Α, την αλήθεια θα την πω. Πρώτα απ’ όλα είμαι κορίτσι Jon Stewart. Ύστερα, κορίτσι Stephen Colbert. Bless you Comedy Central. Μετά, είμαι κορίτσι Jimmy. Ναι, Jimmy. Jimmy Kimmel. Ο καλός μου, τα αποθέωσε τα Emmys πάλι. Αλλά μετά, μετά απ΄αυτούς, πάνω απ’ όλα είμαι κορίτσι Jimmy Fallon. Ειδικά, όταν θυμάται τις Saturday Night Live ημέρες/νύχτες του. Και ακόμα καλύτερα, όταν μαζεύεται με τους φίλους του. Κι ακόμα καλύτερα όταν οι φίλοι του είναι ο Stewart και o Colbert…

Emma Stone – Lip Sync Battle


Έχουμε δει πολλά lip sync battles από τον Jimmy Fallon, και πιθανόν να επέλεγα τον Paul Rudd ως το καλύτερο… αλλά η Emma Stone θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας ως το επικότερο, το μοναδικότερο, ever. Thank you Emma, for Hook!!!

Jennifer Lawrence – Box of Lies



Ok, όπου υπάρχει η JLaw είμαι μέσα. Ειδικά από τη στιγμή που άκουσα το ουρλιαχτό 
“Niiiiiiine” και το πόσο εντυπωσιάζεται από τους Backstreet Boys! Και με την πρώτη ευκαιρία θα την πάρω στην ομάδα μου στα επιτραπέζια… Poker face or what?

Tina Fay & Amy Poehler – True Confessions

Θα σταματήσω την πρόταση μου στο… Tina Fey. 

Donald Trump

Το θέλατε. Το έχετε σκεφτεί κι εσείς. Απλά εκείνος το έκανε πρώτος. O Jimmy Fallon είναι ο άνθρωπος που πείραξε τα μαλλιά του Donald Trump.


Star Wars Medley

Αναμφισβήτητα το πιο επιτυχημένο viral video του Fallon. Star Wards Reunion, A cappella και λίγο από Game of Thrones μαζί.

Sia, The Roots & Natalie Portman – Iko Iko

Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη πόσο επική είναι η Sia και όπως είναι το περισσότερο που την έχεις δει να χορεύει…Κοίτα την Natalie Portman. Το κορίτσι θέλει να φύγει τρέχοντας και κοιτάει την κάμερα με το βλέμα της θείτσας στο τραπέζι γάμου.

Emmys Opening -2010

Πολύ πριν το Tonight Show, o Fallon και το “pathetic little group” από φίλους του και το…Glee έκαναν μια από τις καλύτερες εισαγωγές βραβείων (παρά το musical).

Όταν ο Jimmy πήρε συνέντευξη από την Khaleesi


Και μάθαμε ότι το όνομα του δράκου της είναι Karl, και το αγαπημένο της φαγητό είναι το κρέας…Vote Kristen Wiig for Khaleesi.

Fallon vs Colbert – Ben & Jerry’s 
 

 

 

Αρκετά χρόνια πριν, ο απόλυτος Colbert και ο λιγότερο γνωστός τότε Fallon μάλωναν για το ποιος έχει την καλύτερη γεύση παγωτού Ben & Jerry’s. (Φυσικά, όπου υπάρχει μάχη με Colbert, υπάρχει και Jon Stewart). 

Και λίγο αργότερα, έκαναν και το δικό τους τραγούδι…