Νταξ, ξέρουμε πως είσαι σοβαρός άθρωπος εσύ και δεν ξεχύνεσαι λαχανιασμένος στους δρόμους με το “Pokemon GO” ανά χείρας.

Αλλά να μωρέ. Λέμε στην απίθανη περίπτωση που σε έχει καταλάβει κι εσένα η μανία με τα ποκεμόνια, καλό είναι να γνωρίζεις πως όπου να ‘ναι βγαίνει το “Pokemon GO Plus“!

Ένα τρελιάρικο gadget που θα το φοράς στον καρπό σου και το οποίο θα μπορείς να το συνδέεις με το κινητό σου (μέσω Bluetooth). Έτσι, δεν θα χρειάζεται να περπατάς και να κοιτάς το κινητό σου, φλερτάροντας αχρείαστο ραντεβουδάκι με καμιά κολωνίτσα.

Επιπλέον, στην περίπτωση που βρεθείς κοντά σε Pokestops, θα σε ενημερώνει με δόνηση και LED φως που αναβοσβήνει. Βέβαια, το καλυτερότερο (για εκείνους τους χαζούληδες που το έχουν “κατεβάσει” μωρέ, όχι για εσένα) είναι πως σε περίπτωση που σκάσει κάποιο Pokemon σε κοντινή απόσταση, σε ενημερώνει εκ νέου με τον ίδιο τρόπο και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί και να το πιάσεις – χωρίς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη/τσάντα (ισχύει μόνο για Pokemons που έχεις ξαναπιάσει). 

Περί τιμούλας και ημερομηνίας κυκλοφορίας στην Ελλάδα δεν έχουν βγει ακόμη στη φόρα πολλά, αλλά εδώ θα είμαστε εμείς να ενημερώνουμε όλους εκείνους τους ακαμάτηδες που ενδιαφέρονται…