Ρομαντικές κομεντί και λοιπές αγαπησιάρικες ταινίες δεν σας περιμένουμε πια, ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.

Και συγκεκριμένα σας ψάχνει ο κάφρος τύπος της διπλανής πόρτας, αυτός που έχει μαρτυρήσει στα χέρια σας.

Αυτός που αναγκάστηκε από αφοσίωση στο ζουζουνοαρκουδάκι του να δει αρκετές από σας.

Και αυτός ο τύπος τώρα εκδικείται ξαναγράφοντας τις ειλικρινείς και κυρίως ΚΑΦΡΙΚΕΣ περιλήψεις 5 ταινιών του συναφιού σας.

Για τσεκάρετε.

Notebook

Βλάχος αρχιτσέλιγκας ερωτεύεται αχώνευτο ζώο απ’ την Κηφισιά και νομίζει ότι θα τον παντρευτεί. Η μάνα της όμως της λέει “δεν σε μεγάλωσα εγώ για να βρομάς τυρίλα και κοπριά” και προκειμένου να τη χωρίσει, τη στέλνει μακριά, σε ακριβό πανεπιστήμιο να σπουδάσει αισθητική και νύχια, δίπλα στους καλύτερους.

Και τι κάνει ρε φίλε ο τύπος; Της γράφει κάθε μέρα από ένα γράμμα.

ΝΑ, ΠΑΡΤΑ.

Αυτή βέβαια, δεν περιμένει ότι υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα ο τσέλιγκας να γνωρίζει γραφή και ανάγνωση και έτσι, όσο εκείνος της έγραφε γράμματα (ωωωω τι ρομαντικό, λες να ‘ναι έτσι η αληθινή αγάπη, εμένα δεν μου γράφεις ποτέ τίποτα), αυτή λοιπόν ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΦΛΩΡΟ ΜΕ ΜΟΚΑΣΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΣΑΝΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΥΡΟΒΛΑΧΕ.

Και ενώ λοιπόν ετοιμάζεται να παντρευτεί τον φλώρο και να γεννοβολήσει ένα μάτσο μικρούς Πατούληδες, γυρνάει στο χωριό, φασώνει τον λιμούτση και τον παντρεύεται.

Βέβαια, αργότερα το μετανιώνει και παρακαλάει τον Θεό να πάθει αλτσχάιμερ για να τα ξεχάσει όλα και ο καλός Θεούλης της κάνει το χατίρι, αλλά ο μαλάκας ΕΚΕΙ, δεν την αφήνει ήσυχη ούτε στο νοσοκομείο, μπίρι μπίρι στο αυτί όλη μέρα. Ώσπου πεθαίνει και γλιτώνει κι απ’ αυτόν. Αυτό ήταν και το πιο αισιόδοξο πράγμα που συμβαίνει σ’ όλη την ταινία. Μετά πεθαίνει και ο βλάχος, αλλά είσαι τόσο μουδιασμένος απ’ τις ρομαντικές χαζομάρες που έβλεπες τόση ώρα, που ούτε να χαρείς δεν μπορείς. Τεσπά. 
 

Twilight

Ζουζούνος βρικόλακας που πάει ακόμα σχολείο ερωτεύεται το ανήλικο κολατσιό του, μια συμμαθήτρια του ψιλοκαλούλα και αντί να τη φάει, αποφασίζει να της κάνει το σεξ. Πάνω όμως που την έχει ψήσει και της λέει “μη φοβάσαι μανίτσα, δεν κολλάει το βρικολάκιασμα έτσι”, σκάνε στην πόλη κάτι αληθινά βαμπίρια που δεν παίρνουν χαμπάρι από έρωτες και μαλακίες και την παίρνουν στο κυνήγι.

Και να σου πω και κάτι; Καλά κάνουνε ρε φίλε. Αφού πεινάνε, τι θα φάνε; Ανθρώπινο αίμα θα φάνε, έτσι δεν κάνουν από πάντα οι δράκουλες; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε επειδή εσύ είσαι το μεγαλύτερο μεταγραφικό παλτό στην ιστορία των βαμπίρ;

Ωστόσο, ο Έντουαρντ (έτσι τον λένε τον γιωτά), τους λιώνει τη μάπα και τη σώζει την γκόμενα. WTF? Φαντάσου δηλαδή τι παλτά ήταν και αυτοί, τέλος πάντων.

Η ταινία απ’ αυτά τα λίγα που διάβασες καταλαβαίνεις ότι δεν βλέπεται, αλλά μην απελπίζεσαι. Αν ψάχνεις οπωσδήποτε κάτι για να κλάψεις παρέα με το μωρό, μπορείτε πάντα να δείτε κάποιο επεισόδιο του Τάσου Δούση στο YouTube. Συγκινητικά κακός.
 

Μια βραδιά στο Νόττινγκ Χιλ

Αυτή η αλόγα που όλοι την θεωρούν ωραία, αλλά κανείς δεν καταδέχεται ούτε να τον παίξει μαζί της, γνωρίζει τον Χιου Γκραντ, την ζωντανή ντροπή, τον πιο ζυμαρούλη και γλυκανάλατο Άγγλουρα εκεί έξω.

