Έλα πες την αλήθεια. Η κυβερνησάρα μας, η καλύτερη κυβέρνηση του κόσμου, δεν την παλεύει και πολύ τα αγγλικά έτσι; Μόνο Γιάνης ο Βαρουφάκερ ήταν καλός με τις ξένες γλώσσες και αυτόν τον έφαγαν τα ξένα συμφέροντα. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να βάλει τέλος στον συνεχόμενο διασυρμό του ΣΥΡΙΖΑ στις εξετάσεις του Lower, από εδώ και στο εξής αλλάζει τακτική.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που αλιεύσαμε από γνωστούς ρουφιάνους, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στου μη γλωσομαθείς υποψηφίους.

Από σήμερα κιόλας, όποιος θέλει να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, θα περνά το παρακάτω τεστ αγγλικών. Το βρήκαμε, το ξεψαχνίσαμε και σου το παρουσιάζουμε με κάθε επισημότητα.

Προς όλους όσους είναι στη φάση να παίρνουν θέματα από άλλα site και να τα ποστάρουν στο δικό τους: απλά ΜΗ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ…  Τώρα, παράξενο; Τυχεροί; Έχουν βρει το νόημα της ζωής; Τελείωσαν το εργαστήρι δημοσιογραφίας; Με αυτά τα κείμενα βγάζουμε τα προς το ζην μας παίδες και ναι, περνάμε καλά. Ρωτήστε μας πρώτα πριν το copy/paste. Ευχαριστούμε προκαταβολικά heart