Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ μας αρέσουν οι μπύρες οι πρωτότυπες ενέργειες για την προώθηση προϊόντων. Δεν μπορείς! Τόσο πολύ μας αρέσουν. Γι’ αυτό πάθαμε την πλακίτσα μας με την ΒΙΟΣ 5. 

Η πρώτη μπύρα στον κόσμο με 5 διαφορετικά δημητριακά, που έχει και γαμάτη γεμάτη γεύση, μπήκε στη φάση με τα memes. Γιατί σου λέει, έχουμε logo τη θεά Δήμητρα σε περίεργη φάση, μπάτζετ για μεγάλα ονόματα να τη διαφημίσουν δεν παίζει, γιατί να μην φτιάξουμε memes να την κάνουμε και viral; 

Το είδαμε κι εμείς που λες και είπαμε να το περιποιηθούμε. Έτσι φτιάξαμε 10 memes με την θεά Δήμητρα, για να μάθεις μπαλίτσα από τους αρχόντους. Για τσέκαρε. 

Νίκος Ράπτης

Τιμολέων Κουκούτσης

Χρύσα Λύκου

Κώστας Μανιάτης

Νίκος Μπόβολος

Εμείς κάναμε το καθήκον μας και τώρα είναι η σειρά σου. Αν θέλεις φυσικά να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσει όλες τις μπύρες του καλοκαιριού, εμείς δεν ζορίζουμε κανέναν. Κι επειδή ξέρουμε ότι ψήθηκες να απολαύσεις τη μαγική ΒΙΟΣ 5, αλλά και να κάνεις και το χαβαλέ σου, χώσου στο site (κλικάροντας εδώ), φτιάξε το δικό σου meme με τη θεά Δήμητρα και πόσταρέ το στα social media για να μπεις στην κλήρωση. 

Στα εξηγούμε ωραία;