Πόσα χρόνια πιστεύεις ότι έχουν περάσει από τότε που ο άνθρωπος πρωτοπάτησε στη γη; Για να σου απαντήσουμε πολύ συγκεκριμένα θα σου πούμε “ΠΟΛΛΑ” και αυτό είναι απολύτως εξακριβωμένο. Έχουμε κάνει μελέτες δεν τα λέμε έτσι. 

Μετά από αμέτρητα χρόνια πάνω στη γη, όπως είναι φυσικό η τεχνολογία έχει κάνει θαύματα. Οι άνθρωποι έβαλαν κάτω τον κώλο τους, σκέφτηκαν τρόπους για να κάνουν καλύτερες τις ζωές τους και σε γενικές γραμμές τα κατάφεραν. Κι ενώ όλα κυλούν ομαλά, η γη γυρίζει, τα πουλάκια κελαηδούν και τα λουλουδάκια ανθίζουν και έχουν βρεθεί λύσεις για τα πάντα, υπάρχει κάτι που δεν έχει λυθεί ακόμα.

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ.

Τόσα χρόνια ανθρώπινης εξέλιξης και ακόμη δεν έχουμε βρει τρόπο να ανοίγουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα αντικείμενα χωρίς να ανεβαίνει η πίεσή μας ή χωρίς να τα καταστρέφουμε από την αμπαλίασή μας. Έχουμε 4 από αυτά. Τσέκαρε.

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙΑ

Δεν έχει σημασία τι περιέχουν. Δεν έχει σημασία τι είχαν πριν. Το μοναδικό που έχει σημασία είναι ότι όλα τα βαζάκια του κόσμου είναι δαιμονισμένα, έχουν τον σατανά μέσα τους και θέλουν το κακό μας. Γιατί λες θα βάλω μέλι στο ψωμάκι μου και ΠΟΤΕ δεν καταφέρνεις να ανοίξεις το καπάκι με την πρώτη. Δεν συζητάμε καν το ενδεχόμενο να είναι μπροστά ο πατέρας σου. Καλύτερα να σε πιάσει να τη βροντάς σε καμιά γωνία παρά να του δώσεις την ικανοποίηση ότι δεν μπορείς να ανοίξεις ένα βαζάκι. Γιατί αν συμβεί αυτό τότε έρχεται νικητής προς το μέρος σου, το ανοιγεί στο χαλαρό και σου ρίχνει το πιο υποτιμητικό βλέμμα που διαθέτει, απλά για να σου τρίψει στα μούτρα ότι τον έχεις ανάγκη. Φτιάξτε επιτέλους ένα εύκολο καπάκι για βαζάκια.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ

Όλα είναι έτοιμα. Το ζέσταμα φτάνει στο τέλος του και οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να παίξουν μεγάλη μπαλίτσα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να τηρηθούν και οι κανόνες ασφαλείας. Και κάπου εκεί πρέπει να βγάλεις το προφυλακτικό από τη συσκευασία, μετά να βγάλεις και το γύρω γύρω για να το φορέσεις και να κάνεις το καθήκον σου. Αλλά δεν. Ακόμη κι αν πάρουμε το ακραίο σενάριο του να έχεις βγάλει τα προφυλακτικά από τη συσκευασία, δεν παίζει να το ανοίξεις με την πρώτη και χωρίς να το διαλύσεις. Γιατί θα επιχειρήσεις να το κάνεις με τα δόντια και το πιθανότερο είναι να μην το σκίσεις αρκετά, πράγμα που θα σε αναγκάσει να το βγάλεις με ακροβατικό τρόπο. Αν μπορέσεις να το βγάλεις. Μέχρι να το καταφέρεις, πέταξε το πουλάκι…

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Ναι οκ, ξέρουμε πολύ καλά ότι αλλάζεις μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ μόνο αφού έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανό τρόπο για να κερδίσεις μερικά δευτερόλεπτα ζωής ακόμα. Τις κοπανάς, τις βγάζεις και τις ξανατοποθετείς, τις αλλάζεις θέση. Μοιραία όμως, όσο κι αν προσπαθείς, έρχεται η ώρα που πρέπει να αγοράσεις καινούργιες. Και πας στο κατάστημα και παίρνεις τις νέες μπαταρίες και γυρίζεις στο σπίτι να τις ανοίξεις. Και λες το’χω, θα τις ανοίξω από πίσω. Τραβάς το χαρτόνι από την πάνω γωνία και για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι θα βγει αλώβητο. Ούτε καν. Πάντα θα σκίζεται όσο χαρτί δεν καλύπτει μπαταρίες και το κομμάτι των μπαταριών θα είναι άθικτο για να αναγκαστείς απλά να χώσεις τα δάχτυλα μέσα στις μπαταρίες (και να ουρλιάξεις σαν τον Λεωνίδα στους 300 από την ικανοποίηση). 

ΜΠΥΡΑ

Κάπου εδώ το πράγμα σοβαρεύει. Γιατί καλά όλα τα άλλα, σκέψου όμως τι συμβαίνει όταν θέλεις να ανοίξεις τη μπύρα σου και δεν είσαι μάστερ Νίντζα να την ανοίξεις με τον αναπτήρα σου. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και είναι όλες άθλιες. Μπορείς αν θέλεις να αρχίσεις να κοπανάς το μπουκάλι σε κανένα παγκάγκι ή στο πεζοδρόμιο. Μπορείς ακόμη και να προσπαθήσεις με τα δόντια για να κάνεις λίγο πλουσιότερο τον οδοντίατρό σου!

Αυτά όμως τελείωσαν. Γιατί πλέον δεν χρειάζεσαι ανοιχτήρι για να πιεις τη μπύρα σου ρε φίλε! Τσέκαρε λίγο. Ο Mythos πλέον έχει καπάκι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις αεροπλανικά για να απολαύσεις την αγαπημένη σου μπύρα. Πιάστη με το ένα χέρι, τράβα το καπάκι με το άλλο και είσαι έτοιμος!

Για να απολαύσεις το δικό σου Μύθο (χωρίς να παιδευτείς να τον ανοίξεις) το Mythos Hostel σε περιμένει το Σάββατο 17 Ιουνίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.