Οι “χιλιομόδες” ή αλλιώς 1000mods ή αλλιώς μια από τις καλύτερες rock μπάντες της δεκαετίας, μας τα έχουν ‘σκάσει’ για τα καλά. Ψαχουλεύοντας τις συνεντεύξεις τους, μπορείς να δεις ότι μας έρχονται από την Κόρινθο με ένα βαν, εντελώς ανεξάρτητοι και γεμάτοι έμπνευση.

Γουστάρουν να σημαδεύουν με τους ήχους τους τις ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκοντας μαγεία στη διάθεση τους να δημιουργούν. Κυκλοφορούν από πάντα τις δουλειές τους και σε βινύλιο, παρουσιάζοντας τες πλέον σε πλήθος κόσμου.

Καλά όλα αυτά και αρκετά για να αποφασίσουμε να τους ρωτήσουμε, όσα δεν τους έχουν ρωτήσει μέχρι τώρα. Ποιο είναι αλήθεια το αγαπημένο τους λαϊκό τραγούδι και πως νιώθουν για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ; Τι σχέση έχουν με τον Χρίστο Δάντη και κυρίως, γιατί πρέπει να πας ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ να τους δεις από κοντά; 

Ξεκινήσατε την μπάντα με σκοπό να βρείτε γκομενάκια; Τώρα που δεν βρήκατε θα τη διαλύσετε;
Το live μας στο Αcademy θα είναι farewell λοιπόν!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας λαϊκό τραγούδι;
Γιώργος Μαργαρίτης – Tattoo’d lady

Γονίδης ή Τερλέγκας για γιατί;
Γονίδης γι’ αυτό:

Αν και ο Τερλέγκας έχει δώσει μοναδικές rock n roll εμφανίσεις στο Γήπεδο του Χωριού.

Για ποιο cd που αγοράσατε ντρέπεστε περισσότερο;
Savage Garden – “ To the moon and back” το cd single πoυ είχε βγει τότε (μη βαράτε ήμουν έκτη δημοτικού αν και ντρέπομαι χαχα!).

Συνεργασία με Nick Cave ή με Χρίστο Δάντη;
Και με τους δύο για συναυλία στο Ηρώδειο.

Η χειρότερη σας συναυλία; Εκείνη που δεν πάτησε ψυχή.
Πιθανότατα ήταν η συναυλία μας στο Sint Niklaas του Βελγίου το 2011 όπου παίξαμε μπροστά στο προσωπικό του μαγαζιού και τον ηχολήπτη μας. Επίσης η πρώτη συναυλία σε αθηναϊκό έδαφος της μπάντας ever, ήταν μπροστά σε 7 άτομα! 

Στους γονείς σας πως εξηγείτε αυτό που κάνετε;
Τους βάζουμε να διαβάσουν συνεντεύξεις σαν κι αυτή.

Θα ξαναψηφίσετε ΠΑΣΟΚ τώρα που γύρισε ο ΓΑΠ;
To ΠΑΣΟΚ σαν γνήσιο σοσιαλιστικό κόμμα δεν έχει αρχηγό. Αρχηγός του είναι ο λαός. Για αυτό και μεις παραμείναμε πιστοί στο Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο.

Στο Wikipedia βρήκαμε αυτό. Πώς νιώθετε που είστε κάτω από τον Άγγελο Μανωλάκη;

Το wikipedia πρέπει να διαχωρίσει επιτέλους την τέχνη από την πολιτική. Αν και ο Μανουσάκης έχει παίξει μπάλα και στα δύο. Βέβαια και οι δυο τέχνες είναι! Και η μουσική και η υποκριτική!

Το Σάββατο έχω έναν γάμο. Γιατί να τον ακυρώσω και να έρθω σε εσάς;  
Γιατί ο γάμος θα ακυρωθεί! Ποιος περνάει άλλωστε καλά σε γάμους;