Η Τρίτη κλασικά είναι μια βαρετή μέρα. Δεν την λες και Δευτέρα, αλλά και πάλι απάλευτη είναι. Ξέρεις τώρα, απέχει μέρες απ’ το Σαββατοκύριακο και γι’ αυτό στα γραφεία του Provocateur οι ώρες περνάνε ζόρικα. Μέχρι που…

… ο Προβοκάτορας Νίκος Ράπτης έσκασε στο γραφείο με την καινούρια κονσόλα της Microsoft το Xbox One S κι ένα Fifa 17 ανά χείρας. Τα χαμόγελα επανήλθαν, κάποια ουρλιαχτά τράνταξαν το κτίριο και όλοι ταυτόχρονα παρατήσαμε τα πληκτρολόγια ώστε να πάρουμε μια τζούρα από αγνό και τίμιο gaming.

Το καψουρευτήκαμε, που λες, με την πρώτη ματιά, αφού μιλάμε για μια κονσόλα με 4K Blu-ray player, 4k streaming και HDR και 40% μικρότερη από το XBOX One. Και ενσωματωμένο τροφοδοτικό, βεβαίως, βεβαίως.

Tα χειριστήρια πήρανε φωτιά, κάμποσα -μεγάλα- στοιχήματα πέσανε στο τραπέζι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πρώτο τουρνουά στο Provocateur στήθηκε.

 
Η κλήρωση ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα κλάσματα του δευτερόλεπτου και όπως ήταν λογικό, από κάποιους κακεντρεχείς στο γραφείο θεωρήθηκε στημένη, με τα χαρτάκια να ‘χουν ανακατευτεί ελάχιστα μες στο κουτί. 
 
 
Η Λύκου κατσουφιασμένη χτυπούσε νευρικά το πόδι της, καθώς τα ουρλιαχτά των υπολοίπων δεν την άφηναν να ολοκληρώσει το κείμενό της #γραφειομουρμούρα.
 
Οι πρώτοι αντίπαλοι Μανιάτης-Μπόβολος είχαν ετοιμαστεί να δώσουν την δική τους μάχη και ο Μανιάτης είχε αρχίσει ήδη να ανταλλάζει κάποια Γαλλικά με την ομάδα του, τον Μπόβολο και τον δύσμοιρο διαιτητή του παιχνιδιού.
 

Από την άλλη τώρα, ο Ράπτης είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Καρτσωνάκη, αφού το δεύτερο κορίτσι του Provocateur αποδείχθηκε gamer και ήταν γεννημένο μες στις κονσόλες. Παρένθεση: Δεν παρέλειπε σε κάθε φάση που ο Ράπτης πήγαινε για γκολ να τον σκουντάει απ’ την καρέκλα. Νικητής ο Ράπτης στα σημεία!

Ο τελικός ήταν τρομερός με τον Μπόβολο να βγαίνει ο μεγάλος νικητής του τουρνουά με 3-2. Ωστόσο, το τέλος ήταν απρόσμενο, με την Λύκου να σηκώνεται απ’ την θέση της και να αρπάζει την κονσόλα απ’ τα χέρια των αντρών.

Παθιάστηκε, έβρισε γαλήνια ό,τι έβρισκε μπροστά της και τελικά καβάτζωσε την κονσόλα για το σπίτι της.

Το παιχνίδι τέλειωσε και αμέσως ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω. Τότε, λοιπόν, ανακαλύψαμε ότι η κονσόλα έχει και μοναδικά exclusive games όπως το Gears of War 4, Forza Horizon 3, το οποίο βγήκε το καλύτερο sports/racing game για το 2016 πάνω από games όπως το FIFA 17 (που καήκαμε πριν!), NBA 2K17 κτλ.

 

Άλλος ένας βασικός λόγος τώρα για να τσιμπήσει κάποιος το Xbox One S είναι η υπηρεσία Xbox Live Gold, καθώς αν είσαι gamer που του αρέσουν τα online multiplayer game, το Xbox Live βγήκε το ταχύτερο gaming network!

Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το online gaming, και πάλι το Xbox Live Gold είναι για σένα αφού κάθε μήνα προσφέρει δωρεάν 4 games πολύ καλής ποιότητας. Για παράδειγμα τα δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου είναι: Ryse: Son of Rome & The Walking Dead: Season Two για Xbox One και τα Assassin’s Creed: Revelations και Darksiders για Xbox 360.

Να σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία μπορούν να παίξουν και στο Χbox One χάρη στην αποκλειστική δυνατότητα του Xbox One να παίζει και μια μεγάλη γκάμα από τίτλους του Xbox 360! H συνολική αξία των παιχνιδιών για έναν συνδρομητή για ένα χρόνο είναι μέχρι και 600€!

Eπιπρόσθετα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας απολαμβάνουν εκπτώσεις από 50% έως και 75% σε τίτλους που ανανεώνονται συνεχώς.

H συνδρομή Xbox Live Gold προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: 3 μήνες και 12 μήνες. Μάθε μπαλίτσα! wink