Αν αρχίσεις να κερδίζεις και η ομάδα σου λειτουργεί ρολόι, οι πιθανότητες να τραυματιστεί παίκτης σου αυξάνονται. Οι πιθανότητες να φτάσεις στους 4 του Europa League και να παίξεις με τον τέταρτο τερματοφύλακά σου είναι αρκετές.

Δεν το κλείνεις το γαμίδι σε σερί νικών ή ηττών, ούτε κατά τη διάρκεια μεταγραφικής περιόδου. Νόμος.

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι έχεις περιγράψει τουλάχιστον τις καλύτερες φάσεις της ομάδας σου, αν όχι όλο το παιχνίδι σαν δημοσιογράφος της Nova.

Τη στιγμή του πρώτου σου τίμιου, χωρίς κλεψιές Champions League τη συγκρίνεις μόνο με πολύ καλό σεξ. Και το τσουλού είναι μεγαλύτερη καύλα.

Τρως first goal of the season από σέντερ φορ με 30 συμμετοχές την προτελευταία αγωνιστική. Και θέλεις να τα σπάσεις όλα και πιθανότατα το έχεις κάνει παραπάνω από μία φορές. Miles σε ψάχνουμε. 

Η μεγαλύτερη μεταγραφή που έκανες και αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, την επόμενη μέρα θα πάθει χιαστούς. Ή κάταγμα κνήμης-περώνης. Ή χολέρα. Ή θα μπει φαμτάρος. Ή θα πεθάνει. Εσύ δεν θα τον έχεις πάντως.

Έχεις σκεφτεί μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι μπορείς να πάρεις δουλειά σε μια κανονική ομάδα και έχεις άδικο το ξέρεις, αλλά μπορείς να ονειρεύεσαι. Κάποιοι το κατάφεραν

Στην τουαλέτα γίνονται οι πιο σημαντικές δηλώσεις της προπονητικής σου καριέρας.

Όσο κι αν το σιχαίνεσαι, έχεις κάνει κι εσύ quit/load. Αν πεις ότι δεν έχεις κάνει ποτέ quit/load, είναι σαν να λες ότι δεν την έχεις παίξει ποτέ. Και ξέρουμε καλά ότι την έχεις κάνει λάστιχο. 

Το Football Manager συνέβαλλε δραστικά στο να πάρεις λόουερ ή προφίσενσι. Ή απλά στο να πουλήσεις μούρη σε κάποιο φροντιστήριο με κάποια δύσκολη λέξη που κανένας συμμαθητής σου δεν γνώριζε. Όπως το “negotiate”.

Όταν μπαίνει γκολ με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, κοιτάζεις τον επόπτη όπως ακριβώς και ο σέντερ φορ που μόλις έβαλε γκολ για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι οφσάιντ.

Οι πουστιές στο editor δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση. Παίξε προ αν δεν μπορείς να παίξει football manager. Δεν είναι ντροπή.

Η πρώτη Ιανουαρίου είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Είναι εκείνη η μέρα που μπορεί να μην πατήσεις το continue, για πολλές πολλές ώρες.

Miles Jacobson σε ψάχνουμε. Δεν ξέρω αν το ξαναείπα.

Αν ψάχνεις λίστες με wonderkids, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ασχολήσου με κάτι άλλο σε παρακαλώ.

Τα αμπάλια για να δείξουν ότι ξέρουν λένε ότι παίζουν από το 01/02. Για κάποιο λόγο όλοι οι απατεώνες άρχισαν να παίζουν από τότε, ακόμη κι αν ήταν 2 ετών.

Υπάρχει ένας παίκτης που ΠΑΝΤΑ αγοράζεις σε όποια ομάδα και να πας.

Δύο είναι τα πιθανα συμπεράσματα όταν λες τα κατορθώματα σου σε άλλον. Ή είσαι απατεώνας ή ο άλλος είναι καλύτερος από σενα και προσπαθείς (ανεπιτυχώς) να πουλήσεις μούρη.

Προφανώς περιμένουμε τις δικές σου μεγάλες αλήθειες…

*Ευχαριστούμε για τη βοήθεια τον σκληρό πυρήνα του Συλλόγου Καμμένων από το Football Manager.