Μύθοι όπως τα ζώδια ή ότι τα μνημόνια απέτυχαν επειδή εφαρμόστηκαν λάθος, είναι οι αγαπημένοι μου.

Κατά βάθος θαυμάζω τους απατεώνες κάθε λογής, γιατί μοιραζόμαστε την ίδια τίμια επιθυμία: Να τα φάμε μια μέρα χοντρά από κάποιο κορόιδο και να εξαφανιστούμε.

Και επειδή ποιος ξέρει που μπορεί να κρύβεται αυτό το κορόιδο -μακάρι εδώ- ξεκινάω σήμερα τις αστρολογικές μου προβλέψεις, που όμοιες της θα συναντήσεις οπουδήποτε, δεν είναι ανάγκη καν να συνεχίσεις το διάβασμα.

Ντόμπρα.

Σε περίπτωση, πάντως, που σε πείσουν αυτά που γράφω, θα χαρώ πολύ να σε συναντήσω στον προσωπικό μου επαγγελματικό χώρο και να σε κλέψω από κοντά.

Δες και θαύμασε την άρτια επιστημονικά αστρολογική μου κατάρτιση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Επίσης θα συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα επιφέρει δραστικές αλλαγές στη ζωή σου. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πάμε γερά στο επόμενο ζώδιο, θα περάσουμε τέλεια.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Δυστυχώς οι προβλέψεις που έχω βγάλει σήμερα απ’ το μυαλό μου για σένα είναι πολύ άσχημες. Μόλις ξυπνήσεις θα σε πιάσει έντονο υπαρξιακό άγχος, μπροστά στο οποίο ακόμα και το πανίσχυρο μάσημα των νυχιών θα είναι ανώφελο. Αργότερα το μεσημέρι στο αυτοκίνητο, όπως αλλάζεις τους σταθμούς, θα πέσεις πάνω στη νέα παλιά εκπομπή του Γιώργου Τράγκα. Κακό σημάδι αυτό, ειδικά αν περιμένεις σήμερα να πάρεις λεφτά από κάποιον που σου χρωστάει. Ο Γιώργος Τράγκας ήταν πολύ μπροστά απ’ την εποχή του και δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους του, πολύ πριν την κρίση, όχι τελευταία στιγμή, όπως κάνουν τα άλλα γατάκια.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα τα διδυμάκια μας έχουν την τιμητική τους. Από ό, τι βλέπω εδώ σε κάτι ζώδια του 2012 που φυσικά ξεπατικώνω χωρίς την παραμικρή ντροπή, μία καινούργια γνωριμία έρχεται για να σας συγκλονίσει και να σας βγάλει απ’ το συναισθηματικό αδιέξοδο. Σκρολάροντας όμως στο ίδιο σάητ πέφτω και πάνω σε μια άλλη πρόβλεψη του 2014 που λέει ότι σήμερα θα συναντήσετε ένα άλλο πρόσωπο που θα σας βγάλει απ’ το συναισθηματικό αδιέξοδο που σας έβαλε το προηγούμενο πρόσωπο, λογικά αυτό του 2012. Γενικά σήμερα θα συμβούν πραγματάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άκου τώρα. Δεν θέλω να σου κάνω πρόβλεψη για το ζώδιο σου, αλλά θέλω να σου αποκαλύψω τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ που είχε ο Τσίπρας με τον Σταύρο Θεοδωράκη, μερικές ημέρες μετά την επέμβαση του δεύτερου για αφαίρεση όγκου.

Τσίπρας: Αδυνάτισες…

Θεοδωράκης: Ε ναι, είναι απ’ την επέμβαση που έκανα πρόσφατα. Πέρασα δύσκ…

Τσίπρας: Τι να πω. Κι εγώ ξέρεις τι κωλοζωή κάνω; Καπνίζω, τρώω όλη μέρα αηδίες, αλλά τίποτα. Είναι και να σε θέλει…

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

(μισό λεπτό να δω τι άλλα ζώδια υπάρχουν. Έχετε ίντερνετ; Εδώ έχει πέσει)

