Τα έχουμε ξαναπεί αλλά είμαστε εδώ για να το τονίζουμε. Η αλήθεια δεν κρύβεται στους Sex Pistols όπως έλεγε ο Πετρόχειλος (πριν πάθει ναζισμό). Η αλήθεια κρύβεται στα πιτσιρίκια. 

Το πιο έξυπνο από αυτά τα διαόλια, εγώ το έχω δίπλα από την πόρτα μου. Επειδή ο 5χρονος ξάδερφός μου είναι ο εξυπνότερος 5χρονος της γης ολάκερης, δεν είναι λίγες οι φορές που έχω μπει στη διαδικασία να τον συμβουλεύομαι. 

Πρώτα μου μίλησε για φλερτ, ύστερα τα είπαμε για τη δουλειά και την τελευταία φορά μου έδωσε τα φώτα του περί μαγειρικής. Σήμερα με πήρε στο δωμάτιό του και μου εξήγησε τι πρέπει να κάνω για να είμαι ένα καλός οδηγός. 

Πέρνα τους όλους

Λοιπόν πρόσεχε. Το αμάξι σου είναι γρήγορο. Έχεις αμάξι γιατί πρέπει να τρέχεις με χίλια, τουλάχιστον. Και όχι μόνο στις κατηφόρες ε, δεν θέλω τέτοιες βλακείες από σένα. Πρέπει να τρέχεις πάρα πολύ γρήγορα που να μην μπορεί να σε περάσει κανένας αλλά εσύ να τους περνάς όλους και να τους κοιτάζεις όπως κοίταζες τον μπαμπά του συμμαθητή μου του Γιώργου όταν άρχισε να λέει ότι στη χούντα κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα. Δεν χρειάζεται να πω ότι στα φανάρια περνάς από δίπλα την ουρά και μπαίνεις μπροστά από τα άλλα τα κορόιδα. Αυτό το κάνει ο μπαμπάς, πιάνει πάντα. 

Βάλε πολλές αεροτομές

Τώρα αυτό που σου λέω δεν το βγάζω από το μυαλό μου, τα έχω δει στο πλέιστέισον το έχω δει και τον Κορυδαλλό στην πλατεία Ελευθερίας που πάμε στη γιαγιά. Βάλε πάνω πολλά χρώματα, βάλε φωτάκια από κάτω και στους υαλοκαθαριστήρες βάλε και μετά γέμισε το αεροτομές για να πηγαίνει πιο γρήγορα. Πρέπει να προσέχεις πώς οδηγάς για να μη σε πιάσουν και μπάτσοι ε; Αλλά σου λέω με τις αεροτομές το αμάξι δεν τρακάρει ποτέ και πάει και σφαίρα. Άλλαζε ταχύτητες πολύ γρήγορα και το γκάζι να το πατάς πολύ τέρμα, μέχρι κάτω για να πηγαίνει τρέχοντας. 

Να έχεις τη μουσική πολύ δυνατά

Νομίζω αυτό το ξέρεις και μόνος σου, δεν χρειάζεται να στο πω κι εγώ. Όσο πιο δυνατά είναι η μουσική τόσο πιο γρήγορα πηγαίνει το εργαλείο. Αλλά πρόσεχε, πρέπει να βάζεις κύριο Μελά, κύριο Σφακιανάκη, κύριο Ρέμο και κύριο Καρρά. Κατεβάζεις τα παράθυρα και πρέπει να έχεις το χέρι απέξω για να σε βλέπουν τα κορίτσια και να λένε πόσο ωραίος είσαι. Πρέπει φυσικά να έχεις μεγάλα ηχεία που να κάνουν δυνατά τουβ τουβ και τρέμει όλο το εργαλείο. 

Κόρναρε συνέχεια

Έχεις δει τον αδερφό μου τον μικρό που τον βάζει ο μπαμπάς να πιάνει το τιμόνι και αυτός κορνάρει συνέχεια; Λες να μην ξέρει ο μικρός ρε; Ο μικρός ξέρει κι εσύ πρέπει να τον ακούς τον μικρό, όχι μόνο εμένα που είμαι μεγάλος πια. Αν κορνάρεις σε προσέχουν όλοι και κάνουνε και στην άκρη και δεν σε πρήζει και κάνενας βλάκας. Και να σου πω και κάτι; Κάνει και ωραίο ήχο, είναι πολύ όμορφο να το ακούς και νομίζω ότι αρέσει και σε όλους. Όλα τα παιδιά στο σχολείο συμφωνούν σε αυτό, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. 

Μην φορέσεις ποτέ ζώνη

Σε έχω δει που φοράς συνέχεια τη ζώνη όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητο λες και είσαι κανένας φλώρος. Τι βλακείες είναι αυτές; Αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα τρακάρεις ποτέ γιατί να ζορίζεσαι με τη βλακεία και να δένεσαι σαν χαζός. Αν αρχίσει το αμάξι σου να κάνει μπιπ μπιπ μπορείς να κάνεις αυτό που κάνει και η μαμά ρε. Κούμπωσε τη ζώνη κανονικά και απλά κάτσε από πάνω. Και θα είσαι άρχοντας και δεν θα κάνει μπιπ μπιπ η βλακεία να σε πρήζει. Οι άλλοι που φοράνε ζώνες είναι χαζοί και είναι και κακοί οδηγοί, οπότε σου λέει αφού κάνω βλακείες στο τιμόνι, ας δεθώ κιόλας μην γίνει τίποτα και χτυπήσω. Θλιβεροί.