Ε, μάγκες, ακούστε λίγο επειδή έχω τρελαθεί από χθες και με όλα αυτά, ακούστε, άστο ρε Άκη, εδώ μάγκες, ακούστε, λοιπόν. Είμαι με τη γυναίκα μου σε ένα σινεμά εδώ στο Ρέντη, ναι εδώ δίπλα, λοιπόν, ακούστε. Έχουμε πάει και περιμένω να πάρω το ποπκόρ και έτσι αυτά τα πως τα λένε ρε Άκη; Τα ντορίτος αυτά, ναι, μου λέει ένας “γειά σου Τάκη, τι γίνεται”.  

Άκου τι με ρώτησε τώρα ο άλλος… Δηλαδή πήρε τηλέφωνο, ήρθε στο σινεμά πως το λένε, ήρθε μέχρι εκεί, για να πει αυτό.

Τι να γίνεται ρε φιλαράκο; Τι να γίνεται; ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ρε είστε καλά; Ρε είστε με τα καλά σας; Έχετε έρθει να δείτε την εργάρα και ρωτάτε ό, τι σας κατέβει; Ρε θα με τρελάνετε;

Άκου φίλε, 14 όσκαρ, αυτό γίνεται. Είσαι ευχαριστημένος τώρα; Ε, είσαι; Κορόιδο;

14 το Λαλαλάντ, 12 ο Τζόρτζεβιτς, 11 η ΑΕΚ… Πού ερχόσαστε, όλο ερχόσαστε… Πού είσαστε; ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Α δεν σ’ άρεσε. Ήθελες να δεις μιούζικαλ εσύ σαν αυτά του Δαλιανίδη, με τα πως τα λένε ρε Άκη; Με αυτά, με τα χανουμάκια, ναι, ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ, να σου χορεύουν, τη Ρένα τη Βλαχοπούλου και την άλλη αυτή, την Μάρθα την Καραγιάννη… Τον άλλον τον άμπαλο, τον Βάιο τι τον έχει δεν μας έχει πει… Αλλά έτσι έχετε μάθει εσείς, στην πουστιά. Ε, λοιπόν εμείς, δεν ξέρουμε απ’ αυτά. Εμείς είμαστε αλλιώς, γι’ αυτό είμαστε εκεί που είμαστε.

Και μια ζωή θα σας γααααα… μια ζωή θα σας γαζώνουμε, έτσι, ανάσα δεν θα πάρετε, ανάσα.

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, τι να ηρεμήσω ρε Άκη, άσε με τώρα, ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

Και να σου πω και κάτι; Άκου να σου πω τώρα. Αυτός ο ψηλός από το Χολαργό, που καθότανε εχθές μπροστά μου και δεν μπορούσα να δω την ταινία, εγώ δεν βρίζω, αλλά αυτός ο ψηλός να προσέχει, γιατί θα υπάρχει πρόβλημα με τον κώλο του. Να προσέχει. Και ο άλλος, ξέρει ποιος, αυτός που τον ενοχλούσανε, άκου Άκη, ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ, τον ενοχλούσανε λέει τα μαλλιά μου και δεν έβλεπε ρε, καθότανε πίσω μου και τι μου λέει ρε Άκη; Τι μου λέει; “Που κουρεύεσαι να πάω να πλύνω τις μοκέτες μου”. Πού κουρεύομαι; ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ! Εκεί κουρεύομαι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Κατάλαβες;

Είσαι μια κότα λειράτη. Με λειρί και από δω και από κει και από πίσω… Παντού κότα. Και όχι μόνο εσύ. Είσαι κότα γιατί σας το έχουμε κάνει εμείς αυτό το πράγμα να είσαστε. Κι όταν λέω εμείς, δεν λέω εγώ, λέω εμείς του Λαλαλάντ. Κοίτα εσύ τι κάνει ο πρόεδρος ο δικός σου και μετά ασχολείστε με τους άλλους. Πάτε και λέτε, όλο λέτε, τι λέτε; Έχετε εσείς Ράιαν Γκόζλινγκ να χορεύει; ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΙΟΒΑΝΙ ΣΕ ΧΟΡΕΥΕ ΚΟΡΟΙΔΟ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Να πάτε πού; Με τα ψέματα; ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ; Με τους αστακούς και τους Λάνθιμους να πάρετε όσκαρ; Να τι θα πάρετε. ΑΥΤΟ! ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; Εσύ που έχεις ακόμα τη βούρτσα στο στόμα, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; Αυτό θα πάρετε.

ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΧΟΡΕΥΑΤΕ, ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΩΩΩΩΩΩ… τι να ηρεμήσω τώρα, άσε με κι εσύ μωρέ, δεν τον εβλέπεις;

Ε, μάγκες για να τελειώνουμε. Σας πόνεσε; Η αλήθεια είναι. Και η αλήθεια πονάει πάντα. Τι να κάνουμε; Ρουφιάνοι είσαστε. Τσάτσοι της αστυνομίας είσαστε. Λαγοί είσαστε. Ντροπή των οπαδών και των σινεφίλ είσαστε. Ποιος σας φταίει; Εγώ σας φταίω; Γι’ αυτό μια ζωή θα σας γαζώνουμε. Όπου σας βρίσκουμε. 47 νίκες εσείς, 77 εμείς. 11 όσκαρ εσείς, 14 εμείς. Όλοι σας και μόνοι μας.

Παίρνει ο άλλος τηλέφωνο να μας πει ότι ο Σκορτσέζε είναι μεγάλη ομάδα. Σουρωμένος είσαι ρε φιλαράκο; Ρε πάτε καλά; Ο ένα όσκαρ; Και αυτό που το πήρατε πώς το πήρατε. Πού είναι φέτος ο Σκορτσέζε; Τον ψάχνουμε. Πήγε λέει έκανε αυτό, πώς το λένε ρε Άκη; Σάιλεντς, Σάλετς… Πώς; Το Σάιλενς ναι, 3 ώρες έργο να σταυροκοπιούνται οι παπάδες με τους νίντζα και τους άλλους κάτι ανώμαλους τους σαμουράι.

Σαμουράι θέλετε; Έχετε εσείς τους 7, σας έχω εδώ άλλον ένανε, πάρτονα! ΟΧΤΩ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Κατάλαβες;

Λοιπόν. Έλα φίλε, το όνομά σου και τι ομάδα είσαι.