Ξέρεις ότι όταν τα κορίτσια αδιαθετούν, τα σκαμπιλίζουν; Για να πονέσει το μάγουλο και να μην πονέσει η κοιλιά και άλλες τέτοιες ασχετοσύνες τη στιγμή που ξεκινά ο Γολγοθάς του γυναικείου είδους.

Ε, μετά η ιστορία είναι γνωστή! Πόνοι, κράμπες, κομπρέσες, πονοκέφαλοι και “αφεντικό είμαι χάλια, πρέπει να πάω να ξαπλώσω”. Στάση σε περίπτερο, σοκολάτες, παγωτά, μόνο τα ελενίτ στις στέγες γλιτώνουν!

Τι θα γινόταν όμως αν τα αγόρια είχαν περίοδο μια φορά το μήνα; Λογικά θα τους φαινόταν λίγο…

#IfMenHadPeriods το χασταγκ που “παίζει μπάλα” στο εξωτερικό και πολύ μας αρέσει μιας και είναι τόσο υπέροχα υποθετικό που μοιάζει πραγματικό.

Να εδώ αντράκια που κάνουν graffity… 

κι ένα αντράκι που κάνει έρπην μερακλίδικο

Η φάση όμως είναι Ελλάδα, τα ζούμε κάθε μέρα, υποφέρουμε κάθε λεπτό και ο εγχώριος αντρικός περιοδικός πίνακας είναι εδώ μέσα από τις επτά βασανιστικές μέρες του μήνα.

Για πάμε! 

Μέρα 1η και ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν ορίζει το συναίσθημα του όπως είναι φυσικό. Ο ΣΚΑΙ θα κλείσει, του το εμπιστεύτηκε πρωτοκλασάτος Υπουργός επειδή τον συμπαθεί.


Μέρα 2η ο Ελευθέριος Ανευλαβής νιώθει ελεγχόμενο θυμό και τα βάζει με τον τινανομέγιστο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Βρίζει σα να μη βρίζει.


Μέρα 3η και όλα στα κόκκινα! Ο Σωτήρης Γεωργούντζος στηρίζει Καλαμάτα, σκίζει χαρτιά με μουσικό χαλί τον Ιησού από τη Ναζαρέτ και γενικά έχει περίοδο. ΠΑΝΤΑ. 

https://www.youtube.com/watch?v=3aZNzDa8DZM


Μέρα 4η νιώθεις και δε νιώθεις ο εαυτός σου. Δεν είσαι ούτε καλά ούτε άσχημα. Είσαι ο Στέφανος Χίος στα νιάτα του. 

Μέρα 5η νιώθεις ότι μπορείς αλλά δεν μπορείς σαν τον Αντώνη. Η ζωή είναι σκληρή και με το κεφάλαιο και με τους εργάτες. (μετά το 1:27 ξεκινά το γλέντι)


Μέρα 6η και νιώθεις τόσο καλά που μοιάζει μεταφυσικό. Ο Σταμάτης Γονίδης ελέγχει τη φάση στο διάστημα. 

Μέρα 7η και φτου ξελευτερία για όλους. Κώστα Πρέκα κάνε έρωτα σε όλον τον πλανήτη.  

https://www.youtube.com/watch?v=Eo3ipOio_Hg
 
Και τώρα η πιο σιχαμένη στιγμή της ημέρας.