Αραχτός στο σπίτι και σκάει τηλέφωνο από το κορίτσι που θέλει να πάτε για φαγητό. Τι κάνεις; Την αγνοείς επιδεικτικά και συνεχίζεις να παρακολουθείς μπάλα ή της κάνεις τη χάρη; Υπό διαφορετικές συνθήκες ίσως να έκλινες προς την μπάλα και θα σε καταλαβαίναμε απόλυτα. Όμως αυτές τις μέρες στην Αθήνα, η μπάλα παίζεται αλλού.

Χάρη στο DINE ATHENS RESTAURANT WEEK, για 12 μέρες, από 1 έως 12 Φεβρουαρίου, 120 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές για ΟΛΟΥΣ και σε καλούν να τα γνωρίσεις από κοντά. Εσύ θα μείνεις μέσα; Δεν θα μείνεις, θα πάρεις το κορίτσι, θα πας για φαγητό και ταυτόχρονα θα κάνεις και την καλή σου πράξη γιατί το Diners Club που διοργανώνει την ενέργεια, με τη δική σου βοήθεια ενισχύει σημαντικά τα ιδρύματα απόρων μέσω του “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Σε συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου event που διεξήχθη πέρυσι με τεράστια επιτυχία, το Diners Club και η Alpha Bank διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Dine Athens” από την 1η έως και τη 12η Φεβρουαρίου 2017 στοχεύοντας στην περαιτέρω εξέλιξή του μέσω της επέκτασης της διάρκειας της διοργάνωσης, την αύξηση των events & happenings και την παροχή ακόμα περισσότερων εκπτώσεων και προσφορών για το Αθηναϊκό κοινό και τους κατόχους καρτών Diners Club.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 15€, 30€ και 60€ για όλους. Επίσης φέτος κάποια εστιατόρια προσφέρουν και lunch menus, στην προκαθορισμένη τιμή των 15€ και 30€. Αν μάλιστα είσαι και από τους τυχερούς που είναι μέλη του Diners Club, πρέπει να γνωρίζεις ότι ειδικά για εσάς θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% σε όλες τις καηγορίες τιμών. Τι άλλο θες;

Για σκέψου λίγο. Η κίνηση αυτή έχει πολλαπλά οφέλη για όλες τις πλευρές.

Αρχικά γίνεται μια πολύ σημαντική τόνωση της εστιατορικής κίνησης στην πόλη σε μια off-peak περίοδο, πράγμα ιδιαότερα ευχάριστο για την τοπική οικονομία. Όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για τα καταστήματα να υπάρχει μία νέα αφορμή που θα παρακινήσει τον κόσμο να βγει από το σπίτι και να βολτάρει. Μπαίνοντας στο dineathens.gr μπορείς να διαλέξεις εστιατόρια ανάλογα με τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις και… την όρεξη που έχεις.

Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα… πορτοφόλια να δοκιμάσουν νέες γεύσεις που ενδεχομένως να μην σκόπευαν να τολμήσουν, αφού οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες από τις κανονικές. Είτε προτιμάς την ethnic κουζίνα, είτε κάτι πιο “παραδοσιακό”, υπάρχει εκεί έξω για σένα ένα (ή και πολλά περισσότερα) εστιατόριο που με λίγα χρήματα μπορεί να σε ικανοποιήσει.

Τέλος, και σημαντικότερο, μέσω της διοργάνωσης ενισχύονται τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”. Γιατί στη δύσκολη σημερινή πραγματικότητα, κάθε βοήθεια είναι σημαντική.

Σε κάποιο από όλα αυτά τα εστιατόρια, θα μας δεις κι εμάς να παίρνουμε επιπλέον 10% έκπτωση. Ναι είμαστε μέλη του Diners Club…

Dine Athens Restaurant Week
1 έως 12 Φεβρουαρίου 2017 σε όλη την Αθήνα
Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site 
dineathens.gr.