Αν θες να πετύχεις” έλεγε ο πάστορας Ρόμπερτ Σούλερ, “βρες μια ανάγκη και κάλυψέ τη“.

Πάνω σ’ αυτή τη συμβουλή πρέπει να δούλεψε ο Γκρεγκ, και βρήκε μια τεράστια ανάγκη του κόσμου, που κανείς ως τώρα δεν είχε καλύψει. Έτσι δημιουργήθηκε το www.allothi-gia-pantremenous.com, η ιστοσελίδα που σου φτιάχνει άλλοθι για να καλύψεις κάθε βρομοδουλειά σου: γκόμενα, κρυφή ζωή ή έστω, να αποφύγεις γεύμα με τα πεθερικά. Ωραίος, μαν. Καλοτάξιδο!


Αν λοιπόν είσαι κάκιστος ψεύτης, τσέκαρε τη νέα ταινία (Άλλοθι για παντρεμένους.com) που έρχεται απ’ την Odeon, και ζήσε για λίγο στον παράδεισο. Αν απ’ την άλλη είσαι τρομερός ψεύτης (όπως ο Γκρεγκ), έλα να τα πούμε κατ’ ιδίαν… (Ψίθυρος): Λοιπόν, υπάρχει αυτό το σάιτ. Σε προκαλεί να πεις το μεγαλύτερο ψέμα άλλοθι που έχεις χρησιμοποιήσει για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Αν βγεις νικητής, θα κερδίσεις δωρεάν εισιτήρια για τους κινηματογράφους Odeon. Όμως σε προειδοποιώ. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις. Μπορείς να νικήσεις, ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ;     

Μπραντ Πιτ: Είναι οι σόου μπίζνες, αγάπη μου

Την πρώτη φορά, είπε: “Θ’ αργήσω στη δουλειά”. Τη δεύτερη: “Επαγγελματικό δείπνο”. Την τρίτη φορά, το ποτήρι ξεχείλισε. “Ερωτική σκηνή είναι Ρέιτσελ, στα ψέματα, κι εσύ έχεις κάνει”. Ναι, με το Ρος στα φιλαράκια! Και κάπως έτσι, ο Μπραντ τα ‘ριξε στην Αντζελίνα, κι η Ρέιτσελ στα ψυχοφάρμακα.

 

Μπραντ Πιτ vol 2: Mάλλον το πάνε για τριλογία…

Τι νόμιζες ρε φίλε; Εύκολο γκομενάκι είναι η Τζολί; Από κει που ήταν πρώτος μάγκας κι ούτε έδινε λογαριασμό στη φουκαριάρα την Άνιστον, βρέθηκε αγκαλιά με δέκα κουτσούβελα from around the world, και τατουάζ “mitsuko” στην πλάτη. Ωστόσο, ο φιλαράκος του ο Κλούνεϊ βρήκε τη λύση.Συμμορία των 13, φίλε. Διακοπές Λας Βέγκας, παρτάρες, τζόγος και δικαιολογία έτοιμη: Δουλειά είναι, μωρό μου. Το ψωμάκι να βγαίνει, δεν είναι ότι γουστάρω…”.

Γούντι Άλεν: Θα μείνω σπίτι να προσέχω τη μικρή

Ναι, είναι κρίπι όσο δεν παίρνει. Ο (κατά τα άλλα λατρεμένος) Γούντι, έπαιζε μπαλίτσα με την κοπέλα που υιοθέτησε η τότε ερωμένη του, Μία Φάροου. Τώρα βέβαια, γιατί να υιοθετήσεις μια κοπέλα 17 χρονών όταν έχεις άντρα τον Άλεν, αυτό πια παραμένει μυστήριο. Όπως και να ‘χει, ο Γούντι έλεγε “baby sitting”, αλλά εννοούσε λίγο διαφορετικά το baby. Kαι το sitting! Κι η Φάροου σκεφτόταν: Σχεδόν κόρη του είναι, δεν βλέπεται κιόλας η μικρή… Ασ’ τα Μία μου, είναι να εμπιστεύεσαι ψηλή Κινέζα;

