Είμαστε κι εμείς που δεν έχουμε δει ακόμα το νέο επεισόδιο του Game of Thrones, το τελευταίο της σεζόν. Aπό το πρωί που ανοίξαμε υπολογιστές, τρέμει το φυλλοκάρδι μας μήπως πέσουμε πάνω σε κανέναν σκατόψυχο spoilerά που θα θεωρήσει πρέπον να μας καταστρέψει την ημέρα πετάγοντας κάνα εξυπνακίστικο στάτους που θα περιέχει τη λέξη “RIP”. 

Τα έχουμε ξαναπεί, αυτά καλό είναι να μη γίνονται…

Ξέρετε, όμως, τι είναι καλό να γίνεται; Να παίρνεις τη θεότρελη κι εθιστική αυτή σειρά και να την κάνεις πηλό για να δημιουργήσεις οτιδήποτε μπορεί να κατεβάσει η κούτρα σου. Όπως για παράδειγμα, μια σκυλίσια εκδοχή της σειράς. Ενός “GoT στα Τέσσερα”, που θα έλεγε και μια ψυχή της ελληνικής βουλής. 

Αυτή ακριβώς ήταν η έμπνευση της φεϊσμπουκικής σκυλοπερσόνας που ακούει στο όνομα Crusoe

Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο φίλους, το διάσημο σκυλί ράτσας Ντάτσχουντ, προφανώς κάτι κάνει καλά. Κι όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το να αναπαριστά διάφορους χαρακτήρες της σειράς σε μια ποιο… γαβ εκδοχή, είναι ένα από τα ατού του. 

Spoiler Alert!

Δεν θα δεις καλύτερη απομίμηση του… Κυνηγόσκυλου (aka “The Hound”)

*Και μη ξεχνάς την εκπομπή “After The Thrones”, ένα εβδομαδιαίο Show το οποίο με μία ζωντανή γεμάτη χιούμορ και έμπειρη ματιά σε ξεναγεί στη σειρά.

Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Andy Greenwald και Chris Ryan και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στα κανάλια Novacinema.