Πήραμε 5 κλασικές Ελληνίδες μάνες και τις βάλαμε να δουν για πρώτη φορά 5 από τις πιο γνωστές ταινίες των τελευταίων 16 ετών.

Στη συνέχεια τις ζητήσαμε να μας περιγράψουν με δυο λόγια τι κατάλαβαν απ’ αυτό που είδαν.

Δες τι μας είπαν και φαντάσου το εφιαλτικό σενάριο να μπαίνεις στο IMDb και οι περιλήψεις ταινιών να ήταν γραμμένες από τη μάνα σου.

Απλώς φαντάσου το.

1. κα Χρυσούλα, 66 ετών (The Dark Knight)

“Άπαπαπα… Κάτι παλιονυχτερίδες, κάτι καραγκιοζάκια, κάτι πράματα, τι να πω βρε παιδί μου, πώς τις βλέπετε αυτές τις αηδίες, δεν φοβόσαστε; Και εμείς παλιά βλέπαμε τον Καλογήρου που φοβέριζε τη Βουγιουκλάκη, αλλά είχε κι ένα νόημα το έργο. Μέσα στα σκοτάδια τώρα όλη την ώρα να κυνηγιόνται, θα σας βγούνε τα μάτια με τούτα εδώ… Μωρέ έτσι είναι οι κλόουν; Να βάνουνε μπόμπες στον κοσμάκη; Αντί να φτιάξει κανά μπαλόνι, να πει κανά αστείο, να γελάσει, να χαρεί κανά παιδάκι… Έλα σε παρακαλώ πολύ που τα ‘χετε κάνει όλα ίσωμα”.
 

2. κα Ζαχαρούλα, 68 ετών (The Hangover)

“Εσύ να τα βλέπεις αυτά, που φαγώθηκες να πας να σπουδάσεις σε άλλη πόλη… Όχι θα σ’ άφηνα εγώ να γυρνάς όλη μέρα έξω, να μπλέξεις με τίποτα χασίσα και με τους αληταράδες. Να δες εδώ τα χαΐρια τους. Κοτζάμ μαντράχαλοι, και ούτε ξέρουν που βρισκόνται, κάτι μεθύστακες, τι να σου λέω… Και καλά οι άλλοι οι μαγκούφηδες, αυτός ο προκομμένος που παντρολογιέται την άλλη μέρα δεν ντρέπεται καθόλου, να μου γυρνάει στα μπαρς και στις καφετερίες; Εγώ με τον πατέρα σου, και αρραβωνιασμένοι που ήμασταν, ούτε τα ξέραμε, ούτε και που θέλαμε να τα μάθουμε αυτά. Άη σηχτήρ με τα παλιοτόμαρα”.
 

3. κα Ντίνα, 67 ετών (Skyfall)

“Αμάν πια με αυτόν τον Τζέημς Μποντ, πότε θα τελειώσει, βαρεθήκαμε, τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Και παλιά πηγαίναμε και βλέπαμε, αλλά είχανε και έναν Σιν Κόνερι, έναν Ροτζεμού, τώρα τι τον εθέλουνε αυτόν τον ξανθομπούμπουρα; Αλλά τέτοια θέλετε τα σημερινά κορίτσα, ναι ναι, τέτοια θέλετε, σκουλαρίκια, βαμμένα μαλλιά, κοτσίδες, μηχανάκια… Αυτός μωρή θα φκιασιδώνεται πιο πολύ ώρα από σένα στον καθρέφτη, τι να τον εκάνεις; Δεν κοιτάς να πάρεις εδώ τον Μιχάλη στο βενζινάδικο που και καλό παιδί είναι και δικιά του δουλειά έχει και σπίτι δικό του. Αμάν κι αυτή η μάνα του, όλο για σένα με ρωτάει, ‘τι κάνει η Ελένη και τι κάνει η Ελένη’, ξεστραβώσου κι εσύ λίγο”.
 

4. κα Λεμονιά, 63 ετών (Kill Bill 1&2)

“Αααααααχ πόσο τη φχαριστήθηκα αυτήν την ταινία. Με τον πατέρα σου την είδαμε… τι την ‘είδαμε’ δηλαδή, αυτός όλο ροχάλιζε, τον ξέρεις τώρα, μισό κιλό ψωμί με τα μακαρόνια έφαγε, τι τα ‘θελες βραδιάτικα χριστιανέ μου, τέλος πάντων… Και κάθε που σκότωνε έναν αυτό το κοριτσάκι τον σκούνταγα, ‘Αντώνη Αντώνη, του ‘λεγα, κοίτα, πάει κι αυτός, τον έφαγε, ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ’ και του ‘κλεινα το μάτι… Χαμπάρι αυτός, τίποτα… Α ρε κοκωβιέ, θα ξεχάσω γω τα αδέρφια σου και τη μάνα σου τι λέγανε τότες, ‘είναι κοντή που την βρήκες αυτή, τόσες σε θέλανε’, μια χατζάρα ήθελα κι εγώ να ‘χα, αλλά έχε χάρη που σ’ αγαπούσα η χαζή.

Αλλά όχι, εγώ ήθελα να σκοτώσει και τη μάνα του Μπιλ γιατί αυτή τον έκανε έτσι, αυτή τον κακόμαθε, τον είχε μοναχογιό, δεν του χάλαγε χατίρι και το σκασε το κορίτσι ο παλιάνθρωπος μετά. Α μωρή σακαφιόρα δεν θα βγει και 3, μια κοψιά θα σε κάνει κι εσένα παλιόγρια… ΜΙΑ ΚΟΨΙΑ”.
 

5. κα Μίνα, 65 ετών (Τροία)

“Αυτό μάλιστα, ωραίο έργο, ιστορικό, να μαθαίνεις και κάτι όχι όλο τα παραμύθια που πάτε και σας κοροϊδεύουνε… Τι Τρώες, τι Αχιλλέα, τι Έκτορα, τι Αχαιούς, όλα τα ‘χε, αλλά είχε και αυτό το παλιόμουτρο τον Πάρι. Τι σου ‘φταιγε η γυναίκα του ξένου αθρώπου ρε αλήτη; Χάθηκαν τόσα κορίτσα, σαν τα κρύα τα νερά; Αλλά να βλέπατε κάτι σκηνικά, κάτι κουστούμια, σαν της Ντενίσης τα έργα, πολύ πλούσια όλα, τι να σου πω, πόσο να στοιχίζανε όλα αυτά, κάτι κάστρα πω πω πω… Μετά μου ‘βαλε το παιδί και είδα και τους 300 με τον Λεωνίδα, αλλά καμία σχέση με την Τροία, πολύ ψέμα, η νύχτα με τη μέρα, τι να πω”.

 

Προς όλους όσους είναι στη φάση να παίρνουν θέματα από άλλα site και να τα ποστάρουν στο δικό τους: απλά ΜΗ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ…  Τώρα, παράξενο; Τυχεροί; Έχουν βρει το νόημα της ζωής; Τελείωσαν το εργαστήρι δημοσιογραφίας; Με αυτά τα κείμενα βγάζουμε τα προς το ζην μας παίδες και ναι, περνάμε καλά. Ρωτήστε μας πρώτα πριν το copy/paste. Ευχαριστούμε προκαταβολικά heart