Ξυπνάς πρωί και λες ότι είναι μία μέρα σαν όλες τις άλλες, όμως μάντεψε… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Διαβάζοντας τις ειδήσεις πέφτει το μάτι μου στην απόλυτη είδηση! “Συνεργασία Nintendo με Universal Pictures για ταινία Super Mario”

Ω Ναι! Είναι αλήθεια! Ο αγαπημένος μας υδραυλικός με το χαρακτηριστικό μουστάκι, θα γίνει ταινία animation στην μεγάλη οθόνη. Κέφι, χαρά, μπρίο!
Βλέποντας ότι το brand του Mario, αντί να εξατμίζεται με το πέρασμα των χρόνων, αποκτά όλο και περισσότερους φανς, η Nintendo προσπαθεί να τον πουλήσει όσο μπορεί, τώρα που είναι κάτι παραπάνω από hot με αφορμή την κυκλοφρία του “Super Mario Odyssey”.

Γνώρισα τον Mario στις αρχές των 90s και ομολογώ πως περάσαμε μαζί πάρα πολλές ώρες, προσπαθώντας να τον βοηθήσω να ξεπεράσει εμπόδια, παγίδες και εχθρούς που του είχε βάλει ο απαίσιος Bowser, προκειμένου να σώσει την Princess Peach.

Κλασικό σενάριο παιχνιδιού εκείνης της εποχής. Ο κακός έχει απαγάγει το γουόνα μπι κορίτσι του ήρωα και ο παίχτης αναλαμβάνει να βοηθήσει την αγάπη αυτή heart!

Η Nintendo, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την επιτύχια του παιχνιδιού, είχε προσπαθήσει με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ να φέρει τον Mario στη μεγάλη οθόνη το 1993. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Bob Hoskins στον ρόλο του Mario, ήταν EPIC FAIL και φυσικά δεν άρεσε στο κοινό. Έγινε όμως καλτ και όποιος δεν την έχει δει, καλό θα είναι να το κάνει.

https://www.youtube.com/watch?v=wtMZKYnLg5c

Η νέα προσπάθεια που κάνει η εταιρία με τον Super Mario και τη συνεργασία της με την ομάδα της Universal, η οποία είναι υπεύθυνη για ταινιάρες όπως το “Despicable me” και τα “Minions“, μάλλον θα δείξουν την πραγματική πλευρά του Super Mario στη μεγάλη οθόνη. Το αποτέλεσμα που όλοι περιμένουμε, προσευχόμαστε να είναι μια σούπερ ντούπερ ταινία.

Μη ξεχνάς ότι ο Super Mario έκανε πολλούς να βλέπουν τους υδραυλικούς με άλλο μάτι. Λαβ σόρρυ wink

Το 2020, μετά από αυτήν την ανακοίνωση, είναι πολύ κοντά και περιμένουμε με αγωνία το trailer της επικής ταινίας που θα ανεβάσει το hype!