Έχεις σταματήσει στο φανάρι και σκάει μπροστά σου γουρούνα που περιμένει να της κορνάρεις για να ξεκινήσει.

Εσύ τα ‘χεις πάρει, λες από μέσα σου “όπα ρε μεγάλε, θα μου πάρεις και τη σειρά, κάγκουρα, δεν βλέπεις καν το φανάρι πότε θα ανάψει πράσινο και”… Και μετά τσεκάρεις το τρελό κράνος με αυτάκια αρκούδας ή γατιού που φορά ο οδηγός και γελάς και λες “awwwww τι καλοοοοό”

Λοιπόν, σου ‘χω νέα. Μπορείς να βρεις πολύ πιο κουλ κράνος απ’ αυτόνανε.

Βασικά, μπορείς να βρεις το κράνος των Daft Punk, που δεν είναι απλά κουλ, είναι με διαφορά ό, τι καλύτερο έχει επινοηθεί να φοριέται σε κεφάλι.

Και οι τύποι που το έχουν φτιάξει του έχουν βάλει τέτοιες λειτουργίες που και οι ίδιοι οι Daft Punk μπορεί να πλήρωναν για να το αποκτήσουν.

Το κράνος λέγεται GM01, δανεισμένο από τα αρχικά του ονόματος του Guy-Manuel de Homem-Christo, της τυπάρας των Daft Punk και η ομάδα Love Props το έφτιαξε παρέα με την PCB electronics.  

Διαβάστε, λοιπόν, τις λειτουργίες που διαθέτει και τρίψτε αργά και προσεκτικά τα μάτια σας για να σιγουρευτείτε ότι βλέπετε καλά:  

Διαθέτει WiFi, MIDI, 250 λαμπάκια LED, ανταποκρίνεται στην κίνηση και στη μουσική και οι κατασκευαστές έχουν προσθέσει ειδικά λαμπάκια με καμπυλωτή επιφάνεια για να μπορούν τα χρώματα πάνω του να εναλλάσσονται όμοια με του ουράνιου τόξου.

Με απλά λόγια ρε μαν: το φοράς και ένα ουράνιο τοξο αναβοσβήνει αναλόγως με τη μουσική που ακούγεται στο κεφάλι σου. Τι άλλο θες;

Τσέκαρε το βίντεο.