ΛΕΩΝ

Ο Άρης είναι στην Αφροδίτη και αυτό σημαίνει ότι πάλι κερατώνουν τον Ήφαιστο πίσω απ’ την πλάτη του #ψαγμένο_αστείο_για_τους_φιλους_της_μυθολογίας #και_του_σεφερλη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών ευνοεί τα ερωτικά σου, πράγμα που σημαίνει ότι ΣΗΜΕΡΑ είναι η ευκαιρία να γνωρίσεις το παντοτινό σου άλλο μισό. Στείλε 100 dickpicks αριστερά δεξιά και καλή επιτυχία. Πρόσεχε μόνο από ποια γωνία θα τις τραβήξεις, η λήψη είναι η μισή αρχοντιά.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις προσπαθήσει πολύ το προηγούμενο διάστημα και τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να απολαμβάνεις αυτά για τα οποία μόχθησες ή πολύ απλά να σταματήσεις να προσπαθείς. Η ζωή δεν έχει νόημα και όλες οι προσπάθειές σου θα καταλήξουν στη λήθη, θα χαθούν σαν δάκρυα στη βροχή, θα σκορπίσουν σαν σκόνη στον άνεμο. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ασημαντότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Εδώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί είμαι και ο ίδιος ένα γλυκό ζυγουδάκι, που αξίζει τις αγκαλίτσες του κόσμου όλου. Να έχουμε μια τέλεια μέρα πσυχούλες μου.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΝΕΚΡΟΣ Ή ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΖΗΤΑΩ, ΣΑΝ ΝΑ ‘ΜΟΥΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΣΕ ΦΛΟΓΕΣ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να δεις πόσο μεγάλοι επιστήμονες είμαστε οι αστρολόγοι, θα σου κάνω πρόβλεψη για τη χθεσινή σου μέρα και πες μου αν έπεσα μέσα. Είσαι δυστυχισμένος που ζεις σε αυτήν την χώρα και πλήρως απογοητευμένος από τις πολιτικές λύσεις που σου προτείνονται. Αυτές οι μαντεψιές θα έπρεπε να χρυσοπληρώνονται, αλλά βλέπεις, εγώ τις δίνω τζάμπα, ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Σεβάσου ρε αλήτη.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μεσημέρι θα έχετε ένα πολύ σημαντικό meeting, οπότε φροντίστε να προμηθευτείτε από τώρα εκείνο το τετράδιο που έχει γραμμούλες, ώστε οι φατσούλες που θα ζωγραφίζετε, να καμουφλάρονται αρκετά καλά ως απλά κακογραμμένες σημειώσεις. Δοκιμάστε σήμερα να φτιάξετε και πουτσάκια, πιστέψτε στον εαυτό σας, είμαι σίγουρος ότι έχετε βελτιωθεί πολύ απ’ το τελευταίο χωρίς κανένα νόημα meeting, που έγινε μόνο και μόνο επειδή ο μάνατζερ σας βαριόταν να δουλέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να αποχαιρετήσεις όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Κλείσε τους λογαριασμούς σου με το χθες, συγχώρεσε όποιον σε πείραξε, ζήτα κι εσύ συγγνώμη από όποιον αδίκησες.

Μπορεί να σου φαίνονται χωρίς νόημα όσα λέω, αλλά θα τα καταλάβεις το βράδυ, όταν δεις να σε πλησιάζει ο αιώνιος βαρκάρης. Μην κλαίγεσαι, σε παρακαλώ. Δείξε λίγη αξιοπρέπεια στις τελευταίες σου στιγμές.
 

ΙΧΘΕΙΣ

Έχεις γεννηθεί κάπου ανάμεσα στις 20 Φεβρουαρίου και 21 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι απίστευτα ξεχωριστός και όχι σαν όλα τα υπόλοιπα εκατομμύρια που γεννήθηκαν ακριβώς την ίδια περίοδο. Η σελήνη απόψε δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει απ’ το να ασχοληθεί μαζί σου, ενώ ο Δίας το θεωρεί έως και τιμή του να μετακινηθεί, προκειμένου να πάει σε σημείο, όπου θα ευνοήσει την ερωτική σχέση ενός τόσο σημαντικού πλάσματος, όπως εσύ. Όλο το πλανητικό σύστημα δουλεύει για σένα καθημερινά, και όχι μόνο σ’ αυτόν τον γαλαξία. 100%. Τι άλλο θες; Μας έσκασες ρε.