Δεν είμαι και αυτό που θα αποκαλούσες εύκολα “περιπετειώδης τύπος”. Βασικά, είμαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό. Είμαι ολίγον χέστης με τα extreme sports και οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν το έχω καθόλου με όλα αυτά τα αθλήματα ή όλες εκείνες τις εμπειρίες που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Θέλω την αδρεναλίνη μου χαμηλά, σε φυσιολογικά επίπεδα και χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα!

Από την άλλη όμως, λες κάποια στιγμή θα την κάνω από αυτόν τον τέλειο not κόσμο, δεν πρέπει να έχω κάποιες στιγμές που έκοψαν την ανάσα, έτσι για το γιόλο; Για να έχω να θυμάμαι ρε παιδί μου…

Οπότε ξυπνάω ένα πρωί και πείθω τον εαυτό μου να μην είναι τόσο κότα και να τολμήσει να κάνει πράγματα που σε πρώτη ανάλυση ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

Bungee Jumping

Να το έχεις δει σε τόσες πολλές ταινίες, να το έχεις ακούσει από τόσους φίλους σου, να το έχεις χαζέψει σε τόσα πολλά βίντεο στο YouTube και εσύ πεισματικά να αρνείσαι να το κάνεις. Ε, όχι ρε φίλε! Τόσα χρόνια άνθρωποι κάνουν Bungee Jumping σε όλο τον κόσμο και ποτέ κανείς δεν έπαθε κάτι. Να είμαι τόσο γκαντέμης που θα είμαι ο πρώτος που θα την πληρώσει; Αμαρτία από τον θεό. Και πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι αυτό μπορώ να το αντέξω. Ντάξει δεν νομίζω, ελπίζω.

Virtual Reality

Κοιτά με το Virtual Reality δεν είναι ότι θα φοβηθείς ή ότι θα σε κάνει να τρομάξεις. Το περίεργο με το Virtual Reality είναι πως δεν έχεις ιδέα τι ακριβώς είναι αυτό που θα κληθείς να κάνεις. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και νομίζω ότι είμαι αρκετά ώριμος πια για να αντέξω αυτή την εμπειρία. Αρκεί να μη έχει κανένα περίεργο κόνσεπτ τύπου να πρέπει να ανεβείς σε κανέναν ουρανοξύστη και να πιάσεις καμιά μπύρα Mythos από σανίδα στον 25ο όροφο (μπρρρ). ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΣ ΑΥΤΟ! Εγώ το τόλμησα και κόντεψα να πάθω καρδιά. Αλλά οκ, δεν είμαι και χαρακτηριστικό δείγμα θαρραλέου ανθρώπου. Να πήγαινες στο Mythos Hostel και να το δοκίμαζες. 

Αλεξίπτωτο

Στον στρατό πέρασα τόσο καλά που η δυσκολότερη αποστολή που μου ανατέθηκε σε ολόκληρη τη θητεία, ήταν τότε που έπρεπε να βάλω τη στολή του αλφαμίτη και να βαρέσω δυνατή προσοχή σε ταξιαρχική επιθεώρηση. Όπως κατάλαβες δεν ήμουν το τυπικό δείγμα φαντάρου, αλλά ένας ακόμη μικροβυσματούχος που την έβγαλε ήσυχα ήσυχα και πέρασε όμορφα. Από την άλλη όμως, ακούω κάθε τόσο φίλους μου που έκαναν πιο ζόρικα πραγματάκια και αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να έκανα κι εγώ μια πτώση με αλεξίπτωτο. Το πιθανότερο σενάριο λέει ότι μάλλον θα είχα λιποθυμήσει και στην ιδέα, αλλά ναι θα το τολμήσω.

Blind Tattoo

Εδώ παίζει μια άλλη μεγάλη αγάπη. Με τα tattoo έχουμε ένα θέμα και δεν το κρύψαμε ποτέ. Για την ακρίβεια έχουμε μεγάλο θέμα και πολλά tattoo πάνω στο απαλό δερματάκι μας και δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να αποκτήσουμε μερικά ακόμη, ακόμη κι αν δεν είχαμε ιδέα τι ακριβώς θα απεικόνιζαν αυτά. Δηλαδή μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να πάω σε ένα tattoo studio και να βάλω το χέρι μου σε μια τρύπα και να μου βαράνε tattoo χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό. Ναι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Ντάξει για να τα λέμε όλα, αυτό το κάναμε, αλλά το tattoo ευτυχώς δεν ήταν μόνιμο γιατί δεν κουβαλάνε όλοι τα ίδια μυαλά με εμάς και στο Mythos Hostel δεν ήθελαν να κάνουν πράγματα που δεν διορθώνονται. Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα παιδιά, εγώ πάω να πιω κανά Mύθο να το σκεφτώ λίγο καλύτερα…