Αυτή η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Και ξέρεις γιατί υπήρξε τόσο δύσκολη; Γιατί όλα καταλήγουν στην Παρασκευή, τη μέρα που πρέπει να γράψουμε το flashback. 

Εμείς να το γράψουμε. Τον πρόλογο όμως ποιος θα τον γράψει ρε φίλε; Τέλος πάντων, ας υποκριθούμε ότι αυτός ήταν ένας πρόλογος και ας προχωρήσουμε στα θέματα της εβδομάδας που για κάποιο λόγο έχασες ενώ δεν έπρεπε.

1. Αρχίζουμε με τα άσχημα. Τι πιο άσχημο από τον Μένιο Φουρθιώτη για να αρχίσεις ένα flashback; Η Χρύσα Λύκου τα πήρε στο κρανίο όπως όλοι μας και αποφάσισει να δείξει τις αντιδράσεις της. Αυτά είναι τα 6 reactions για τον εμετικό Μένιο Φουρθιώτη

2. Συνεχίζουμε με αλήθεις που θα πονέσουν πολύ κόσμο εκεί έξω γι’ αυτό κοίτα να έχεις τον νου σου. Ο Κώστας Μανιάτης έκατσε και βρήκε τις μεγάλες αλήθειες που θα κάνουν όλους τους 40αρηδες να νιώσουν εντελώς παπούδια. Δεν υιοθετούμε. 

3. Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε και ένα κουίζ μέσα στην εβδομάδα. Πήραμε σβάρνα τα ληξιαρχεία και ψάξαμε ταυτότητες μέχρι τελικής πτώσης για να μάθουμε την μεγάλη αλήθεια. Σου δίνουμε 2 τραγουδιστές. Μπορείς να βρεις ποιος είναι μεγαλύτερος;

4. Το σοβαρεύουμε. Η 1η Δεκεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα AIDS και φυσικά αυτό δε θα μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Ετοιμάσαμε ένα κουίζ με τη βοήθεια του Κέντρου Ζωής για να δούμε πόσα ξέρεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως το AIDS. Ελπίζουμε να τα πας καλά.

5. Ο Νικός ο Ράπτης που είναι στη φάση από το 1995, δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το χιπ χοπ. Ωστόσο παρατήρησε ότι πολλά από τα καλύτερα φιντάνια του ελληνικού χιπ χοπ είναι από τη Θεσσαλονική. Τι παίζει ρε καρντάσια με το ραπ σας; Τι σας ταΐζουν εκεί πάνω;

6. Τη φάση με την αύξηση του καφέ την ξέρεις δε χρειάζεται να σου τονίσουμε ότι είμαστε #kafexalloi. Ο Νίκος Μπόβολος επικοινώνησε με τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου και τα ενημέρωσε για την κατάσταση. Έτσι αυτά, πήραν θέση για τις επερχόμενες αυξήσεις που έχουν ήδη εξοργίσει τον λαό.

7. Το σάββατο ήταν και η παγκόσμια μέρα ατόμων με αναπηρίες. Η Χρύσα Λύκου μίλησε με τον Δημήτρη Αντωνίου για να μας περιγράψει εκείνος πόσο δύσκολη του κάνουμε τη ζωή όλοι εμείς που χωρίς κανέναν λόγο παρκάρουμε σε ράμπες αναπήρων. 

8. Αυτή την εβδομάδα θυμηθήκαμε και όλους εκείνους τους υπαρκτούς λαϊκούς σούπερ ήρωες που έβγαζαν κάθε τόσο τους έλληνες στις πλατείες για να θαυμάσουν τις υπεράνθρωπες δυνάμεις τους. Αυτοί είναι οι 5 καλτ ήρωες που άφησαν εποχή.

9. Ένα ακόμη κουιζάκι, αθλητικό αυτή τη φορά. Μπορείς να βρεις τα παρατσούκλια μερικών παικτών του NBA; Εμείς λέμε ότι δε μπορείς. Άντε να δούμε αν θα καταφέρεις να κάνεις τον Σκουντή υπερήφανο…

10. Τέλος, ο Κώστας ο Μανιάτης υπέκλεψε τα mail του Άη Μπίλη! Μπήκε στα “πρόχειρα” της φιγούρας της κοκακόλας και ανακάλυψε το mail που ετοιμάζεται να στείλει ο Άγιος Βασίλης στην ανθρωπότητα. “Μπράβο, ζώα. Ακόμα δεν μπήκαν τα Χριστούγεννα και ΗΔΗ με εκνευρίσατε”.

Σι γιου νεξτ γουίκ.