Ας πάρουμε ως δεδομένο, ότι ζούμε στην εποχή της απόλυτης τρέλας, με μια κοινωνία σε νευρικό κλονισμό. Οι άνθρωποι, συνωστιζόμαστε στον πλανήτη Γη που ασφυκτιά πλέον με το μέγεθος του, μιας και δεν μπορεί να μας χωρέσει όλους.

Έτσι λοιπόν, μικραίνουμε τα διαμερίσματα μας, πυκνώνουμε τα χνώτα μας, μεγαλώνουμε τη δυστυχία μας.

Σπίτια- τρύπες που μοιάζουν ή και είναι κλουβιά, χωρίζουν την τουαλέτα από την κουζίνα ενάμιση βήμα αν είσαι τυχερός. Δεν ξέρουμε πως το κάνουν, όμως με κάποιον τρόπο μοιάζει να λειτουργεί..

1. Ο κύριος της φωτογραφίας, έφτασε τα 90 και ζει με τον 60 χρονών γιό του σε ένα διαμέρισμα 32 τετραγωνικών στη Σαγκάη, της Κίνας.

2. Η οικογένεια αυτή, ζει στο Λος Άντζελες. Έχασαν τι σπίτι τους το 2009 και από τότε στριμώχνουν τα όνειρα τους σε ένα μικρό γκαράζ.

3. Περισσότερο από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, ζουν στη συγκεκριμένη παραγκούπολη στην Ινδία.

4. Το ενοίκιο για 30 τετραγωνικά, κυμαίνεται από $0,13 έως $0,19 ανά τετραγωνικό. 

5. Για ένα διαμέρισμα 18,28 τετραγωνικών στο Χονγκ Κονκγ, μια μητέρα ξοδεύει $487 το μήνα για να στεγάσει τον εαυτό της και τον γιό της.

6. Στην κινέζικη πόλη Χεφέι, οι ασθενείς που δεν μπορούν να πληρώσουν κρεβάτι στο νοσοκομείο, λαμβάνουν θεραπεία σε ένα από τα δωμάτια κοντινού κτιρίου.

 7. Στο Χονγκ Κονγκ, τα ακίνητα είναι τόσο ακριβά που οι άνθρωποι αναγκάζονται να νοικιάζουν ένα μόνο δωμάτιο, ώστε να μπορούν να το πληρώσουν.

8. Η παρακάτω κυρία, ζει δίπλα σε ένα σικ προάστιο της Νότιας Κορέας.

9. Κάποιοι άνθρωποι πληρώνουν $150 το μήνα, για να ζουν εδώ.

10. Εκατοντάδες ηλικιωμένοι άνδρες, ζουν σε αυτές τις συνθήκες. Σε ένα τέτοιο κτίριο, μπορούν να ζήσουν μέχρι και 12 άνθρωποι μαζί. ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ!