Σαν βόμβα έσκασε η αγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» από τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς οι ισορροπίες των media αλλάζουν κατά πολύ.

Το γεγονός αυτό δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Τιμολέοντα Κουκούτση, ο οποίος έβαλε τις πηγές του να δουλέψουν και έμαθε όλα τα παρασκήνια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που μας ξεκινά από τον Σεπτέμβριο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης θα αντικατασταθεί από τον ίδιο τον Ιβάν, ενώ η εκπομπή θα παραμείνει ανάλογης θεματολογίας, αλλά με ροπή προς το αθλητικό κομμάτι της σόου μπιζ. Ένα μικρό «λίφτινγκ» θα υποστεί φυσικά και ο τίτλος…

Οι αρχικές σκέψεις ήταν να μείνει παρουσιαστής ο Μένιος Φουρθιώτης, αλλά η παντελής ασχετοσύνη του για το αθλητικό κομμάτι, δρομολόγησε αλλαγές.

Ο γιος τώρα του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, θα αναλάβει μια μουσική εκπομπή, η οποία λογικά θα πατώσει πολύ σύντομα, κάτι που θα οφείλεται και στον αηδιαστικό -σε στυλ Μάρκου Σεφερλή- τίτλο της «Η ώρα του You»

Στη νέα αυτή προσπάθεια θα συμμετάσχουν και ποδοσφαιρικοί αστέρες της ομάδας, όπως ο «γκολτζής» Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος θα επωμιστεί το εξωνυχιστικό βραδινό ρεπορτάζ της βόρειας Ελλάδας.

Στο νυχτερινό πρόγραμμα του καναλιού θα μετακινηθεί η Χριστίνα Λαμπίρη με την πρώην εκπομπή της «La Biri Biri», να αποκτά λίγο πιο τρομακτικό στυλ και όνομα.

Από τις πολλαπλές αλλαγές δε θα μπορούσε να γλιτώσει και το πρωινό του καναλιού, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου θα παρουσιάζει πλέον το «Άνοιξε Μαλαματίνα να στα πω» ή αν προτιμάτε «…να σε τα πω».

Παρακάτω βλέπετε μια αναμνηστική φωτογραφία που τραβήχτηκε στα γυρίσματα του νέου τρέιλερ του καναλιού, που θα βγει στον αέρα σύντομα.