Ο Σταλόνε, εγώ τους τα ‘χω πει, ο Σταλόνε είναι να δέρνει κανά κακομοίρη, να στραβώνει το στόμα εκεί να τον ελυπούνται, να κάνει έτσι λίγο την μπάλα για κανά 20λεπτο και σ’ όλη την υπόλοιπη ταινία… καλώς τα παιδιά, ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, έξω γρήγορα, γεια σας, έφυγες, τράβα στη Βαρβάκειο, σφάξαμε αρνιά σήμερα, τα ’χουμε κρεμάσει, πήγαινε να τους ρίξεις τίποτα μπουνιές.

Έτσι είναι, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, για δε ρωτάς τον πατέρα σου να δεις κι αυτόνας τι θα σου πει, τον Γιώργαρο τον Καρατζαφέρη τον γίγαντα, πήγανε να τα βάλουνε μαζί του, καθαρός είναι, κρύσταλλο, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει να τον ακούς, έχει και μία οικογενεία αρίστη, έτσι; ΤΙ NΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, αρίστη, μπόντι μπίντινγκ σαν τον Σβατζενέγκε έκανε κι αυτός τον εθυμάμαι, Μίστερ Κόσμος ο Σβατζενέγκε, έτσι; Αθληταράς, ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ, ούτε φάρμακα, ούτε χαπάκια, τίποτα, μακριά απ’ αυτά, τα σιχαινότανε… Ερχότανε στον Πανελλήνιο τότες, κάμψεις, βάρη, κανά πεκ-ντεκ, ντικ πικ εκεί, τέτοια, φοβερός, ΦΟΒΕΡΟΣ, τον έβλεπε ο Απόστολος ο Σουγκλάκος και ο άλλος ο πέστονα αυτός που ‘σπαγε αλυσίδες στις πλατείες στα χωριά, ο Τρομάρας, μπράβο, τον εθαύμαζε, τα σάρωνε όλα, λοιπόν.

Βλέπεις τον Σταλόνε τώρα, έτσι, είναι γρήγορος, δεν είναι αργός, έχει πλεμόνια, έχει πόδια, 90 λεφτά πάνω κάτω, του λες έλα δω κύριε, είσαι σίφουνας, είσαι τρεχαλατζής; Μπράβο. Πώς τα κατάφερες; Κυνήγαγα κότες το πρωί, σου λέει. Είμαστε σοβαροί τώρα; ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, θα πας δηλαδή στην Ευρώπη, εκεί έξω που έχουν τα συστήματα, αυτά, τα μηχανήματα όλα και θα πεις στον Ριμπερί, στον Φελανί, στους παιχταράδες τραβάτε κυνηγάτε κότες; ΚΟΤΕΣ; Τους έχασες, πάει, στο λέω εγώ υπεύτυνα, φύγανε, σου πήρανε και την κότα, στη φάγανε, κάτσε με το κοκκοράκι να σε ξυπνάει κάθε πρωί, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, να τον ακούς.

Λοιπόν.

Έπειτα, μου λέει ένας εκεί στον Κώστα τον Παπαθανασίου τον καρδιολόγο που πήγα επροχτέ, τρομερός γιατρός, ΤΡΟΜΕΡΟΣ, να πάτε όλοι να σας εξετάσει, πήγε η ξαδέρφη μου έμεινε κατευχαριστημένη, Πατησίων 45, επιστήμονας πρώτος, έχει σπουδάσει γιατρική στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, λοιπόν, μου λέει ένας εκεί επροχτέ, έβγανε εργάρες ο Σταλόνε το ‘80, τα θυμάσαι; Κάτι Ράμπο, κάτι Κόμπρα, κάτι αυτά, τους κέρδαγε όλους, Βιετναμέζους, Ρώσους, έτσι, αυτούς, τους τέτοιους… Σώπα μωρέ τώρα και τι; Μόνος του τα ‘κανε; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ‘ΚΑΝΕ, Ε; Γιατί δεν τα λέτε αυτά οι δημοσιογράφοι, τι φοβόσαστε, τους Κουτσογιαννόπουλους και τους Δανίκες τους απατεώνες όλους, τα δημοσιογραφάκια; Ομαδάρα είχε τότες ο Σταλόνες, εδώ τον Αλέφαντο ν’ ακούς, ΟΜΑΔΑΡΑ. Με Γούναρη, Ιωσιφίδη, Φουντουκίδη, σας τα ’χω πει χίλιες φορές, Φορτούλα τέρμα, Τερζανίδη, λοιπόν; Πώς τα ‘παιρνε τα πρωταθλήματα ο Σταλόνε; Μόνος του τα ‘παιρνε; 

Και σου ’ρχεται μετά ο Σβατζενέγκε, Εξολοθρευτής, Τερμινέηρο, σου λέει, τι είμαι εγώ κύριε; Εγώ είμαι ρομπότ παλιακό, ωραία. Τι είναι αυτός; Αυτός είναι ρομπότ καινούργιο έχει έρθει απ’ το μέλλον και τέτοια, ωραία. Θα κάτσω πίσω, θα περιμένω, και ό, τι γίνει. Και έπαιξε το 5-3-2 όταν αμύνετο, έδωσε χώρο, δεν έφυγε, κρατήθηκε, ήταν τρομερός, κορμί ίσο, σταθερό, και δεύτερο ημιχρόνιο σου φεύγει στην αντεπίθεση, σου παίρνει τους τρεις πόντους, κατώ κατομμύρια εισιτήρια την πρώτη βδομάδα η ταινία, χάλασε κόσμο, ΧΑΛΑΣΕ ΚΟΣΜΟ.

Και έπειτα, τον Σβατζενέγκε, άκου να δεις, είναι και το άλλο, τον Σβατζενέγκε, τον εψηφίσανε νομάρχη, τι τον εψηφίσανε, τον αγαπάει ο κόσμος έχε το υπόψη σου, τον εθέλει, τι να του πεις εσύ ρε Σταλόνε, ε, τι να του πεις; Ούτε βουλευτής στο χωριό σου δεν βγήκες αφού θες να στα πω. Στο χωριό σου να πας τώρα και να τους πεις γεια σας ήρθα, είμαι ο τάδε, ψηφίστε με, θα σου πούνε φχαριστούμε, πάρε την τσάπα, τράβα να φυτέψεις, θα ψηφίσουμε κανάν άλλον και όταν είναι να μαζέψουμε το φασόλι, θα σε φωνάξουμε.

Λοιπόν.

 

Προς όλους όσους είναι στη φάση να παίρνουν θέματα από άλλα site και να τα ποστάρουν στο δικό τους: απλά ΜΗ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ…  Τώρα, παράξενο; Τυχεροί; Έχουν βρει το νόημα της ζωής; Τελείωσαν το εργαστήρι δημοσιογραφίας; Με αυτά τα κείμενα βγάζουμε τα προς το ζην μας παίδες και ναι, περνάμε καλά. Ρωτήστε μας πρώτα πριν το copy/paste. Ευχαριστούμε προκαταβολικά heart