Αρχίζουμε με τα (πολύ) βασικά. Δεν είμαστε και ούτε πρόκειται να γίνουμε καλλιτεχνικοί μπάτσοι της ποιότητας ή της μουσικής. Δεν υπάρχει καλή και κακή τέχνη, υπάρχει τέχνη. Απλά άλλος τη βρίσκει με Μάριο Φραγκούλη και Μποφίλιου και άλλος με Πάολα και Μάκη Δημάκη. Επίσης, τα τραγούδια δεν ανήκουν στους δημιουργούς τους (μόνο). Κι επειδή τυχαίνει να έχω γράψει 2-3, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τα δώσω στον Μάλαμα, στον Τερλέγκα, στον David Gilmour ή στον 50cent. 

Δικαίωμά τους να τραγουδάνε ό,τι γουστάρουν και δικαίωμά μου να μη αρέσει. Η συζήτηση αυτή φυσικά αφορά όλα όσα άκουσαν τα αυτάκια μας επειδή η Πάολα ερμήνευσε Χατζιδάκι. Τσάκω.

https://www.youtube.com/watch?v=27l2IB6rELY

Όχι δε μου άρεσε, ναι καλά έκανε και το είπε. Τέλος.

Ωστόσο εδώ το ζήτημα είναι άλλο. Ο Παπαδόπουλος ή όποιος κάνει κουμάντο εκεί τέλος πάντων, βρήκε έναν γαμάτο τρόπο για να κάνει ντόρο στο ίντερνετ και τα κατάφερε και πολύ καλά μάλιστα. Και από ό,τι μάθαμε έκανε 40% τηλεθέαση. Δεν τον χάλασε καθόλου.

Εμείς από έμπιστη πηγή μάθαμε τα σχέδια της εκπομπής για το μέλλον και μείναμε άφωνοι. Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε τις εκπλήξεις που θα μας επιφυλάξουν οι επόμενες 4 εκπομπές του “Στην Υγειά Μας”.

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΕΑΜ

Με μία κίνηση που θα προκαλέσει πάταγο στο μουσικό στερέωμα της χώρας, ο Σπύρος Παπαδόπουλος κατάφερε να πείσει τον Notis να ερμηνεύσει τον ύμνο του ΕΑΜ. Αν και ο γνωστός τραγουδιστής αρνήθηκε στην αρχή επειδή έτσι του είπαν οι ναζί φίλοι του, τελικά πείστηκε. Πριν την εκτέλεση του κομματιού, ο Notis θα μιλήσει για τις ένδοξες μέρες του Γοργοποτάμου και θα αναλύσει στιχουργικά τον ύμνο της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα κάνει δεύτερες φωνές μετά από κάθε γουλιά κρασί ενώ αργότερα τον λόγο θα πάρει ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον οποίο ο Notis θα τραγουδήσει Deep Purple. 

O ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ “ΜΙΑ ΓΑΡΔΕΝΙΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ”

Ο λαϊκός καλλιτέχνης αν και δεν συνηθίζει να βγαίνει στην τηλεόραση, έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου για να ερμηνεύσει μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα το “Μια γαρδένια η καρδιά μου κι όμως άντεξε”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο καλύτερος Παπακωνσταντίνου αυτής της χώρας, ζήτησε 6 τόνους γαρύφαλλα νεκροταφείου καλοδιατηρημένα για να μπορέσει να αποδόσει τα αναμενόμενα, ενώ ο Βασίλης Τερλέγκας απαίτησε την ύπαρξη όμποε και άρπας στην ορχήστρα. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα ανακοινώσει δημόσια ότι ήταν παιδικό του όνειρο να παίξει με τον Στρατηγό της Καψούρας κι εκείνος απλά θα τείνει το τζόνι του προς τον ουρανό, σε ένδειξη καλής θέλησης.

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΡΑΠΑΡΕΙ ΜΕ ΡΙΜΕΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ

Όπως μάθαμε από το στενό περιβάλλον του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο παρουσιαστής προσπαθεί εδώ και καιρό να κάνει στην εκπομπή του μια βραδιά σκληροπυρηνικού χιπ χοπ, αλλά δεν έβρισκε κανέναν καλλιτέχνη που να επιθυμεί να παρευρεθεί εκεί. Την έκπληξη την έκανε η Μαρινέλλα. Η τραγουδίστρια έχει ήδη πει το ναι για ένα tribute στους ΖΝ με την συμμετοχή του ΥΠΟ και του Κωστή Μαραβέγια. Η λαϊκή τραγουδίστρια δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της αυτό φαίνεται κιόλας και έχει ετοιμάσει το νέο της κομμάτι “Πάρτο φεγγάρι και κάντο DAB” με τον Κωστή Μαραβέγια να έχει αναλάβει τον ρόλο του σερβιτόρου που φέρνει τις γραμμές κόκας στο δίσκο.

O ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ DEATH METAL

Ο καλλιτέχνης που έχει συνδεθεί όσο κανείς άλλος με την θρησκεία μας (ευλόγησον), έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση να τραγουδήσει Death Metal “Στην Υγειά Μας”. Αν και είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή, τελικά εκείνες κάμφθηκαν, όταν τον στήριξαν οι Αρχιεπίσκοποι Άνθιμος και Σεραφείμ. Οι δύο ως συνδετικοί κρίκοι ορθοδοξίας και σκατοψυχιάς ζήτησαν από τον Γαϊτάνο να συνδράμει στο να φέρει κοντά στην εκκλησία τους μεταλάδες έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδα της εταιρίας. Δεν γνωρίζουμε το ποσοστό του τραγουδιστή, αλλά οι κακές γλώσσες λένε πως είναι πάνω από 5% επί των κυριακάτικων εισπράξεων στα παγκάρια της Αθήνας.