Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν τσεκάραμε τα σχόλια αυτού του κειμένου στο facebook. Από χθες το βράδυ που το δημοσιεύσαμε, βρέθηκαν πολλοί τύποι που σχολίασαν εκατοντάδες απόψεις. Ανάμεσα σε αυτές, βρήκαμε και μερικά κλισέ που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε σε οποιαδήποτε συζήτηση στα social media.

Κάπως έτσι θυμηθήκαμε τα πιο κλασικά σχόλια ψεκασμένων που αρνούμαστε κάθε φορά να απαντήσουμε. Και τα απαντάμε. Τσέκαρέ τα, γιατί δεν πρόκειται να το ξανακάνουμε. Αυτές είναι οι απαντήσεις που θα θέλαμε να δώσουμε σε κάθε ψεκασμένο που μπαίνει στον κόπο να μας σχολιάσει.

Έχεις την ατζέντα του Soros και της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Την έχω, αλλά έχεις ξεχάσει κι άλλα πράγματα που έχω. Δεν ανέφερες τους Μασόνους στους οποίους έχω πουλήσει την ψυχή μου, τους Ιλουμινάτι που κόβω αποδείξεις κάθε δεύτερο μήνα και ΦΥΣΙΚΑ του Εβραίους που κρύβονται πίσω από όλα αυτά. Το πρόγραμμά κάθε μέρα διαμορφώνεται με βάση το τι θέλουν εκείνοι. Το πρωί συναντιέμαι με τον κύριο Soros και τον κύριο Ροκφέλερ και μου επισημαίνουν τι πρέπει να περάσουμε προς τα έξω τους επόμενους μήνες και αφού τους φιλήσω τα πόδια φεύγω. Αν και μάλλον το έχεις καταλάβει, μου έχουν βάλει τσιπάκι στο χέρι για να μπορούν να με τσεκάρουν οπουδήποτε και αν βρίσκομαι και εννοείται ότι με υποβάλλουν κάθε τόσο σε έλεγχο του νου. Μερικές φορές έχω συμμετάσχει και σε αεροψεκασμούς, σαν συνοδηγός. Δυστυχώς κάποιοι τους αποφεύγουν και γι’ αυτό βγαίνουν και τα λένε. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ!

Πόσα παίρνεις για να τα γράφεις ρε; Τι συμφέροντα εξυπηρετείς;

Είναι πολλά τα λεφτά φίλε! Πολλά και βρώμικα για αυτό έχουν άλλη χάρη. Κάθε πρωί σκάει το αφεντικό και μου λέει ποιο συμφέρον θα εξυπηρετήσω. Εγώ τον ρωτάω πόσα μου δίνει. Παίζουν παζάρια άσχημα. Καμιά φορά μπαίνουν και άλλοι στη μέση να μας χωρίσουν και καλά. Ώπα παιδιά ένας ένας! Καθένας στο συμφέρον του. Τώρα παίζουμε μπαλίτσα με προσφυγόπουλα. Παίρνουμε μίζες από εμβόλια και κρουασάν που προορίζονται για αυτά.  Μη σκεφτείς ότι πρόκειται για καμιά αλληλεγγύη, ανθρω(ΠΟΙΑ;) και άλλες τέτοιες μαλακίες. ΟΥΤΕ ΚΑΝ! ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΟΝΟ! Και για να ξέρετε έτσι θα συνεχιστεί η φάση. Θα τρώμε κρουασάν και θα στηρίζουμε κάθε άνθρωπο αυτού του πλανήτη που έχει την ανάγκη μας. Μικρή ή μεγάλη. Όση μπορούμε και για όσο αντέχουμε!

Ναι αλλά για τη Μαρφίν δεν τα λέτε!

