Στατιστικά μιλώντας, δεν παίζει να μην έχεις ψάξει ποτέ για δουλειά. Όσο κωλόφαρδος κι αν είσαι, κάποια στιγμή στη ζωή σου, θα μπήκες στη διαδικασία να ψάξεις τι ακριβώς ζητούν οι εργοδότες. Όλοι έχουμε βρεθεί σε ανάλογη θέση και ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε όμως, είναι εκείνο που πραγματικά έχει στο μυαλό του ο επόμενος εργόδοτης σου, τη στιγμή που δηοσιεύει την αγγελία του. Γιατί οκ, ξέρουμε τι ζητάει, αλλά δεν γνωρίζουμε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζητάει!

Εδώ στο Provocateur ξέρεις ότι είμαστε μαχητές και ερευνητές της αλήθειας. Γι’ αυτό και με προσωπικό κόστος αποκαλύπτουμε όσα πραγματικά εννοούν όσοι βάζουν τις αγγελίες τους στο ίντερνετ ψάχνοντας τον επόμενο υπάλληλο τους.

Για τσέκαρε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια…

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Προς όλους όσους είναι στη φάση να παίρνουν θέματα από άλλα site και να τα ποστάρουν στο δικό τους: απλά ΜΗ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ…  Τώρα, παράξενο; Τυχεροί; Έχουν βρει το νόημα της ζωής; Τελείωσαν το εργαστήρι δημοσιογραφίας; Με αυτά τα κείμενα βγάζουμε τα προς το ζην μας παίδες και ναι, περνάμε καλά. Ρωτήστε μας πρώτα πριν το copy/paste. Ευχαριστούμε προκαταβολικά heart