Διάβασα μια έρευνα που λέει ότι οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν τα εξής 7 χαρακτηριστικά :

1. Είναι μη-καπνιστές 2. Mαθαίνουν μουσική 3. Eίναι το πρώτο παιδί 4. Eίναι αδύνατοι 5. Θήλασαν μικροί 6. Έχουνε κάνει χρήση χασίς 7. Είναι ψηλοί.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΦ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.

Θα μου πεις, έχει καπνίσει η Γκαλάντριερ ΣΚΑΝΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ; 

ΟΧΙ ΠΟΤΕ..

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ  ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

Και εξηγώ:

1.  Μη-καπνιστές

Οι έξυπνοι άνθρωποι καπνίζουν περισσότερο, για την ακρίβεια σαν φουγάρα, πάνω από τόνους σελίδων που τους κρατάνε ξάγρυπνους και για αυτό πεθαίνουνε σαν τις μύγες πριν την ώρα τους. Είναι αυτοί που κάθε φορά λες “μακάρι να ζούσε λίγο παραπάνω”

2.  Γνωρίζουν μουσική

Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν μαθαίνουν μουσική. Για την ακρίβεια δεν μαθαίνουν τίποτα απολύτως. Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που τα παρατάνε όλα στην μέση. Ξεκινούν να μαθαίνουν κιθάρα, βαριούνται και την παρατάνε και ξεκινάνε να μαθαίνουν νοηματική, αλλά πάλι βαριούνται και την παρατάνε μέχρι που λένε “ντάξει κλάιν βαρέθηκα, νομίζω η κλίση μου είναι να μάθω να εκπαιδεύω Θιβετιανό Σπάνιελ”. Τελικά, βρίσκουν δουλειά σε πρατήριο.
3. Το πρώτο παιδί είναι το πιο έξυπνο

Είναι λέει το πρώτο παιδί το πιο έξυπνο, θα τρελαθώ. ΠΟΣΟ ΠΣΕΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ. Τα πρώτα παιδιά είμαστε απλώς κακομαθημένα. Κάνουμε ό,τι θέλουμε, όποτε το θέλουμε και γι’ αυτό δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι μας (ακόμα και αν κάνουμε 3 παιδιά). Γι’ αυτό δεν είμαστε έξυπνα, γιατί ποτέ δεν προσπαθήσαμε για κάτι πραγματικά. Δεν ξέρω κανένα δεύτερο παιδί που να έχει αποτύχει στην ζωή του, αντιθέτως ξέρω πολλά πρώτα που ξεκινήσανε πρέζα επειδή η μαμά δεν τους έκανε αυγά με τηγανιτές πατάτες, ενώ είχε μαγειρέψει πρασόρυζο. ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΤΑΞΕΙ;

4. Είναι αδύνατοι 

Μεγάλη μούφα. Υπογράφω ότι οι χοντροί είναι σαφώς εξυπνότεροι. Και το δικαιολογώ. Ο έξυπνος άνθρωπος έχει μια φυσική τάση για θλίψη, άρα και για μασούλημα χωρίς λόγο. Σε πόσους δεν έχει τύχει μια υπαρξιακή κρίση στις 4 το πρωί ,που συνοδεύεται από άνοιγμα ψυγείου και αργό μασούλημα φέτας, για να κατέβουν τα φαρμάκια; Οι αδύνατοι είναι φιτ και χαρούμενοι. ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ. 

5. Θήλασαν μικροί

Έχετε παρατηρήσει πως είναι τα παιδιά που θήλασαν μικρά, σε αντίθεση με τα παιδιά μετά το 1975 που πίνανε συμπυκνωμένα γάλατα, εμπλουτισμένα με βιταμίνες; Σαφέστατα ψηλότερα και πιο έξυπνα από τις παλαιότερες γενιές. Από προσωπική εμπειρία έχω προκαλέσει σε αγώνα σκάκι τον παππού μου που ήταν 102 χρονών με αλτσχαιμερ και τον νίκησα.

“ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΥΖΕΜΑ ΠΑΠΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΕΤΣΙΕ;”  

6. Έχουν κάνει χρήση χασίς

Έρευνες που προμοτάρουν τα ναρκωτικά παιδιά είναι ή ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΏΝΙΚΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Θέλουν να μας πείσουν ότι οι ευφυείς άνθρωποι σκάγανε προυσαλιώτικο φοσμπά με βανατζί ένα εισιτήριο χτυπημένο.
“ΞΥΠΝΑΤΑΙ ΣΙΝΕΛΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΧΤΗΠΗΤΟ ΗΣΙΤΙΡΙΟ ΑΝΕΒΕΝΕΙ Η ΕΦΙΗΑ Η ΜΕ ΤΟ ΣΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΑ ΡΙΖΛΑ”
(χαρακτηριστικό δείγμα ανώτερου πνευματικά ανθρώπου )

7. Είναι ψηλοί

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η ευφυία είναι αντιστρόφως ανάλογη του ύψους. Όλοι το ξέρουν αυτό. Όσο αυξάνεται το ύψος, τόσο περισσότερο αργεί να πάει η πληροφορία στον εγκέφαλο και από εκεί να διαχυθεί στο σώμα. Γι’ αυτό και οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν και οι κατσαρίδες θα κυριαρχήσουν.

Χαρακτηριστικό δείγμα έξυπνου ψηλού :