Αν θες να δεις από κοντά, με τα ίδια σου τα μάτια, το μέλλον στην τεχνολογία, τότε σου αρκεί να περάσεις μία βόλτα απ’ το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που ανοίγει στις 15 Ιουνίου στο MALL.

Και πρόσεξε, δεν το λέμε τυχαία αυτό.

Το νέο concept store ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανοίγει τις πόρτες του για να δημιουργήσει «έναν κόμβο τεχνολογίας του μέλλοντος» (και τα καταφέρνει πολύ εύκολα).

Και αυτό γιατί κύριο μέλημα του έιναι να βιώσει ο επισκέπτης (εγώ και εσύ δηλαδή) μία ξεχωριστή εμπειρία υψηλής τεχνολογίας. 

Ο χώρος σε συνεπαίρνει αμέσως. Είναι γεμάτος με φουτουριστικά χρώματα, ενώ οι λάτρεις της τεχνολογίας θα μπορέσουν να δουν από κοντά Wearables, Smart Gadgets, TV Corner, Music Corner, καθώς και Gaming Corner. Το κατάστημα συνδυάζει καινοτομία, λειτουργικότητα και ελκυστικότα, ενώ όλα αυτά τα πετυχαίνει με την ανοιχτή είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά της νέας εμφάνισης του καταστήματος, είναι όπως προαναφέραμε η ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, η στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που δείχνουν την πορεία σου μέσα στο κατάστημα (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΝΤΕ!), η προβολή καινοτόμων προϊόντων όπως «Top Gadget» σε κεντρική περίοπτη θέση του καταστήματος και η χρήση «live gaming» στα φουτουριστικά pods.

Μη χάσεις την ευκαιρία να πας στο TECH ME UP event. Έλα να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες τεχνολογίας που θα κάνουν τους παλμούς της καρδιάς σου να χτυπήσουν δυνατά και διεκδίκησε μοναδικές εμπειρίες και δώρα τεχνολογίας.