Ο Σειρηνάκης σου δίνει συμβουλές για το 1ο ραντεβού

Πώς θα ήταν η έξοδος με το κορίτσι, αν ίσχυαν τα κλισέ που βλέπουμε στα πορνό.

Ο Σειρηνάκης σου δίνει συμβουλές για το 1ο ραντεβού

Πώς θα ήταν η έξοδος με το κορίτσι, αν ίσχυαν τα κλισέ που βλέπουμε στα πορνό.

Ζητήσαμε απ' τον Δημήτρη Σειρηνάκη να μοιραστεί μαζί μας μερικά βασικά tips για επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

Ο άρχοντας του ελληνικού πορνό, ο άνθρωπος που ξαναέβαλε τον αριστουργηματικό ελληνικό διάλογο πάνω από βίντεο με ανθρώπους που βγάζουσι τα μάτια τους, δεν μας χάλασε το χατήρι.

Μας έδωσε 15 πολύτιμες συμβουλές για να πάει καλά η πρώτη μας έξοδο με τη γυναίκα που μας έχει πάρει τα μυαλά.

Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο λόγος του είναι ένα συνονθύλευμα απαρχαιωμένου σεξισμού και λογικής καμακιού που συναντάς μόνο στα νησιά.

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ο εναλλακτικός τίτλος κειμένου είναι:

Πώς θα ήταν το πρώτο ραντεβού αν ακολουθούσαμε πιστά τα κλισέ που βλέπουμε στις πορνοταινίες.

Για πάμε.


1. "Στο πρώτο ραντεβού δεν μιλάς ποτέ για την πρώην σου. Υπάρχει φόβος να σου μιλήσει και αυτή για τον πρώην της και να είναι ο Ζαφείρης".

2. "Αν σου πει "σε θέλω εδώ και τώρα, δεν φοράω εσώρουχο, είμαι νυμφομανής απ’ τα 17 μου", μη φοβηθείς να κάνεις την πρώτη κίνηση. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες".

3. "Αν σε καλέσει φίλος σου στο σπίτι και αυτός λείπει, τότε έχεις ραντεβού με τη μάνα του".

4. "Να θυμάσαι ότι δεν είναι απαραίτητο να τη φιλήσεις από το πρώτο ραντεβού, μπορεί απλά να μη σου βγει. Απ’ το να υπάρξει κάποια αμήχανη στιγμή, είναι πολύ καλύτερο απλά να ντυθείς και να φύγεις".

5. "Αν βγεις με μία φίλη σου για να σου κάνει κονέ με μία γνωστή της που πιστεύει ότι ταιριάζετε, είναι αγένεια μετά στο κρεβάτι να ασχοληθείς μόνο με τη καινούργια γνωριμία και καθόλου με τη φίλη σου".

6. "Αν δεις ότι αξίζει να την πάρεις στα σοβαρά, μην απογοητεύεσαι, προχώρα στην επόμενη". 

7. "Κατά τη διάρκεια του ραντεβού θα υπάρξουν σίγουρα αμήχανες στιγμές σιωπής. Αυτό είναι κάτι πολύ συχνό, δεν χρειάζεται να σε τρομάξει. Απλά σταμάτα να της βάζεις χέρι για λίγο".

8. "Στο πρώτο ραντεβού εννοείται ότι πάντα πληρώνεις εσύ. Αν δεις ότι η γυναίκα πάει να βάλει το χέρι στην τσέπη, άστη μόνο αν είναι στη δική σου τσέπη".

9. "Σπάσε τον πάγο με μία έξυπνη ατάκα, πχ "γεια σας, είμαι το παιδί για την πισίνα" ή "έφερα την πίτσα σας".

10. "Πριν φύγεις απ’ το σπίτι βεβαιώσου ότι δεν μυρίζει το στόμα σου και ότι η κάμερα είναι κρυμμένη σε ασφαλές σημείο του δωματίου σου".

11. "Η κοπέλα που βρίσκεται απέναντί σου θέλει την απόλυτη προσοχή σου. Μην πιάσεις την κουβέντα με τη σερβιτόρα ή κάποια άγνωστη στο μπαρ. Υπάρχουν και οι τουαλέτες γι' αυτά τα πράγματα".

12. "Αν τη γνώρισες μέσω Facebook και αυτό είναι το πρώτο σας ραντεβού και σε ρωτήσει αν έχεις ξαναβγεί με κάποια άγνωστη απ’ το Facebook, πες της την αλήθεια. Οι γυναίκες λατρεύουν την ειλικρίνεια. Πες της "όχι".

13. "Αν πας να την πάρεις απ’ το σπίτι της και σου ανοίξει η μάνα της, μία καυτή σαραντάρα που σε κοιτάει σαν λουκουμάκι, μην της ορμήξεις. Αυτά συμβαίνουν μόνο στις τσόντες, όχι στην αληθινή ζωή. Δώστης λίγο χρόνο και θα σου ορμήξει αυτή".

14. "Πολλές γυναίκες νιώθουν πιο άνετα αν δεν είναι μόνες τους στο ραντεβού, οπότε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρότεινέ της να βγείτε double date ("διπλό ραντεβού"), δηλαδή εσύ να είσαι με ένα φίλο σου και αυτή να είναι μόνη της".

15. "Τέλος, ρώτησε τη για εκείνη. Τις φιλοδοξίες της, τι θέλει να κάνει στη ζωή της, ποια είναι τα όνειρά της, μέχρι που θα ‘φτανε για μερικά χρήματα".

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα