Σε μια βδομάδα σχεδόν ο Ομπάμα κρεμάει τα παπούτσια του.

Και επειδή είναι πολύ νέος ακόμα για να αρχίσει την πρέφα στα καφενεία, κάτι πρέπει να βρει να κάνει.

Έλληνες που πέρασαν αντίστοιχα ζόρια, αλλά στην ελληνική βερσιόν τους (δηλαδή έγιναν πρωθυπουργοί) αποφάσισαν να τον βοηθήσουν.

Πώς;

ΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!

Τσέκαρε τι συμβουλές έδωσαν στον Ομπάμα 7 πρώην πρωθυπουργοί για το πώς να περνάει την ώρα του από εδώ και πέρα.

(Αρκετά μέτριες συμβουλές είναι η αλήθεια).
 

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 

“Αγαπητέ Ομπάμα, η ζωή δεν τελειώνει στα 55, ίσως να μην τελειώνει και ποτέ (έχω αρχίσει και το πιστεύω σοβαρά αυτό). Θα σου πρότεινα να βρεις κάποιο χόμπι, όπως το να βάζεις τα παιδιά και τα εγγόνια σου να ζουν απ’ το δημόσιο. Δεν τα χορταίνω, ζωή να ‘χουν. Ή να πετάς κατάρες. Έτσι κι αλλιώς δεν πιάνουν, ποιος πιστεύει σ’ αυτές εξάλλου, 2017 έχουμε. (Σαμαρά, εγώ ήμουν)”.
 

Κώστας Σημίτης

“8 χρόνια Πρόεδρος εσύ, 8 χρόνια πρωθυπουργός κι εγώ. Πίστεψέ με, ξέρω ακριβώς πώς αισθάνεσαι. Γι’ αυτό άκου προσεκτικά τον τελευταίο πράσινο αυτοκράτορα: Απλώς εξαφανίσου και εμφανίσου μετά από 10 χρόνια ως φωτεινός παντογνώστης. Πώς; Ε όλο και κάποιο λαμόγιο που βόλεψες θα σου χρωστάει ένα μελλοντικό ξέπλυμα. Υπομονή”.
 

Κώστας Καραμανλής

“PS4 λέγεται η συμβουλή μου, Grand Theft Auto 5 λέγεται η προτροπή μου. Και έχετε και κάτι μπεργκεράδικα εκεί χάμου, κόλαση. Μην το κουνήσεις απ’ το εξοχικό σου”.
 

ΓΑΠ

“Μπάρακ, γνώριμη η φωνή που ακούεις. Είμαι ο Γιώργος… και έχω να σου πω αυτό: Γιόλο. Ταξιδάκια, ομιλίες και άγιος ο Θεός. Τώρα θα βγάλεις χρήμα ρε κορόιδο. Και όπως έλεγε και ο Μητσικώστας… αααααπ. Μιλάμε, μαν”.
 

Παναγιώτης Πικραμμένος

“Γιατί με τρολάρετε ρε μουν@#$%;;;”
 

Αντώνης Σαμαράς

“Τι ακριβώς θες να μάθεις; Ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ; Αν πονάει το κεφάλι μου, μαλ@#$; Άκου να δεις. Ο Αντώνης δεν είναι συνταξιούχος. Ο Αντώνης απλά κάθεται και περιμένει. Ζήτα απ’ αυτό το μουνοπ@#$# τον Τσίπρα που θα βγει στη σύνταξη απ’ τα 40 του, να σου δώσει συμβουλές. Άντε μην έχουμε άλλα”. 
 

Ανδρέας Παπανδρέου from the Otherside

“Τι συμβουλές να σου δώσω για τη σύνταξη; Αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα, εσύ έχεις ήδη πάρει σύνταξη απ’ την ίδια τη ζωή, πλάκα κάνουμε τώρα; Πάντως, και εδώ πάνω καλά είναι, μην αγχώνεσαι, ωραία θα περάσεις. Το βράδυ έχω κλείσει και μπουκαλάκι στη Ρίτα, έλα να ακούσεις κανά κομμάτι. Μετά πάμε και Τουπάκ, δεν έχω θέμα. Για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι”.