Ποιοι Αρομέντεν τώρα μωρέ, πλάκα κάνουμε; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ είναι μωρέ, τι είναι, πουθενάδες, συγκρίνεις τώρα με τους Μετάλικα τους παιχταράδες όλους, τρακόσα χρόνια χαλάνε κόσμο, τι να λέμε τώρα, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, ποιος σου μιλάει; Ο Πετρίδης; Ο Τσαουσόπουλος; Τα δημοσιογραφάκια όλα;

Έπειτα, έχε υπόψη σου ότι αυτός ο πως τον λένε, αυτός που τραγουδάει στους Μέντεν, ο Ντίκισο, μπράβο, αυτός, όλο φοβάται, τιτίκα μεγάλη, άστο σου λέω, που να παίξεις μπάλα, γίνεται να παίξεις μπάλα έτσι; Πάει σε φάγανε. ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ. Ρε Ντίκισο έχεις τέτοια ρε; Έ; Έχεις απ’ αυτά; Που μου “φοβάσαι τα σκοτάδια”, μου “φοβάσαι να σουτάρεις σε ξένους”, όλο φοβάσαι, τι φοβάσαι; Έτσι, θα πάρεις πρωτάθλημα ρε;

Μόνος σου βγαίνεις, τέρμα απέναντι, τερματοφύλακας έχει φύγει δεξιά, έχει πάει να μαζέψει χόρτα, γεια σας και δεν θα τον εσκοτώσεις μωρέ, τι θα τον εκάνεις, θα περιμένεις να γνωριστείτε πρώτα, “γεία σου, τι κάνεις, Μπρους απ’ τα Άσπρα Χώματα, άσε με να βάλω γκολ, έχω την αδερφούλα μου άρρωστη”. Γίνονται αυτά τα πράματα μωρέ; Ε; ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;; Σου ‘χει πάρει τη μπάλα ο Χέφιλ, έχει φύγει μπροστά με τέσσερους στην αντεπίθεση και εσύ γεια σας, ραν του δε χιλς, έχουμε τζόκιν στα κορφοβούνια, τρέχα να σώσεις τη ζωή σου, ΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ. Έτσι είναι ρε Ντίκισο, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Λοιπόν.

Άκου να δεις τώρα, οι Μετάλικα, είναι σοβαροί, είναι ωραίοι, είναι μάστορες στο κέντρο, ακούς το Μάστερ οφ Πάπετς, χαλάνε κόσμο, μάστορας ο Χέφιλ, έχει πάρει τα πάπετς αυτά τα πως τα λένε, σου ‘χει βάλει τα τέσσερα πίσω, σε έχει κλείσει, τρία κέντρο, δεξιά μόνο του βγαίνει το άλλο πάπετ, βάλε και δύο μπροστά, σχόλασες. Τι να κάνει ο Έντι ρε Αρομέντεν, τι να κάνει μόνος του, τον εκρατάτε, 60 χρονώ έχει φτάσει, έχει κατεβάσει μούτρα έχει ρυτιδιάσει, έχει γίνει σαν τον Σαργκάνη του μέταλ, ό, τι θέλουμε λέμε τώρα; Και ένα τσουβάλι κάρβουνα να σου δώσουν, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, και ένα τσουβάλι κάρβουνα να σου δώσουν για να στον ανταλλάξουν και πάλι ευχαριστώ να λες. Στο λέω γω υπεύτυνα, πάρε το τσουβάλι, βάλτο στο κέντρο στο τέρμα, πιο πολλά θα πιάσει.

Λοιπόν.

Έχεις ακούσει πώς το λέει το “γέα” ο Χέφιλ ρε, ε; Έχεις ακούσει; Πέφτουνε τα τσιμέντα, τι να λέμε τώρα, σου κάνει τα 100 “γέα” σε δέκα δευτερόλεπτα, 90 λεπτά πάνω κάτω η φωνή. Σου λέει μετά “Για ποιον χτυπά η καμπάνα;”, άκου εδώ ερώτηση ωραία, να αυτές είναι ερωτήσεις, μάθε μπαλίτσα στον άρχοντα, ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ, άκου εδώ τι ρωτάει, η καμπάνα για ποιον χτυπάει, για μένα, για σένα, για ποιόνα, που μου ‘χετε μάθει όλοι στα έτσι, στα αυτά.

Λοιπόν.

Κι έχεις τώρα τον άλλονα και σ’ αρχινάει για το 666 και το νούμερο του σατανά και κάτι ιστορίες για αγρίους, τι λέτε ρε; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; Αυτά ξέρεις για ποιον είναι; Αυτά είναι για κανά Αναστασιάδη, κανά Κωστένογλου για τέτοιους, να πάρουνε τους παίκτε να τους πάνε απάνω εκεί στον Άγιον Όρος να κάνουν κανά ξορκισμό, κανά αγιασμό μπας και μείνουνε κατηγορία. Τελειώσανε αυτοί, εδώ τον Αλέφαντο να ακούς και άσε την ειρωνεία, δεν περνάνε εδώ αυτά, τι σου λέω γω.

Λοιπόν.

Ξεχάσω ‘γω το ’91, παίζαμε με τον Εορδαϊκό, ο Γιάννης ο Ταμβάκης μπροστά, ο Βασίλης ο Κουτσουπλής αριστερά πίσω, όλοι οι παιχταράδες τότε, ο Τάκης ο Μπατσούλας ο βράχος, χαλύβδινος, φοβεροί όλοι τους, κερδάγαμε 0-3 στο ημίχρονο, μπαίνουμε στα αποδυτήρια, πατάει ο Χρήστος ο Μαλακόνας το μαγνητόφωνο και αρχινάει το τέτοιο, πες το μωρέ, αυτό το “σο κλόοζ νομάτε χάουφα» και ξεχάσαμε να βγούμε, κατό φορές το ακούσαμε, φωνάζανε κόσμος, φιλάθλοι, οι πάντες, 2-0 στα χαρτιά το χάσαμε, δύο κατηγορίες κάτω σε μια νύχτα, απίθανα πράματα, τι να λέμε τώρα. Μπλακάλμπουμ δισκάρα, χαλάσανε τον κόσμο όλο, κατό κατομμύρια δίσκους σε μια μέρα.

Θέλω να σου πω δηλαδή, δεν είναι έτσι…

Έπειτα, άκου να δεις, έχεις τον Κωφίδη τώρα, κάνει το μεταλά, το μαλλί έτσι, βάζει κάτι τρύπιες μπλούζες, ξεβαμένες… Έχε υπόψη σου, 5 ευρώ κάνουνε αυτές, άσε τα παραμύθια ότι είναι αυθεντικές και τέτοια, εδώ τον Αλέφαντο να ακούς. Μικρός ξέρεις τι έκανε αυτός; Ερχότανε στον Πανελλήνιο, άκου να σου πω, ερχότανε κάτω στις προπονήσεις, του έλεγα “τι έχεις εκεί μέσα στο γουόκμαν”, “ντουράν ντουράν” μου ‘λεγε, “άστο δεν κάνεις του ‘λεγα, πήγαινε εδώ πιο κάτω, έχει δυο κορίτσια παίζουνε μήλα, ψάχνουνε για τρίτον, πήγαινε να σε κάνουνε αρχηγό”. Έτσι είναι, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ρε σας κοροϊοδεύουνε μεταλάς ο Κωφίδης και μεταλάς ο Κωφίδης. Παραμύθια. Επειδή δεν κουρεύεται δηλαδή; Έτσι είναι οι μεταλάδες;

Λοιπόν.