Το έχεις ζήσει, το έχω περάσει, το έχουμε νιώσει! Στιγμές ασταμάτητου σερφαρίσματος και δώσε check in και πάρε likes, καθώς ανεβάζεις φωτό στο Instagram και τσεκάρεις το Facebook. Αν όλα αυτά είναι μια καθημερινότητα για εσένα, τότε δεν μπορεί να είσαι τόσο τυχερός που να μην έχει χρειαστεί να πάρεις τη γκριμάτσα του “τελείωσε ο κόσμος” όταν τα MB σε εγκαταλείπουν, την πιο κρίσιμη στιγμή; Γιατί εκεί που τα χρειάζεσαι, εκεί ακριβώς τα άτιμα θα σε αφήσουν.

Τσέκαρε μόνο κάποιες από τις πιο κρίσιμες στιγμές που χαροπαλέψαμε μη ξέροντας τι να κάνουμε το κινητό μας που από τόσο χρήσιμο έγινε εντελώς άχρηστο. 5 φορές λοιπόν, που τα MB μας πρόδωσαν και πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί…

1. Μιλάς με το πρόσωπο όταν ξαφνικά βρίσκεσαι “εκτός σύνδεσης”.

Η ιστορία της ζωής μας! Το πίρι-πίρι κρατά κάμποση ώρα και τα “χαχαχαχα” με τα emoticons έχουν πάει και έχουν έρθει δεκάδες φορές. Η φάση έχει ψηθεί για τα καλά και η κατσάδα από την παρέα με την ατάκα “Άφησε το κάτω το ρημάδι να πούμε μια κουβέντα”, κάπως πρέπει να δικαιωθεί. Επιτέλους προτείνεις ραντεβού και κρατάς την ανάσα σου. Ήχος μηνύματος: “Tα MB σας έληξαν”. Σου θυμίσαμε κάτι;

2. Ψάχνεις με το GPS να φτάσεις στο ραντεβού.

Αν έχεις επιβιώσει από την πιο πάνω δοκιμασία και κατάφερες μετά από ώρα να διαβάσεις τη θετική απάντηση, τότε μάλλον ψάχνεις το ψαγμένο καφέ που σου έδωσε ραντεβού. Φυσικά δεν ρώτησες πολλές πληροφορίες, μιας και το GPS είναι πάντα ο ξηγημένος κολλητός σου για κάτι τέτοια. “Στο επόμενο λεπτό στρίψτε δεξιά και αμέσως αριστερά. Κατευθυνθείτε όλο ευθεία και…”. Αυτό ήταν! Τέλος MB, τέλος χρόνου και αργοπορημένο πρώτο ραντεβού για την πρώτη κακή εντύπωση. Αν έχεις χαθεί και σε καμιά ερημιά, τότε ή θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά τη νέα Cosmote Prepaid Mastercard ή να ξεχάσεις το δεύτερο ραντεβού.

3. Όταν βαράς σκοπιά, τρομάζουν τα MB και φεύγουν.

Έχεις την ξενέρα του χακί και φτάνει καλοκαίρι. Σου σκάνε μηνύματα από ποτάρες και τα πρώτα πατουσάκια στην άμμο, ενώ εσένα σε έχει χτυπήσει το άρβυλο. Μιλάς με το κορίτσι και του αρχίζεις τη γκρίνια, που στέκεσαι όρθιος μέσα στο άγριο χάραμα και πόσο θα ήθελες να είναι εκεί, όταν αυτή ετοιμάζει βαλίτσες για κάποιο νησάκι. Περιμένεις τον κολλητό να σου στείλει μήνυμα παρηγοριάς και το αίσθημα να σου πει πόσο της λείπεις. Ξέρεις καλά τι συμβαίνει έτσι; ΜΒ τέλος και ξαφνικά οι 2 ώρες που έχεις μπροστά σου μοιάζουν αιώνας. Μην κλαις, πήγες στρατό να γίνεις άντρας.

4. Στην αναμονή για τον οδοντίατρο.

Σενάριο βγαλμένο από ταινία τρόμου. Η χειρότερη στιγμή να ξεμείνεις από MB στο χειρότερο μέρος. Έχεις κάνει yoga, διαλογισμό, έχεις σκεφτεί τις πιο ωραίες διακοπές της ζωής σου για να φτάσεις ψύχραιμος στο ιατρείο. Σκέφτεσαι ότι όσο περιμένεις θα χαζολογήσεις στο Internet και έτσι δεν θα έχεις χρόνο να σκεφτείς τι θα συμβεί λίγο μετά στο στόμα σου. Είναι η στιγμή που κάθεσαι και δεν φορτώνει ΤΙΠΟΤΑ στην παλιοσυσκευή. Δεν υπάρχουν MB για εσένα, μόνο περιοδικά με ούλα και δόντια να σε φρικάρουν. Μέχρι να σε φωνάξουν έχεις φανταστεί τον εαυτό σου φαφούτη και χωρίς γλώσσα. Καλή εξαγωγή!

5. Όταν παίζει η ομάδα σου και δεν έχεις MB να τη στηρίξεις.

Ταξιδεύεις απογευματάκι με ΚΤΕΛ. Δεν μασάς, παίζει η ομαδάρα και η διαδρομή θα είναι καλή και με την νίκη θα γίνει καλύτερη. Πατατάκια να μασουλάς, ακουστικά και κάτι να σε ξεδιψάει. Το ματς ξεκινά! Στροφές το λεωφορείο, τρίπλες ο παιχταράς. Φρενάρισμα ο οδηγός, απόκρουση ο τερματοφύλακας. Προσπέραση στο φορτηγό, σουτ και; Και;; Μπήκε; Δεν μπήκε; Απέκρουσε; Τα MB σου βγάζουν κόκκινη κάρτα και οι γύρω σου δεν έχουν ιδέα για ποιο λόγο έχεις ιδρώσει. Η ξενέρα είναι ατέλειωτη, φίλε οπαδέ!

Αυτά και άλλα πολλά άσχημα μπορούν να σε βρουν, όταν τα MB σε αφήσουν! Αν θες να τα αποφύγεις μπορείς πανεύκολα να πάρεις την ταυτότητα σου, να βρεθείς σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να παραλάβεις τη λύση για το πώς να ξεμπερδεύεις μια και καλή με τις παραπάνω ξενέρες. Η προπληρωμένη Cosmote Prepaid Mastercard, που τη φορτίζεις ξανά και ξανά και που για κάθε 1€ αγορών σου δίνει 5ΜΒ, έφτασε για να μην κοπανήσεις ποτέ ξανά το κινητό στο τραπέζι από τα νεύρα σου.