Αν οι ομάδες των υπερηρώων παίζανε μπάλα, θα ήταν η Ρεάλ. Αν παίζανε μπάσκετ θα ήταν οι Λέικερς. Αν παίζαν μουσική θα ήταν οι Στόουνς (οι Μπιτλς παραείναι φλώροι). Καταλαβαίνεις πού το πάω. Οι X-Men είναι με διαφορά η top ομάδα υπερηρώων. Η πιο γνωστή. Αυτή που επηρέασε περισσότερο απ’ όλες την ιστορία των κόμικ. Αυτή με τους πιο φανατικούς φίλους. Η πιο badass! Και αυτή που έκρυψε μέσα της κοινωνική κριτική και στήριξη στις μειονότητες όταν οι άλλες απλά πετούσαν φωτιές και λέιζερ. 

Μεταξύ άλλων, είναι και η ομάδα με τις περισσότερες ταινίες. 6 ολάκερα φιλμ, 2 ολοκληρωμένες τριλογίες. Το φινάλε λοιπόν της δεύτερης τριλογίας, το περίφημο X-Men: Apocalypse, έρχεται με φούρια να παίξει superhero μπάλα στα Novacinema. Αν πάλι θέλεις να κάνεις το δικό σου πρόγραμμα υπάρχει και το Νova On Demand. Δηλαδή το βλέπεις όπως θες, όποτε θες, χωρίς επιπλέον χρέωση. Πριν το δεις όμως… 


Ε, ναι ρε αδερφέ. Δεν μπορεί να βαδίζεις ξεβράκωτος στα μεταλλαγμένα αγγούρια. Τα βασικά (μετά από τόσες υπερπαραγωγές) τα ξέρουν όλοι. Ο Γούλβεριν, το αδαμάντιο, ο Σάικλοπς και τα γυαλιά του. Αν κοιτάξεις όμως λίγο κάτω απ’ αυτές τις σειρές, θα βρεις τα ζόρια. Ώρα να αποδείξεις περίτρανα αν όντως… ξέρεις από X-Men! Για να σε δώ: