Προσοχή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Πατάει πάνω σε άπειρα κλισέ, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα αποδομεί και δείχνει πόσο αστεία είναι.

Και επίσης ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ότι ισχύουν και για τα δύο φύλα (αν ισχύουν).

Εδώ όμως θα μιλήσουμε στον άντρα.

Τσέκαρε, λοιπόν, 8 άβολες στιγμές μέσα στη σχέση, όπου εκείνη θα σου “αχ μωράκι μου σήμερα κλείνουμε 5 μήνες από τότε που”… και εσύ δεν το ξέρεις ΚΑΝ ότι συμβαίνει αυτό.


1. Το πρώτο σας μήνυμα στο Facebook
Δεν έχει σημασία αν της έστειλες το πρωτότυπο “εσύ είσαι στη φωτό”; Όπως και να ‘χει, είναι το πρώτο σας μήνυμα ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ (και αύριο το γιορτάζετε, να είσαι έτοιμος. Μη ρωτήσεις τι και πώς).

2. Το πρώτο σας μήνυμα στο κινητό
Δεν έχει σημασία αν της έστειλες απλά μία “καληνύχτα”, σημασία έχει ότι “ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 33 ΗΜΈΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΟKALHNYXTΑΚΙΑ!!!, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ”;

3. Η 1η φορά που την αποκάλεσες “μωρό μου”
Είναι εκείνη η φορά που κάποιος απ’ τους δύο το είπε πρώτος και τότε άρχισε ως έννοια να κοτσάρεται σε κάθε πρόταση, είτε στον προφορικό λόγο, είτε στον γραπτό. Και αντικατέστησε κάθε awkward στιγμή όπου δεν είχες τι να γράψεις και πετούσες κάτι emoticon της κακιάς ώρας με φατσουλινάκια με κόκκινα από την ντροπή μαγουλάκια.

4. Η πρώτη φορά που της έστειλες καρδούλα
Υπάρχουν πολλά ιμότικον με χαμόγελα, γυαλιά, φιλάκια, (και αυτά που αναφέραμε και προηγούμενως), αλλά σαν την καρδούλα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Οπότε όταν σου πετάξει “θυμάσαι τότε που αντί για σκετο πάουερ ρέηντζερ σου έστειλα αυτο που κανει το σήμα της καρδιας;”, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

5. Η φορά που σε έπεισε να δεις σαχλορομαντικοταινία
Όπως θα θυμόσουν κι εσύ αν άντεχε μαζί σου να δει Expendables το 2. Μπες στη θέση της. Εντάξει, τώρα; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

6. Η πρώτη φορά που της είπες “σ’ αγαπώ”
Ντάξει, εδώ κλέβουμε. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ. Αλλιώς είσαι ένα ντουγάνι και ξουτ ξουτ, άντε γεια, που θες και γκόμενα, γρήγορα μόνος σου πάλι, αυτό σου αξίζει.

7. Η πρώτη φορά που σου μαγείρεψε
Εσύ μπορεί να είσαι ένα ζώο όρθιο και να πεις, “ε οκ, ξυπνήσαμε μαζί και μου είπε το μεσημέρι να μην παραγγείλουμε, γιατί θα φτιάξει κάτι να φάμε”. ΒΛΑΚΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ “ΚΑΤΙ”. ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ. Φάτο και σκάσε. Και είναι πεντανόστιμο. Μμμμμμμμ μιαμ μιαμ, τέλειο είναι. Και όταν σου πει “θυμάσαι που σου έφτιαξα τότε εκείνα τα αυγά που τα σιγοτηγάνησα και τα πασπάλισα με αλατάκι”, θα πεις “ΝΑΙ”, ήταν υπέροχα”. Δεν υπάρχει άλλη απάντηση.

8. Η μέρα που σε γνώρισε στους δικούς της
Όπου “δικούς της” βάλε είτε γονείς, είτε την κολλητή της, είτε την παρέα της, είτε τη μικρή χνουδωτή μπάλα που έχει για σκύλο. Έλα τώρα, το ξέρεις ότι είναι σημαντικό. Η απάντηση “πού να θυμάμαι τώρα, τι είναι αυτά που λες”, επιφέρουν πνίξιμο στον ύπνο με το μαξιλάρι. Πρόσεχε. Εμείς σε προειδοποιήσαμε.