    

Nτομινίκ Στρος – Καν: Η μπουρνουζοπετσέτα η κακή, θα μας βάλει φυλακή

Ο άνθρωπος που κάποτε ανοιγόκλεινε την κάνουλα ρευστού του ΔΝΤ, δεν μπορούσε να κρατήσει κλειστή τη… μπουρνουζοπετσέτα! Δηλαδή, σύμφωνα με τον ίδιο: “Εγώ βγήκα απ’ το μπάνιο, το μπουρνούζι άνοιξε κι η καμαριέρα τρόμαξε”. Απ’ το μεγαλείο της Γαλλίας. Σιγά ρε βόα! Σιγά ρε κροταλία…

Ο Στρος – Καν δικαιώθηκε τελικά στο δικαστήριο, όμως το μπουρνούζι καταδικάστηκε και το Σοφιτέλ (σύμφωνα με το μύθο) αγοράζει πια μόνο μπουρνούζια με φερμουάρ. Μπας και γλυτώσουμε κάνα άλλο ρεζιλίκι.

 

Μπιλ Κλίντον: Γουστάρω τις… πίτσες, κακό είναι;

Η φήμη έκανε βόλτες σ’ όλα τα δωμάτια του Λευκού Οίκου: Μια φοιτήτρια ψυχολογίας, ασκούμενη υπάλληλος της κυβέρνησης, κάθε μέρα φέρνει στον πρόεδρο… (Την αλληλογραφία του; Όχι, ξαναδοκίμασε. Τις εφημερίδες; Έχασες, λυπάμαι. Του φέρνει) πίτσες! Το όνομα αυτής, Μόνικα Λεβίνσκι. Κι ο λεκές της, έμεινε ανεξίτηλος στην πολιτική καριέρα του Κλίντον. Μα καλά ρε Μπίλι, πίτσες; Πόσο τσόντα το ‘κανες το σκηνικό ρε μερακλή; (Aλλά θα μου πεις, άμα τον είχε πεθάνει η Χίλαρι στο φασολάκι…).

 

Best Liar Ever | Οδυσσέας: Μωρό μου, δεν φαντάζεσαι τι μου ‘τυχε στο δρόμο για το σπίτι…

Ο καλύτερος απ’ όλους. Ψεύτης κατ’ επάγγελμα, ο τύπος πήγε για τσιγάρα κι έκανε δέκα χρόνια να γυρίσει! Κι αφού τσιλιμπούρδισε με Κίρκη, Ναυσικά, Καλυψώ (που παραλίγο να του κάτσει στο σβέρκο), γύρισε κι άρχισε τις παπάτζες για τέρατα, κύκλωπες κι ανέμους μέσα σε παγούρι. Όσοι μάρτυρες υπήρχαν για τα αίσχη του “χάθηκαν” στο δρόμο (τυχαίο;), ενώ ο μόνος που επιβεβαιώνει επίσημα τις ιστορίες του είναι… τυφλός! Δικαιολογία ΕΠΟΣ, αλλά κι εσύ Πηνελοπάκι, τι χάπατο που ‘σαι ρε μάνα μου;

Women’s Choice | (Ωραία) Ελένη: Μου το ζήτησε ο Θεός

“Δεν έφταιξα. Ήταν η Αφροδίτη. Να τα βάλω με το θέλημα ολόκληρης Θεάς;”. Και κάπως έτσι, ο Μενέλαος γλύκανε το κέρατο, κι η Ελένη απέκτησε τη συμπάθειά μας για τη μεγαλύτερη μούφα που ακούστηκε ποτέ σε υπόθεση απιστίας. Ά ρε Μένιο μυρωδιά, ρεζίλι γινήκαμε. Πάλι!