμό δεν έχει, διάολε…

Και φαν να μην είσαι όλων αυτών των ‘δεισιδαιμονιών’, που λέει ο λόγος, ε κάποια στιγμή ίσως να επηρεάστηκες λιγάκι.

Γι’ αυτό και τώρα κλείσε το ψαλίδι, ρίξε λίγο λαδάκι στο ποτήρι σου, δες τον ωροσκόπο σου για σήμερα και ας ξεκινήσουμε.

Ζώδια

Δεν θέλω να πω ότι όποιος διαβάζει/βλέπει/πιστεύει στα ζώδια είναι κουτός. Όχι καλέ. Σε καμία των περιπτώσεων. Μα δες πχ και τους αστρολόγους που τα λένε, πόσο φυσιολογικοί και μορφωμένοι άνθρωποι δείχνουν.

Ακόμα και να μην σε ενδιαφέρουν και να τα κράζεις συνέχεια, εεε έτσι και ακούσεις στην TV να λένε το ζώδιό σου θα δυναμώσεις, θα κάτσεις αναπαυτικά και θα τ’ ακούσεις. Όλο. Επιβάλλεται. Και επιπλέον, στάνταρ μια φορά στη ζωή σου έχεις δώσει σοβαρή απάντηση σε κοπέλα που σε ρώτησε “τι ωροσκόπο έχεις;“. Ακόμα κι αν νόμιζες μέχρι τότε ότι ωροσκόπος είναι ομάδα και αγωνίζεται στο Α’ τοπικό Τρικάλων.

Ξεμάτιασμα

Όχι ότι πιστεύω σε αυτά, αλλά θα σου εξομολογηθώ ότι ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΖΩ. Όχι με τον θαγκ τρόπο, δηλαδή με το λαδάκι, αλλά με τον ντεμέκ, τον φλώρικο, που ‘ναι η προσευχούλα που λες από μέσα σου. Θα σου έλεγα κι εσένα την προσευχούλα, αλλά μπορώ μόνο την Μεγάλη Παρασκευή, γιατί αλλιώς δεν πιάνει.

Νιώθω άβολα. Αιωρείται μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Σταματάω. 

Πάμε στο επόμενο;


ΤΕΛΟΣ του κόσμου

Μεταξύ μας τώρα, με τόση καταστροφολογία που παίζει εκεί έξω κάθε τόσο για το τέλος του κόσμου, είναι λογικό να ‘χεις ψαρώσει κι εσύ. Θα ‘ταν το 2000, θα ‘ταν το 2012, θα ‘ναι φέτος; Μην πας να μας κρυφτείς. Μπορεί να φταίνε τα σάιτ που αναπαράγουν τον κάθε ‘τρελάρα’ μέντιουμ, προφήτη κλπ; Μπορεί να φταίνε τα δελτία ειδήσεων που το υπεραναλύουν όσο δεν πάει; Κι όμως, δεν φταίει κανένας! Εμείς φταίμε που δεν ακούμε τους έγκυρους ‘Ίνκας’ που λένε ότι το 2020 θα καταστραφούν τα πάντα. #χάπατα #no_filter_χάπατα

Τρίτες-Παρασκευές και 13

Φέισμπουκ να έχεις μόνο, αρκεί, για να καταλάβεις πόσο μας επηρεάζουν οι εν λόγω ημερομηνίες. Τα γκαντέμικα στάτους (ναι μωρέ, τα σάπια αστεία για Μητσοτάκη κλπ) δίνουν και παίρνουν, και αρκετός κόσμος ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι δεν του πάει καλά η μέρα, επειδή το ημερολόγιό του γράφει ’13’. Εντάξει έχουμε δεχθεί Αμερικανιές για Αμερικανιές στην καθημερινότητά μας, αλλά αυτό το λες κάπως ξεπερασμένο.

Ονειροκρίτες

Ένα απλό παράδειγμα θα σου δώσω. Έχεις δει ποτέ σου σκ@#$ στον ύπνο σου και την άλλη μέρα να έπιασες 5 στα 5 στο ΚΙΝΟ ξέρω ‘γω; Ε, όχι! Αρχικά για τους ονειροκρίτες δεν γνωρίζουμε ΚΑΝ από που προήλθαν. Ποιος έγραψε τις ερμηνείες, ποιος έβαλε τα γεγονότα και τις καταστάσεις στη σειρά και τις μελέτησε. Τίποτα. Τουλάχιστον στα υπόλοιπα υπάρχει μια κάποια κουλή θεωρία.

Και φαντάσου ότι σε ονειρο-κρίτες πιστεύουν ακόμα και οι κάτοικοι της Εύβοιας και των άλλων νησιών (κακό λογοπαίγνιο, δεν ειπώθηκε ποτέ!)


Ανοικτά ψαλίδια και μαύρες γάτες

Εδώ δεν χρειάζεται να είσαι προληπτικός. Ψυχαναγκαστικός να ‘σαι μόνος, μια αρνητική ενέργεια θα την νιώσεις αν δεις ανοικτό ψαλίδι μπροστά σου. Μέσα στη λίστα μπαίνουν και οι μαύρες γάτες (που μεταξύ μας είναι ομορφότερες απ’ τις άλλες), οι καθρέπτες και τα σχετικά. Ωστόσο κοίτα, αν σου σπάσει καθρέπτης σίγουρα είναι γκαντεμιά, γιατί ποιος μαζεύει τόσα γυαλιά από το πάτωμα; Ε, λογικό, για να μαζέψεις όλα τα γυαλιά, 7 χρονάκια τα θες σίγουραν. Επομένως, 7 χρόνια γρουσουζιάς. Είδες; Όλα βγαίνουν σιγά-σιγά. wink