Είναι η πιο διάσημη της γενιάς της. Η πιο αναγνωρισμένη κι η πιο περιζήτητη. Γιατί; Γιατί έχει τρομερό ταλέντο. Μόλις διάβασες το εύκολο συμπέρασμα του άρθρου. 

Όμως υπάρχει και δύσκολο. Η Τζένιφερ Λόρενς, δεν είναι μονάχα μια καταξιωμένη, οσκαρική ηθοποιάρα ετών 26 (!). Είναι κι ένα τρομερά ενδιαφέρον sex symbol. Προς τι το ενδιαφέρον; Λοιπόν η τύπισσα χωρίς τουπέ, με τα υπέροχα μαγουλάκια(!), είναι η πιο “καυτή” της γενιάς της. Βλέπεις, έχει εκείνο το ποιοτικό χαρακτηριστικό που θεωρούσαμε άχρηστο στο γυμνάσιο. Η Λόρενς φίλε μου, είναι πανέξυπνη!

Ναι, διάολε! Επιτέλους υπήρξε μια γκόμενα που απέδειξε το προφανές: η εξυπνάδα είναι αφροδισιακή! (Ποσώς με νοιάζει αν ακούγεται κλισέ). Αυτοσαρκάζεται, δεν τη νοιάζει να γίνει ρεζίλι, κάνει γκριμάτσες μπροστά στο φακό και φυσικά: ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ! 

Αυτό που κάνει τις Κυριακές και το σινεφιλ μυαλό μου δηλαδή, που άλλου; Στο μοναδικότερο μέρος του σύμπαντος, στην καναπεδάρα! Κι επειδή είναι γνωστό πως ο καλύτερος φίλος του καναπέ -δεν χωράνε οπαδικά εδώ- είναι οι ταινίες, ο δρόμος είναι μονόδρομος!

Θα είμαι ειλικρινής. Στη ζωή μου όλη δεν έμαθα ποτέ να είμαι συνεπής σε πρόγραμμα τηλεοπτικό. Αποφάσισα κι έβαλα Nova για το νέο Nova On Demand. Πήρα: Αποκλειστικές πρεμιέρες (1 χρόνο πριν απ’ όλους τους άλλους), σειρές, animation, ντοκιμαντέρ κι ολόκληρη την ταινιοθήκη του Φίνου, στο τηλεκοντρόλ μου. Όποτε θέλω εγώ. Απλά: διαλέγω – επιλέγω – βλέπω.

 

Πάω επίσης μπρος – πίσω (rewind), σταματώ (pause) και κάνω εγγραφή (rec) τα αγαπημένα. #LegeTwra

Το λοιπόν, καναπές – ταινία – Τζένιφερ Λόρενς. Τι έχει η ταινιοθήκη; Hunger Games – Mockingjay part 2. Μας κάνει; Μα φυσικά και μας κάνει και θα σου εξηγήσω το γιατί, μέσα από μια ντουζίνα παιχνιδιάρικα “τοξοβολικά” αισθαντανέ: 

1. Είχε καλό κίνητρο

2. Πολύ καλό κίνητρο!

3. Κι έτσι με τρομερή προπόνηση…

4. Και σωστά γεύματα

5. Έμαθε να στοχεύει κέντρο

6. Να σημαδεύει το μήλο στο γουρούνι…

7. …Και πάντα το σωστό “γουρούνι”!

8. Ξέρει πώς να αποφεύγει με στυλ τα “βέλη” των κυνηγών! (Εδώ άνετη κόντρα στο δάσκαλο Νίκολσον!) 

9. Δεν φοβάται να σημαδέψει τον ουρανό

10. Ούτε να υποστεί τις συνέπειες!

11. Μα πάνω απ’ όλα, δεν φοβάται να πει την αλήθεια…

12. …Κι ακόμα περισσότερο να την αναζητήσει!

Κυρίες και κύριοι, ήταν η καθημερινή γοητεία της Τζένιφερ Λόρενς! Αυτής που στα χρόνια της πέτυχε αυτά που πέτυχαν λίγες και που στα χρόνια που θα ‘ρθουν θα μας κάνει να παραμιλάμε. #VivaLaHollywood

Τσέκαρε το Hunger Games – Mockingjay part 2, αυτό το μήνα και στα κανάλια Novacinema wink