Κάποια στιγμή το Σαρβάιβου θα τελέψει.

Και των ναυαγών τα παιδιά, πριν πεινάσουν πιάνουν καβούρια (συγγνώμη).

Αυτό σημαίνει ότι ΉΔΗ οι παιχταράδες του σόου ετοιμάζουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα που θα συνταράξουν τα πανελλήνιο.

Τσέκαρε τι δουλειά θα κάνουν οι παίχται του ριάλιτι όταν επιστρέψουν Ελλάδα και αναθεμάτισε την τύχη που δεν σε έστειλε και σένα στον Άγιο Δομίνικο να φτιαχτείς επαγγελματικά μία κι έξω.

Μάνατζερ Ράγκμπι
Ο μόνος που έχει δείξει ήδη δείγματα του μετασαρβαιβορικού ταλέντου του, αφού εκτός απ’ το να παίξει σε διαφημισάρα, έχει αρχίσει ήδη να προωθεί τις δικές του μπλούζες, υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Οπότε η επαγγελματική του σταδιοδρομία είναι μονόδρομος: Μόδιστρος μίας και μόνο μπλούζας, αυτής της άθλιας με τα αστεράκια. Μεταξύ άλλων, έχει και την πρωτοπορία να είναι κοντομάνικη, δηλαδή αν κάνει ζέστη, τη φοράς και δεν ζεσταίνεσαι. ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΤΟΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

Στέλιος Χανταμπάκης
Ο νο 2 στο Epsilon, το δεξί χέρι του Φουρθιώτη, ο πανελίστας που θα χορεύει περισσότερο από όλους όταν κάνει είσοδο ο Μένιος, ο συνεργάτης που θα γελάει πιο δυνατά από όλους με τα αστεία του. Ο ρεπόρτερ που θα απορροφήσει λίγη από την απέχθεια που νιώθει για τον Φουρθιώτη ο μέσος τηλεθεατής, ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ.

Λάουρα Νάργες
Ντελίβερι. Είτε η ίδια, είτε θα ανοίξει δικό της γραφείο με freelance ντελιβεράδες που θα εγγυόνται ταχύτητα και συνέπεια.

“Πεινάς σήμερα; Το στομάχι σου έχει τρελαθεί; Φάε αύριο. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Μόνο ο ντελιβεράς μας. Θα αργήσει λίγο. Άντε μιλάμε. Καλή όρεξη”.

Γιάννης Σπαλιάρας
Αναγεννημένος μέσα απ’ το παιχνίδι, έχοντας κάνει πλέον μπανάλ τα αστεία για τις 4.000 γυναίκες που έριξε στο κρεβάτι, ο Σπαλ είναι ο πιο κερδισμένος από όλους. Οπότε θα κυνηγήσει το παιδικό του όνειρο, αυτό που τον έκανε να περιπλανηθεί στα μονοπάτια του γυμναστηρίου, της ηθοποιίας και της πασαρέλας: Θα βρει μια αληθινή δουλειά. Δεν ξέρει ακόμα τι, αλλά πληροφορίες απ’ τον Άγιο Δομίνικο λένε ότι το παλεύει μέσα του και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση που θα τον σημαδέψει.

Ορέστης Τσανγκ
Βοηθός Σπαλιάρα. Υποτακτικός του. Παραγιός του. Η καριέρα του θα εξαρτηθεί απ’ την καριέρα του καλύτερου φίλου που είχε ποτέ. “Αν σου πει δηλαδή ο Σπαλιάρας βγες στο μπαλκόνι και πήδα, εσύ θα πηδήσεις; -Ναι, θα πηδήσω”.

Είδατε;

Μάριος Πρίαμος
Social Media Manager κάποιας από τις –δόξα τω Θεώ- δεκάδες ακροδεξιές συμμορίες που έχουν ξεπεταχτεί τα τελευταία χρόνια. Έχει την ορθογραφία, έχει τα γκρίκλις, έχει την αμορφωσιά και έχει και τα εξαίσια πρότερα δείγματα του φασιστικού φεϊσμπουκικού του ταλέντου. ΓΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΙΝΙΚΑ, ΠΡΙΑΜΕ.

Ντάνος Αγγελόπουλος
Ο αδιαμφισβήτητα νικητής του Σαρβάιβου ανεξαρτήτως τελικής έκβασης. Ο άντρας που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους και δεν θα τους πείραζε, ακόμα και αν δεν έβγαζε τις κάλτσες του στο σεξ (ίου). Μόνο μία δουλειά υπάρχει για κάποιον που κάνει τις γυναίκες να λιώνουν και παράλληλα θεωρείται τίμιο και λαϊκό παιδί: μπουζούκι στην ταβέρνα του Αρίστου, να σκάνε οι κολονακιώτισσες και να θέλγονται απ’ τον Ντάνο, τον σαρβάιβορ, που το πρωί θα δουλεύει ασπριτζής και θα περνάει γυψοσανίδες και το βράδυ για δυο ελιές και μια οκά παστουρμά θα τραγουδά τα βασανάκια του λαού. Και αυτές θα λιώνουσι.

Γιώργος Χρανιώτης
Και ο Χρανιώτης θα κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Αυτό που πάντα ήθελε, αλλά κάτι οι εμφανίσεις του στο Κωνσταντίνου και Ελένης, κάτι κάποιοι άλλοι τριτοδεύτεροι ρόλοι, δεν του το επέτρεψαν τελικά. Δεν είχε χρόνο ο άνθρωπος. Πόσα να προλάβει; Οπότε το αποφάσισε να γίνει ΟΝΤΩΣ ηθοποιός. Το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής του, μέχρι το επόμενο ριάλιτι που θα μαγαρίσει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Δική της αθλητική εκπομπή. Τελειώσατε κύριοι του οπαδικού σωλήνα που μονοπωλείτε την τηλεόραση. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΜΟΝΟ ΕΥΡΥΔΙΚΗ να μιλάει για μπάλα, μπάσκετ, πόλο, βόλει, στίβο ιππασία, χάντμπολ, μπέηζμπολ, κρίκετ… Αρκεί να μιλάει. Αρκεί να την χαζεύουμε. Ευρυδίκη, κάποιοι σε λένε ξυνή, μα εγώ σε λέω αγάπη. Μέρρυ μι.

 

*Για τους υπόλοιπους δεν έχουμε βρει τι θα κάνουνε, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Δεν πάνε χαμένοι οι άξιοι. Όλο και κάποιο μεσημεριανάδικο θα τους πάρει συνέντευξη και μετά θα ξεχαστούν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.