Εγώ τους τα ‘χω πει κατό φορές στο Δε Βόις, μεγάλη ομάδα, παιχταράδες, 7 Πέμπτες 7 νίκες, Ρουβάς, Παπαρίζου, Ζουμουράκης, αλλά με Μαραβέγια, άστο, κλείστε το, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ, πάτε εκεί στην Πλάκα, ανοίξτε καμιά μπουάτ, δώστε του να παίζει ακορντεόν, να κονομήσετε κι εσείς, να γλιτώσει και η τηλεόραση, να γλιτώσουμε κι εμείς, τι να λέμε τώρα.

Λοιπόν.

Τέσσερις Μαραβέγιες να είχε η εκπομπή, κατηγορία απ’ τα Χριστούγεννα θα ‘χε πέσει, Πρωτοχρονιά Β’ τοπικό στο Έψιλον θα κάνατε, εδώ ο Αλέφαντος τι σου λέει, να τον ακούς, δεν λέει παραμύθια, μάθατε όλοι στα έτσι στ’ αυτά, λοιπόν.

Έπειτα ο Μαραβέγιας, είναι και το άλλο, ο Μαραβέγιας θα σου την κάνει τη ζημιά και στα αποδυτήρια, δεν επιστεύεσαι. Μόλις πας να τον εβγάλεις από το παιχνίδι, μόλις του πεις “έφυγες, γεια σας, πάγκο γρήγορα, έχουμε γυάλισμα”, θα σου πει “και πού να κάτσω, εδώ έχει κι άλλους, διώχτους να φέρω το κορίτσι μου να το φιλήσω”. Είναι σοβαρά πράγματα τώρα αυτά μωρέ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, θα πας έξω στις ομαδάρες και θα πεις στον Μέσι, στο Σουάρεζ, στον άλλονα τον Νιμάρ, στους παιχταράδες, στον έτσι στον τέτοιον, “κάνε πιο κει θέλω να φέρω το κορίτσι μου”; Δεν γίνονται αυτά, θα σου πούνε, “άστο, δεν κάνεις, τράβα στο Γούτσοκ έχουν συνάντηση οι χίπηδες, πήγαινε να ανταλλάξετε κανά πουκάμισο”. Λοιπόν. 

Έτσι είναι, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ενώ ο Ζουμουράκης, άκου να δεις, ο Ζουμουράκης, είναι ψηλό παιδί, είναι εφανίσιμο, τον εκάνεις σεντερ μπακ αυτόνα, να σου ζωγραφίσει αγγέλους, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει. Δυο μέτρα παλικάρι, τσιμέντο, έχει και το μαλλί που το σηκώνει σαν τους μοϊκάνους, εκπληκτική ταινία, τρομερή ταινία, ο Τελευταίος των Μοϊκανών, να πάτε όλοι να την εδείτε. Είχα πάει το χίλια εννιακόσα ενενηντρατίο στο Βύρωνα στο σινεμά, με τον Τζαλοκώστα, όλη την ομαδάρα του Αθηναϊκού, με Κρασσώνη, Τσαβαλιά, παιχταράδες όλοι τους, με Εμβολιάδη, Αποσπόρη, Καραμίχαλο του Πανιωνίου, κατό κατομύρια εισιτήρια έκοψε, απίθανη ταινία, φοβερή.

Λοιπόν.

Έπειτα έχε υπόψη σου, ότι τον Ζουμουράκη τον εθέλανε και στο εξωτερικό, τον ζητάγανε όλες οι ομαδάρες της Αμερικής, τελευταία στιγμή τον εκρατήσανε εδώ, του κάνανε συμβόλαιο κλειστό, ένα συν ένα, άκου να δεις, είναι ξύπνιοι στο Δε Βόις, ΞΥΠΝΙΟΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει. Του λένε έλα δω κύριε, πόσα θες; Κατό χιλιάρικα, πάρτα και κάτσε και άσε τον Μπίπερ και την Λέντι Γκάγκα κι ολους αυτούς, πας του χρόνου, να ψηθείς λιγάκι, θα σε μάθει ο Ρουβάς που ‘ναι φωνάρα, ΦΩΝΑΡΑ σου λέω, άστο, έχει τραγουδήσει Θοδωράκη, Φαραντούρη, Καρβέλα, όλα πρώτος, τρομερός. Λοιπόν, κάτσε εδώ, μάθε, κέρδα 5-0 τα Άσπρα Χώματα και τους άλλους τους πεθαμένους τους τραγουδισταί και πας του χρόνου στην Αμερική να χαλάσεις κόσμο.

Έπειτα είναι και το άλλο… Χαμός έξω, έτσι; Γυναίκες, κορίτσα όμορφα με τα τέτοια τους, τα φουστάνια τους, τα αυτά τους, λοιπόν, και σου ‘ρχεται ο Μαραβέγιας, και σου αρχινάει την κλάψα… “Πού να βρω μία να σου μοιάζει” και “πού να βρω μια να σου μοιάζει”, φοράει και κάτι πουκάμισα τέτοια χαβανέζικα πως τα λένε, έχε υπόψη σου ότι 12 δραχμές απ’ τον Αρμούτη στο Μοναστηράκι τα αγοράζαμε αυτά το ’78, και αρχινάει που λες την κλάψα για να τον ελυπηθούνε, να μην τον διώξουνε, κάνει εκεί τον κακομοίρη, αφήνει το μαλλί χωρίς μπογιά και τέτοια. Τι πού να βρεις ρε Μαραβέγια, ΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ, κουνήσου νυχτώσαμε, γεμάτο γυναίκες έξω… Άκου πού να βρεις… Έχεις άντερα ρε; ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ; Πήγαινε στην Πάνια να βρεις, εμείς θα σου βρούμε, κόψε τα παραμύθια, ΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΡΑ ΜΩΡΕ, σας μάθαμε όλους, κλαίγεστε όλο κλαίγεστε, λοιπόν.

Ενώ σου έρχεται ο άλλος, μάγκας, ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΖΟΥΜΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ, ασύλληπτος, τις αρχινάει εκεί στο φλερτ, στα κόρτε, στα “μαντάμ μαντάμ”, τσιμπάει η άλλη, σου λέει αυτός έχει τρόπους, είναι γίγαντας, είναι κύριος.

Άστα ρε Μαραβέγια, άστα ρε κακομοίρη σε έκανε η Λόλα ρόμπα ρε, ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ, γελάει η κοινωνία ολόκληρη, με δυο παιδιά σ’ απαράτησε, έχεις πέσει Γ’ εθνική, πας για Α’ τοπικό κι εσύ της λες “πιο χαμηλά, πιο χαμηλά”, τι είναι αυτά ρε, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ, τρέχα να σωθείς ρε, σε φάγανε ζωντανό ρε.

Ξέρω που λέω και καταλαβαίνει ο κόσμος, δεν είναι κορόιδο, με τον Αλέφαντο μιλάς, πού μιλάς; Λοιπόν.

Καθόμασταν τα καλοκαίρια στην Κολωνία για να δούμε τις προπονήσεις του Βαϊσβάιλερ, τρώγαμε χιόνι, κρύο, βροχή για να μας κουνιόσαστε τώρα εσείς τα τραγουδιστάκια, τι να λέμε, έλα σε παρακαλώ τώρα, εδώ με τον γίγαντα μιλάς, πού μιλάς; Με τους Καρπετόπουλους;

Λοιπόν.