Η Ελεύθερη Ώρα είναι η αγαπημένη μας εφημερίδα επιστημονικής φαντασίας και το μόνο που θέλουμε είναι να γινει καλύτερη.

Γι’ αυτό προσέξτε:

Δεν χλευάζουμε. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.

Προτείνουμε να μπει και μια στήλη με ζώδια στην εφημεριδάρα για να ξέρουμε τι μας ξημερώνει… τι αφήνουν δηλαδή να ξημερώσει ο Σόρος, ο Κίσινγκερ και όλα αυτά τα καθάρματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Για τσέκαρε.

Κριός (21/3 – 20/4)

Στα επαγγελματικά σου και αυτήν τη βδομάδα βρίσκεσαι στα ίδια, πράγμα αρκετά λογικό για έναν συνταξιούχο χωροφύλακα (ξέρουμε το κοινό μας).

Στα ερωτικά σου τώρα, η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και περιπέτεια. Πηγαίνετε για πεζοπορία, αναρρίχηση, ράφτινγκ, βρείτε τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσα στην Αγιά Σοφιά, δεν ξέρω, κάντε κάτι, αλλά ξεκουνηθείτε. Σας έφαγε η τηλεόραση και ο Βελόπουλος.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Πολύ ισχυρή

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Οι ανασφάλειες σου θα είναι στα ύψη, θα σε κάνουν να χάσεις την αισιοδοξία σου και να αμφισβητήσεις ακόμα και το ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει. Εστίασε σε θετικές σκέψεις και στα εκατομμύρια που θα σφαγιαστούν για να μας δώσουν οι Ρώσοι την Κωνσταντινούπολη και άσε τις αμφιβολίες.

Πέρασε περισσότερο χρόνο με τη σχέση σου, ας πούμε σε ένα σουπερμάρκετ, αγοράζοντας μακαρόνια και ρύζι (πόλεμος έρχεται ρε ντουβάρια. Ξυπνάτε).

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Αδύναμη (κάτι θα του ‘κανες)

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Αντιστάθηκες στα σιωνιστικά καλέσματα του Ρότσιλντ και ο Πατροκοσμάς κρίνει ότι έφτασε η ώρα της ανταμοιβής σου.

Ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης σου ετοιμάζει προξενιό με μία τίμια Ελληνοπούλα. Μην κλωτσήσεις την τύχη σου.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Πανίσχυρη

Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Δυστυχώς η τυφλή προφήτισσα Βάνγκα δεν μπόρεσε να δει το μέλλον σας σήμερα. Ζητάει συγγνώμη και υπόσχεται ότι αύριο θα επιστρέψει με περισσότερες φρικιαστικές προβλέψεις για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Not Found

Λέων (23/7 – 22/8)

Ημέρα χαράς και δημιουργίας η σημερινή, καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό εγείρει όλα σου τα ταλέντα -καλλιτεχνικά και μη- και σε προτρέπει να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι (πρέφα, ξεσκέπασμα των μυστικών σχεδίων του Σόρος κτλ).

Στα αισθηματικά, δεν νομίζεις ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να προχωρήσεις; Η αδερφή Πελαγία που εμφανίστηκε στη ζωή σου, δεν θα σε περιμένει για πάντα. 

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Ισχυρή

Παρθένος (23/8 – 22/9)

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να βρεις τη μυστική στοά που ενώνει τον τάφο της Αμφίπολης με την πύλη του Κάτω Κόσμου και την κουζίνα στο Οινομαγειρείο “Κούλης” στο Αιγάλεω.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Έτσι κι έτσι

Ζυγός (23/9 – 23/10)

Η σημερινή ημέρα ίσως φέρει απρόσμενες και δυσάρεστες συναντήσεις. Έχε στην τσέπη σου λίγο Τίμιο Ξύλο ή μία φωτογραφία του Κώστα Πρέκα.

Στα ερωτικά, η Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, ενισχύει τις γνωριμίες σου. Ρίξε πιο προσεκτικές ματιές στον γυναικωνίτη της Αγίας Αναστασίας και θα εκπλαγείς.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Φτου φτου

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Φεύγει ο Άρης και στη θέση του έρχεται ο Δίας πράγμα που δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνει σε αντίθεση με το Σαρπίστ, που είναι το όνομα του Τσίπρα ανάποδα και σας ανοίξαμε τα μάτια τότε. Θυμάστε; Και βέβαια θυμάστε.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Όλη δική σου
 

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα. Συναντήσεις με Δρακονιανούς. Αστρομάχες με Νεφελίμ.

Αισθηματικά; ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Μην ανακατεύεις τον γέροντα με τέτοια πράγματα

Αιγόκερως (22/12 – 20/1)

Ιδανική μέρα για να ματαιώσεις το δόγμα Κίσινγκερ. Πώς; Μα με το υπερόπλο των Έψιλον που κάθε ελληνικό σπίτι οφείλει να έχει. Πετάει και λέηζερ. Πατάς το κουμπί και κάνει “πίου πίου”. Πσσσσ λέηζερ να δουν τα μάτια σου, χαμός. Για πάτα το… Να είδες; Πίου πίου.

Αισθηματικά; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. Τους γαμήσανε οι προηγούμενοι.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Πανίσχυρη. 

Υδροχόος (21/1 – 19/2)

Ο συντάκτης που γράφει τον Υδροχόο εξ ολοκλήρου απ’ το μυαλό του, λείπει σε ταξίδι στο Άγιον Όρος για να πάρει προφητεία από Ιερομοναχό, ιδιαίτερα αξιόπιστο για τα σιγουράκια του.

Ιχθύες (20/2 – 20/3)

Καταπληκτική μέρα για να βοηθήσεις τον Πούτιν να καταπολεμήσει τον Αντίχριστο.

Στα ερωτικά, ο Σατανάς θα σου ανοίξει ένα pop up βιντεάκι, με δύο ξανθιές και έναν μελαμψό άντρα που θα σε καλούν να συμμετάσχεις σε οπτικο όργιο (“ass to mouth” αγγλιστί). Κλείσε γρήγορα το βίνδεο και ψάξε κάτω απ’ το δέρμα σου για τυχόν τσιπάκι του έξι έξι έξι. Κολλάς και έτσι.

Η ευχή του γέροντα σήμερα
Μέτρια

 

 

Προς όλους όσους είναι στη φάση να παίρνουν θέματα από άλλα site και να τα ποστάρουν στο δικό τους: απλά ΜΗ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ…  Τώρα, παράξενο; Τυχεροί; Έχουν βρει το νόημα της ζωής; Τελείωσαν το εργαστήρι δημοσιογραφίας; Με αυτά τα κείμενα βγάζουμε τα προς το ζην μας παίδες και ναι, περνάμε καλά. Ρωτήστε μας πρώτα πριν το copy/paste. Ευχαριστούμε προκαταβολικά heart