Η νέα ένοχη απόλαυσή μας έχει όνομα και λέγεται Shopping Star. Και λέω ένοχη γιατί το show απευθύνεται κύριως σε γυναίκες, οπότε όλα εμείς τα αρσενικά δεν νιώθουμε και πολύ ευχάριστα όταν παρακολουθούμε ένα τέτοιο θέαμα, όσο κι αν μας αρέσει. Έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και να το προσαρμόσουμε σε αυτή τη λογική.

Παρουσιαστής φυσικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Πάμε να γνωρίσουμε τους παίκτες μας…

“Αποφάσισα να επενδύσω τα 400€ που μας έδωσε ο κύριος Πέτρος, σε μία φανέλα, τη μαύρη τη γρουσούζικη που είχαμε φάει τα 7 από τη Γιουβέντους, ένα διαρκείας για το μπάσκετ, 2 σκουφάκια με το σήμα του γαύρου, σουρωτήρι και να πληρώσω 3 έξτρα ζωές στο κάντι κρας. Μετά σκέφτηκα να πάρω και ένα φορμάκι στο βαφτιστήρι αλλά η γαμιόλα ο παππούς του είναι βάζελος και δεν θέλησα να χαλάσω λεφτά για να το κάψει ο κωλόγερος. Τέλος, επειδή δεν είχα πολύ χρόνο, αποφάσισα να μη φάω βρώμικο πριν το γήπεδο και μπορεί να είμαι πεινασμένος αλλά με τα χρήματα που εξοικονόμησα, μπόρεσα να αγοράσω ηλιόσπορους για το ματς και νομίζω αυτό είναι αρκετό για να με κάνει Shopping Star αυτής της εβδομάδας. Νομίζω θα αρέσει στον Πέτρο το κόνσεπτ.”
Το σχόλιο του Πέτρου: Είναι δύσκολο για κάποιον με αυτό το μουσάκι να ταιριάξει τη μαύρη φανέλα, είναι αρκετά απαιτητική και θαρραλέα επιλογή. Το γεγονός ότι είσαι γαύρος απλά το προσπερνάω. Για το φορμάκι στο βαφτιστήρι έχω κάποιους ενδοιασμούς, αλλά σίγουρα ο παππούς του ξέρει καλύτερα. Τώρα Κυριάκο μου το να διαλέγεις ηλιόσπορους αντί για βρώμικο, είναι ολέθριο λάθος που δεν θα το έκανε ούτε κάποιος που πάει πρώτη φορά στο γήπεδο. Κρίμα που τα χάλασες στο τέλος.

“Αρχικά θέλω να πω ότι βρίσκω τα 400€ πολύ λίγα για να χορτάσει ο μέσος άντρας. Τέσπα, εγώ επέλεξα να περάσω πρώτα απο Μπαϊρακτάρη για πανσέτες, μετά από Θανάση για γατα κοκορετσάκι και στο τέλος Ανδριά για προφιτερόλ. Δυστυχώς ενώ τα λεφτά έφταναν για σόδα, μου τελείωσε ο χρόνος και η παραγωγή με έχωσε στο βανάκι πριν προλάβω χωνέψω. Δεν το βρίσκω σωστό, αλλά τι να κάνουμε αυτοί είναι οι κανόνες και πρέπει να τους σεβαστούμε. Ευτυχώς που είχα καβατζώσει μία pepsi light σε ένα κάθισμα και χώνεψα έτσι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μου γενικά και ελπίζω ο Πέτρος να μην είναι βίγκαν.”
Το σχόλιο του ΠέτρουΑχ βρε Σάββα μου, δεν σου έχει πει κανείς ότι οι πανσέτες στον Μπαϊρακτάρη έχουν πολύ λίπος και έτσι πληρώνεις περισσότερα ενώ τρως λιγότερα; Σάββα περίμενα μια καλύτερη διαχείριση από σένα, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι το κόλπο με την pepsi ηταν ευφάνταστο και σου αξίζουν συγχαρητήρια. Τα λόγια σου για την παραγωγή δεν είναι λάθος αλλά κρίμα για τους τεχνικούς.

