M’ αυτά και μ’ αυτά φίλτατε, πάπαλα και το Survivor. Τι νόμιζες δηλαδή;;; Κάνα δυο βδομάδες έχουν απομείνει ακόμη και μετά “Αντίο Άγιε Δομίνικε μεγαλοπρεπή…”

Αλλά στάσου. Θα ‘χουμε και come back του χρόνου, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να κάνουμε το απαραίτητο ζέσταμα και με τη βοήθειά σου να ψηφίσουμε τον καλτ παίκτη που αξίζει να βρίσκεται στην άλλη άκρη του ατλαντικού την επόμενη χρονιά.

Απλά, λιτά και όμορφα, λοιπόν, σου παραθέτουμε τoυς 10 παίκτες που επιλέξαμε κι εσύ ψηφίζεις. Ντάξει;

*Αν θες να προσθέσεις κάποιον δικό σου παίκτη, σε περιμένουμε στα σχόλια.

Πάμε;;;

Φίλιππος Πλιάτσικας
Δεν κουρεύεται και δεν ξυρίζεται ούτως ή άλλως. Ο Mπάμπης του ‘φυγε και είναι σ’ άλλο σόου πλέον. Συναυλία με τους Πυξ Λαξ έχει σ’ έναν χρόνο από τώρα. Επομένως η λύση είναι μία…

Υπάρχουν πιράνχας εδώ απάντησέ μου;;;

Άκης
Μιλάμε, ουσιαστικά, για τον τύπο που όχι μόνο αντέχει τόσα χρόνια τον Τάκη, αλλά έχει τον τρόπο να τον καλμάρει κιόλας. Και τον έχει και κουμπάρο! Λέτε να μην την παλέψει με τις ζόρικες συνθήκες στο Survivor; Τι να πουν τα γατάκια μπροστά σου ρε Άκη; Τρου λοβ.

Πατήρ Κλεομένης
Αρχικά, θα βρίζει απ’ το πρώτο λεπτό τα φίδια, επειδή είναι σατανιασμένα απ’ την εποχή Αδάμ και Εύας. Έπειτα, θα φτύνει τις κάμερες, γιατί τα κανάλια είναι σατανιασμένα. Και τέλος, στα αγωνίσματα ασυλίας δεν θα αγωνίζεται γιατί ΚΑΙ αυτά σατανιασμένα είναι. Υπέροχος. Ευλογημένος. 99,7% καθημερινή τηλεθέαση Και καθόλου βαρετός. 

Αναστασία Γιούσεφ
Το λοιπόν: οι παίκτριες αγωνίζονται με μαγιό. Επομένως η Γιούσεφ θα ‘ταν η ιδανική γι’ αυτόν τον ρόλο. Κι ας μην μιλάει που λέει ο λόγος κι ας μην αγωνίζεται καν. Δεν είναι απαραίτητο. Μην τα θέλουμε και όλα για πάρτη μας. 

Τάκι Τσαν
Εννοείται ότι ο Τάκαρος αξίζει μια θέση στο παιχνίδι, αφού αρχικά σε βιντεάκια του στο YouTube έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντέξει και χωρίς φαγητό. Επίσης, γουστάρει τη φύση, καθώς όπως έχει πει και ο ίδιος “δεν είναι κακό, να πίνεις κάνα ρο στο που και που…“. Και ίσως και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργήσει και την δική του “Survivor σχολή” μαζί με τον Πατήρ Κλεομένη. Ποτέ δεν ξέρεις…

Άγγελος Χαριστέας
Γιατί ο παλαίμαχος Χούτος ήταν καλύτερος; Ίσα ίσα δηλαδή, που ο Άγγελος το ‘χει και με τις κάμερες, αλλά και με την επιβίωση, αφού ολόκληρη η ποδοσφαιρική του καριέρα επιβίωσε από ένα και ΜΟΝΟ Εuro. #κακιούλες


Άντζελα Δημητρίου
Χωρίς επεξήγηση. Μόνο κάνε εικόνα την Άντζελα να τα χώνει στην παραγωγή, επειδή δεν την αφήνουν να βάλει ρουζ και να φάει κινόα με βρώμη στα διαλείμματα του κάθε επεισοδίου.

Απόστολος Γκλέτσος
Γιατί στις πορείες ο Απόστολος κατεβαίνει ΠΑΝΤΑ πρώτος. Βουτάει με άνεση στο παγωμένο νερό κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Έχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το προφίλ ηγέτη και επιπλέον, έχει βγει όχι μόνο ζωντανός αλλά και ΓΑΜΠΡΟΣ μέσα απ’ το σόι της Ερατώς. Φτάνει τελικό για πλάκα.

ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ.

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δεν θα έμενε σε σκηνή, καθώς θα το θεωρούσε επονείδιστο και απεχθές να μένουν άνθρωποι κάτω απ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες και κάποιοι άλλοι να πλουτίζουν εις βάρος τους. Θα κοντραριζόταν με τον παρουσιαστή, αφού θα της θύμιζε πάνελ της Κοσιώνη και στο πρώτο κιόλας επεισόδιο θα έφευγε απ’ τους ‘Διάσημους’ για να πάει στους μικρομεσαίους και αγωνιστές της ζωής ‘Μαχητές’.

Τάκης
Για να κάνει παρέα στον Άκη. Αυτό.

Για ψήφισε τώρα wink