Δεν παίζει να μην σου έχει τύχει…

Εκεί που αράζεις στο παγκάκι της πλατείας να ακούς λυσσασμένα γαβγίσματα που “δείχνουν” ανελέητη κυνομαχία.

Να γυρνάς το κεφάλι σου για να δεις το μακελειό και την τίμια μάχη ανάμεσα σε δύο σκυλιά πραγματικούς Κέρβερους κι αντ’ αυτού να πέφτεις πάνω σε μια εικόνα σαν κι αυτή:

Πόσο συνηθισμένο ε;

Είναι που τα μικρόσωμα σκυλιά δεν χαμπαριάζουν από μεγέθη και συχνά-πυκνά τολμούν να τα βάζουν με αντίστοιχα μεγαλόσωμα. Ψάλτης εναντίον Σουγκλάκου, ένα πράγμα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Vivian. Ένα συμπαθέτατο dachshund από τις ΗΠΑ, το οποίο έχει πείσει το αφεντικό του πως το μέγεθος δεν μετράει. Σημασία έχει που εκείνη νιώθει, αισθάνεται και συμπεριφέρεται ως τεράστια. 

[gallery-336]

Το αφεντικό της, ο Mitch Boyer, ζει για χρόνια με τη Vivian και μάλιστα έχουν μετακινηθεί κι έχουν ζήσει σε πάμπολλες πολιτείες των ΗΠΑ. Πλέον ζουν στην Νέα Υόρκη και ο Mitch έχει στα σκαριά ένα βιβλίο 32 σελίδων, με κεντρική πρωταγωνίστρια τη – φωτοσοπαρισμένη σε γιγαντιαίες διαστάσεις – Vivian. Σε αυτό, περιγράφει τις ιστορίες που έχει ζήσει μαζί της, καθώς επίσης και τις συνεχείς προσαρμογές τους στα νέα μέρη όπου εγκαθίστανται. Σκοπός του είναι με την έκδοση αυτή, να εμπνεύσει τα 5.5 εκατομμύρια πιτσιρίκια των ΗΠΑ που μετακομίζουν κάθε χρόνο μαζί με τους γονείς τους. Το βιβλίο “τρέχει” στο Kickstarter και η αλήθεια είναι πως έχει βρει ήδη τεράστια ανταπόκριση.