Ο τύπος έχει ένα βιβλιοπωλείο και μια μέρα, πάνω στο ξύσιμο, μπαίνει μέσα η τύπισσα που είναι σταρ του σινεμά και φυσικά τον γουστάρει αμέσως, γιατί είναι τόσο γλυκουλίνος (και τόσο ψέμα η ταινία). Αλλά κι αυτός με το που τη βλέπει, έτσι γλυκιά και όμορφη, σκέφτεται “ω μαλάκες, διάσημη, πρέπει να την πηδήξω και μετά να το πω σε όλους”.

Η Τζούλια Ρόμπερτς αν και πάμπλουτη, διάσημη κτλ δεν μπορεί να βρει έναν άντρα της προκοπής και ξεπέφτει στον νούμερο ένα λούλη εκεί έξω. Αυτός κλασικός προικοθήρας, μυρίζεται χρήμα και υποκρίνεται έρωτες, λουλουδάκια και αγκαλίτσες.

Περνάνε πολλά μαζί, αλλά ποιος ασχολείται. Το θέμα είναι ότι αυτή αντί να γυρίσει και να του πει “έπαιξα μαζί σου ανόητε παλιάτσε, για να γελάσω εγώ και οι πλούσιες φίλες μου”, κάθεται να την γκαστρώσει και άρα να βάλει χέρι στην περιουσία της.

Η ταινία για μία ψήφο δεν ονομάστηκε “Ο σώγαμπρος απ’ το Λονδίνο”.

 

500 Days of Summer

Σε ένα γραφείο σκάει μωρό με ματάρες και ένας μελαγχολικούλης χιπστεράς νιώθει το καρδουλίνι του να χτυπάει τόσο δυνατά που πάει να σπάσει. Awwwww…

Τώρα ακούει Smiths και την σκέφτεται… Είναι αγκαλιά. Την αγαπάει.

Awwwwww τι καλοοοοοός…

Μα πού χάθηκαν αυτοί οι άντρες, ε; Πού να νιώθουν, να αισθάνονται, να μοιράζονται…

ΠΣΟΦΑ.

ΠΣΟΦΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ, ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ.

Θα βγάλεις γκόμενα με εναλλακτικές βλακείες; Θα χτυπήσεις μωρό επικό με μπλουζάκια Τζόι Ντιβίζιο; Εδώ εμείς με Άρον Μέντεν και…

Τέλος πάντων… Το καλό στην υπόθεση είναι ότι τον παρατάει κι έτσι τον τιμωρεί για τους ρομαντικούς εμετούς που προσέφερε επί μιάμιση ώρα και σ’ αυτήν και σε μας…

Θα σου ‘λεγα να μην την δεις, αλλά στις σκηνές που δείχνει τον μελαγχολικό εναλλακτικό πρίγκηπα να στεναχωριέται και να έχει πέσει σε κατάθλιψη, αν έχεις λίγη καρδιά μέσα σου και δεν είσαι φτιαγμένος από πέτρα, θα γελάσεις με την κατάντια του.
 

Πολίτικη Κουζίνα

Έχεις δει τον Μπάγεβιτς να πηγαίνει στον γαύρο, έχεις δει το γήπεδό σου να γκρεμίζεται και αντί να κλαις γι’ αυτά, κάθεσαι και κλαίγεσαι για τη σουλτάνα που καυλάντιζες στα 8 σου;

ΤΟΣΟ ΦΛΩΡΟΣ;

Μωρή ντροπή των αεκτζήδων, που σου ‘ρθε τώρα εσένα πάνω στην τρέλα σου να γυρίσεις πίσω στην Πόλη να την βρεις, σιγά μη σε θυμάται. Καλύτερα τράβα μία να ξεθυμάνεις, να τελειώσει και μπαμ μπαμ η μούφα που βλέπουμε.

Καθόμαστε και μας πρήζεις με τη μάνα σου, τον πατέρα σου, τον θείο σου, το σόι σου ολάκερο… Λοιπόν σου ‘χω νέα: ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.

Ούτε και το μπακάλικο του παππού σου μας νοιάζει που πούλαγε γαρύφαλλα και ποντικοφάρμακα για το φαΐ.

Και να σου πω και κάτι ακόμα; Δεν πα να βάλεις και 800 μπαχαρικά στην κατσαρόλα, εγώ σουβλάκια θα παραγγείλω. Μου γίνατε όλοι μάγειρες.

Τελείωνε.

 

Προς όλους όσους είναι στη φάση να παίρνουν θέματα από άλλα site και να τα ποστάρουν στο δικό τους: απλά ΜΗ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ…  Τώρα, παράξενο; Τυχεροί; Έχουν βρει το νόημα της ζωής; Τελείωσαν το εργαστήρι δημοσιογραφίας; Με αυτά τα κείμενα βγάζουμε τα προς το ζην μας παίδες και ναι, περνάμε καλά. Ρωτήστε μας πρώτα πριν το copy/paste. Ευχαριστούμε προκαταβολικά heart