Με τον Jude Law παίζει έρωτας, να τα λέμε αυτά. Δεν είναι που το παιδί ξεκίνησε από playboy για να καταλήξει ζεν πρεμιέ #PosoAsinithisto, είναι που εκεί που τον χάνω έρχεται και μου λέει εδώ είμαι. Προκλητικά και δικαιωματικά.

Το ΄κανε ως κύριος Replay, το ‘κανει και τώρα ως ο Πάπας Lenny Belardo, ο πρώτος Αμερικανός στην ιστορία. Είναι πάντα εκεί για να επουσιώνει τους τίτλους των ταινιών του και όχι μόνο το ρόλο του. Σαν το έργο να γυρίζει γύρω από τον άξονα του ένα πράγμα. Με το βλέμμα του να σε καρφώνει πάντα σα να ξέρει πως ξέρεις και τις κινήσεις του να παραπέμπουν σε ένα εντελώς δικό του, παιχνίδι υποκρισίας. 

Και που τα κάνει αυτά ε; Στον Πάολο τον Σορεντίνο. Τον ευρηματικό Ιταλό σκηνοθέτη που πρώτα με το Il Divo και ύστερα με το ανατρεπτικό Youth προσδιόρισε τη φύση και το ταλέντο του στην 7η τέχνη. Ναι ο Πάολο μπορεί κάποιες φορές να γίνει αργός όπως σε βυθίζει στη γαλήνη των επικών του πλάνων αλλά δεν πάει να είναι αριστουργηματικά αλληγορικός.

Είναι κάτι μήνες που ξεκίνησα να δουλεύω λίγο εκτός. Με τα διαλείμματα και την απροσεξία να διέπουν την όλη φάση φυσικά, κάνοντας ωστόσο τη συγκέντρωσή μου σίγουρα καλύτερη από ό,τι στο σπίτι ή οποιονδήποτε άλλο εργασιακό χώρο.

Ας πούμε πως βρήκα ένα μέρος να δουλεύω και να βλέπω Young Pope. Σα ψέμα ένα πράγμα. Μαζί με τους μήνες που με έβγαλαν στα καφέ, πέρασαν και μήνες που η Cosmote TV έφερε το Hybrid και δη το GO. Πρακτικά ολόκληρη την πλατφόρμα που παίζει 24/7 στο σπίτι μου, την περνά πλέον στο κινητό, το tablet και οποιαδήποτε άλλη φορητή μου συσκευή. #WooHoo

 

Βρέθηκαν λοιπόν αυτοί που βλέπουν μπάλα και τρέχουν στα γυμναστήρια, αυτές που παρακολουθούν E! και Kardashians στη καφέ των ΝΠ #sorry και ΄γω η μουρλή να παίρνω σβάρνα τα καφέ για να ολοκληρώσω σεζόνς :-ο

Γυρνάω πίσω στο χρόνο και σκέφτομαι πως άλλαξαν τα πράγματα. Φτάσαμε να χρησιμοποιούμε το κάθετι σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια κι αυτό είναι πολύ ωραία φάση ρε φίλε!

Πέρασα το Peaky Blinders στο PVR, γράφοντας ουσιαστικά τη σειρά για να το κάνω με τους δικούς μου χρόνους, λιώνω στο Cosmote TV Plus όταν θέλω, ταινίες, σειρές ή έστω ντοκιμαντέρ για να “σαπίσω” στον καναπέ και να αδειάσω το μυαλό μου.

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες μιας και πρακτικά δεν πάω πλέον σινεμά γιατί μου φέρνει τις ταινίες το On Demand αμέσως μετά την προβολή τους, ενώ με Replay TV, ξέχασα να κοιτώ πρόγραμμα και ρολόι μιας και γυρίζουν τα πάντα πίσω, μέχρι και 48 ώρες.

Δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσω και με εκνευρίζει λίγο αυτό 😛