Είναι το πιο δυνατό επιχείρημα στην ιστορία των δυνατών επιχειρημάτων. Είναι το επιχείρημα υπερατού που κερδίζει όλα τα άλλα και μόνο με την ύπαρξή του. Αυτή η ρητορική αναπτύσσεται πάντα όταν ένα κείμενο ξεφεύγει από το τρίπτυχο “πατρίς-θρησκεία-οικογένεια”. Οτιδήποτε άλλο είναι αναρχικό. Και τι έκαναν οι αλήτες οι αναρχικοί; Έβαλαν φωτιά στη Μαρφίν. Και αφού εσύ δεν είσαι ελληνόψυχος, τι είσαι; Αναρχικός. Ε, λοιπόν αναρχικό γουρούνι θα τα πεις όλα για τη Μαρφίν. Ό,τι και να συζητιέται, από την τρύπα του όζοντος, μέχρι τις σερβιέτες με φτερά, ο αντίλογος θα είναι η Μαρφίν. ΟΜΟΛΟΓΩ ΛΟΙΠΟΝ. Εγώ ήμουν στη Μαρφίν. Και από τότε κρύβομαι καλά πίσω από την ανωνυμία μου και κάνω τον μάγκα του πληκτρολογίου γιατί δεν έχω το θάρρος να τα λέω με το όνομά μου. Α, είμαι και έμμισθο τρολάκι!

Ποια ΜΚΟ σας στηρίζει ρε λαμόγια;

Η σωστή ερώτηση είναι ποια ΜΚΟ δεν μας στηρίζει! Αμπαρωνόμαστε κάθε μέρα στο γραφείο και προσπαθούμε να κλείσουμε τα αφτιά μας στις ΜΚΟ που πάνε να σπάσουν την πόρτα. Μας παρακαλάνε, φιλούν τα πόδια μας και εντάξει άνθρωποι είμαστε. Λυγίζουμε! Ξεπλένουμε το χρήμα τους και μας απλώνουν χαρτονομίσματα να πατήσουμε πάνω τους. Ψοφάνε σου λέει να χορηγήσουν το Provocateur για να γράψει λίγες αράδες ψυχοπονιάρικες. Χαλάμε χατίρια εμείς μωρέ; Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις ΜΚΟ! Σύνθημα μας: “ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΝΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ”

Είστε ανθέλληνες και αντίχριστοι!

Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε μονολεκτικά εδώ, αλλά δε θα έχει πλάκα. Άκου τώρα τι γίνεται όσων αφορά την πατρίδα. Η δική μας πατρίδα έχει ανθρώπους που ζούνε σε αυτήν και σκάνε από αγάπη. Δε γουστάρει διακρίσεις και μίση. Δε μας νοιάζει η σημαία, μας νοιάζει η ιδέα. Στη δική μας πατρίδα ζει ο Σεφέρης και ταξιδεύει ο Καββαδίας. Τραγουδάει η Βέμπο και χορεύει η Μελίνα. Στη δική μας θρησκεία οι σταυροί δεν τρομάζουν και οι παπάδες δεν αφορίζουν. Ο δικός μας θεός δεν εξαγοράζεται με κεριά και τάματα. Δεν τιμωρεί δεν ρίχνει αλάτι στις πληγές. Μπορείτε να συνεχίσετε να προσκυνάτε εικόνες με την καρδιά σας γεμάτη μίσος, δεν τραβάμε κανένα ζόρι με αυτό. Είμαστε πολύ μακριά, αλλά ξέρετε κάτι; Εμείς δεν γουστάρουμε όπως είπαμε τις διακρίσεις…όποτε μαλακώσει η καρδιά σας και είστε λίγο καλύτεροι άνθρωποι σας περιμένουμε!

Ναι, ναι, αριστεροί με δεξιές τσέπες είστε!

Θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω σοβαρά, αλλά όχι δε μπορώ. Και δεν μπορώ γιατί με ξεσκέπασες ρε διάολε. Με κατάλαβες. Πουλάω αριστεροσύνη μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι η αριστερά στην ελλάδα έχει την ιδεολογική ηγεμονία και δεν θέλω να χάσω πελατεία. Έτσι κι αλλιώς όλοι αριστεροί λένε πως είναι σε αυτή τη χώρα, εγώ γιατί να μείνω απ’έξω; Αφού τους πείθω όλους, τσιμπάω τα φραγκάκια, εκμεταλλεύομαι τους εργαζόμενούς μου, κοροϊδεύω και όλους τους υπόλοιπους. Πόσο μάγκας είμαι θεέ μου; Ώπα, είπαμε δεν έχω θεό. Πόσο μάγκας είμαι κύριε Soros μου; Δε με καμαρώνετε;

 

*Κείμενο: Χρύσα Λύκου, Νίκος Μπόβολος