(ξεφυσάει τζούρα) “Ήρθα στο παιχνίδι γιατί δεν παίζανε γκαφρά για σταφ. Ο Πετράν είναι ωραίος τυπάς και η τετρακοσάρα με έφτιαξε. Λοιπόν, πρώτα πέρασα από Γκάζι να βρω τον μπάτσο που σπρώχνει τη ζουζού να πάρω λίγο για το σπίτι. Για πρωινά πήρα 10 τζι από Καλαμάτα και μερικές Βεργίνες από το ψιλικατζίδικο. Έδωσα ένα κατοστάρικο στον κολλητό που του χρώσταγα και πλήρωσα και το νοίκι. Με τα λεφτά που έμειναν πήρα 2 καριόκες για τις υπογλυκαιμίες, έναν αναπτήρα και 4 εισιτήρια του μετρό για τζιβάνες. Δεν ξέρω αν θα γίνουμε, αλλά για shopping star νομίζω το έχω.”
Το σχόλιο του Πέτρου: Ο Θοδωρής έχει κάνει ένα βασικό λάθος από την αρχή. Την καλή τη ζουζού οι μπάτσοι την πουλάνε στο Μεταξουργείο αλλά αν δεν έχεις κάνει βουλευτής και δεν έχεις έρθει σε επαφή με τσαίους είναι λογικό να μην το ξέρεις. Το καλαματιανό πολύ καλή επιλογή και σαφώς ανώτερο από το Κρητικό που το θεωρώ υπερεκτιμημένο, ενώ οι Βεργίνες είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή. Αν και με μικρά λαθάκια, μπράβο Θοδωρή και συγχαρητήρια για τις τζιβάνες από εισιτήριο που είναι ένα τιπ που λίγοι μπαφιάρηδες γνωρίζουν στα αλήθεια. 

“Σαν άεργος είχα πάντα πρότυπό μου τον κύριο Τατσόπουλο και είναι μεγάλη η χαρά μου που θα τον γνωρίσω στο παιχνίδι. Εγώ με τα χρήματα πήγα σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών και πήρα το πλέιστεϊσον το 4 με pro και 2K17, 2 χειριστήρια και μια θήκη για το i-phone. Δεν μου έφτασαν τα λεφτά για κάτι άλλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι με αυτά επιτέλους θα έχω κάτι να κάνω. Εγώ είμαι γεννημένος για μεγάλα πράγματα γενικά και δεν μπορώ να ασχολούμαι με δουλειές και μαλακίες, να’ναι καλά η μαμά που τα σκάει και έχει υποσχεθεί να μου πάρει δώρο το καινούργιο Prince of Persia. Χέστηκα αν θα γίνω Shopping Star, εγώ ήρθα για την εμπειρία. Και επειδή βαριόμουν.”
Το σχόλιο του Πέτρου: Αρχικά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά με το γλύψιμο δεν το σώζεις. Τραγική επιλογή το pro όταν υπάρχει το fifa που ξέρουμε όλοι ότι γαμεί φέτος. Τη θήκη για το i-phone τη βρίσκω εντελώς περιττή όταν μπορείς κάλλιστα με τα ίδια λεφτά να παίξεις ανατροπή το διπλό του ΠΑΟΚ στη Γερμανία. Τι να πω; Νομίζω ότι απλά δεν ξέρεις που βρέθηκες.

“Νταμπ. Τα λεφτά δεν είναι αυτοσκοπός στη ζωή και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όσοι ήρθαμε εδώ. Σημασία έχει να περνάς καλά με αυτά που κάνεις. Γι’ αυτό εγώ με τα 400 ευρώ πήγα στην Αγία Ειρήνη και ζήτησα να μου φτιάξουν το καλύτερο κοκτέιλ του κόσμου. Ο Μιξόλοτζιστ εκεί έβαλε μαύρο ρούμι, ανάσα κοτόπουλου, άνθος μπάμιας, πριονίδια ακακίας και ξύσμα πορτοκαλιού (αυτό μπαίνει παντού) σε ένα ποτήρι σαν τοτέμ, ανακάτεψε με καπνιστό πάγο και ράντισε λίπασμα για δάκο πριν το βάλει σε ποτήρι τοτέμ με καλαμάκι φραπέ. Την πρώτη γουλιά την έφτυσα όπως κάνουν στα καλά μπαρ και οι υπόλοιπες 2 ήταν μαγικές.”
Το σχόλιο του Πέτρου: Ρε Ζωρζ τι εμετός είναι αυτός; Έχω περάσει κι εγώ δύσκολα στη ζωή μου αλλά όχι κι έτσι. Ένιγουέι η επιλογή του κοκτέιλ δεν ήταν άσχημη, αρκεί να ακούγεται καλά το ρούμι. Ελπίζω βέβαια να μην είναι από Κούβα, γιατί το κομμουνιστικό ρούμι όσο να’ναι ξινίζει. Μέτρια πράγματα Ζωρζ. Μέτρια.